За нас

fitnesuredi-bg.com ви предлага най-восококачествените фитнес уреди и оборудване! Ние сме дългогодишен представител на пазара с установена традиция в областта на фитнеса, оборудването и хранителните добавки. През годините благодарение на съвместната ни работа и доверието, което ни гласувахте вие - нашите клиенти, много хора се сдобиха с мечтаното тяло и сега се наслаждават на свободата да водят начина на живот, който наистина ги удовлетворява. Ако още не сте опитали - присъединете се към тях, не губете време. При нас ще намерите уреди от различен клас според индивидуалните ви нужди - уреди за спортни зали и фитнес салони, както и за домашна употреба и специализирани производства. Богатото ни разнообразие предоставя възможност за набавяне на точната машина според личния режим и мускулните групи, на които всеки от вас иска да наблегнете. Може да се сдобиете също с нужните тежести, аксесоари, ръкохватки и комплекти – единственото необходимо е да разгледате нашия богат асортимент. Ние гарантираме за продуктите си, защото на първо място е вашата удовлетвореност! При затруднение в избора, за индивидуални режими, диети и консултации за хранителни добавки посетете нашия блог, както и вижте още на: proteini-bg.com, bodyfan-bg.com

 

 

Фаворит Спорт БГ ООД  ви предоставя възможност да реализирате амбициите си за лично ваш фитнес център. Предлагаме ви цялостно проектиране за вашето помещение с качествено оборудване от най-нов клас, осигуряваме:

разнообразни професионални фитнес уреди по ваш вкус, съобразно параметрите на помещението
личен солариум; помещение за аеробика и спаринг; сауна; гардероби, бани, съблекални; рецепция; екстри
пълен набор настилки и обзавеждане за вашия спортен клуб, включително детски
промени и допълнения в процеса на работа

Разгледайте условията ни за лизинг и възможностите за покупка и следете за нашите новости в сектор новини. Може да се възползвате се от нашите услуги и промоции чрез контакт или директна поръчка в количка. Посетете другите ни сайтове - ние ви очакваме.