Новини и съобщения

Хотелско фитнес оборудване

Всеки хотел, който уважава своите клиенти, трябва да се погрижи за тяхното удобство и комфорт. Често обаче българските хотелиери пропускат да оборудват своя хотел с фитнес зала, която да предложи на клиентите възможността за физическа активност по време на престоя. Наред със всичките предлагани услуги от хотелите, които „глезят” гостите, трябва да има и опцията за тренировка във фитнес залата на хотела. Въпреки наложените митове за разните СПА-процедури, най-добрата почивка и тонус се постига с тренировка във фитнес залата. Всеки хотел е длъжен да осигури на гостите си фитнес зала, за да направи добро впечатление на клиентите си и те да се върнат отново. Инвестицията в хотелско фитнес оборудване се възвръща много бързо, поради факта, че много гости на хотелите тренират системно или по време на почивките си желаят да се пораздвижат, и наличието на фитнес зала в хотела ги предразполага да се върнат повторно! С наличието на фитнес оборудване, вашия хотел вдига категорията си и ви отвежда в графата „предпочитани хотели”, което цели всеки хотелиер в бранша!

Фаворит Спорт БГ ООД разполага с богат професионален опит в оборудването на фитнес зали и е доверен партньор на редица хотели из страната. Нашата задача е да вдигнем нивото на хотелите чрез хотелско фитнес оборудване на материалната база, на кратко, да оформим фитнес зала с нужното фитнес оборудване в нея, съгласувано с вашия бюджет и разбирания. Ако искате да повишите приходите си и все повече клиенти да избират вашия хотел, заложете на нас!

Скъпо ли излиза оборудването на хотела с фитнес оборудване Фаворит Спорт БГ? Не, дори напротив, цените при нас са по-ниски от конкуренцията. Ако сте много ограничени в бюджета, можете да направите в хотела си малък фитнес само с най-използваните уреди и тежести. Ако разполагате обаче с по-голям бюджет е препоръчително да направите изискан фитнес с най-различни фитнес уреди и тежести, за да останат очаровани вашите клиенти. Нашата фирма предлага на вниманието на хотелиерите богато разнообразие от фитнес оборудване, което може да удовлетвори и най-претенциозния бюджет и изисквания. Не се бавете да се свържете с нас, за да изстреляте вашия хотел във висините на посещаемостта!

Имаме и страхотна новина за хората, които могат да си позволят единствено разсрочено плащане на хотелското фитнес оборудване. В нашият сайт http://fitnesuredi-bg.com всеки може да кандидатства за хотелско фитнес оборудване на изплащане. По този начин се стремим да облекчим нашите клиенти, за да се сдобие и техният хотел с фитнес оборудване, радващо техните гости.

Хотелското фитнес оборудване е услуга, която трябва да бъде предлагана от всеки хотел, въпреки това обаче много собственици на хотели пропускат тази нужда и се чудят защо клиентелата не се повишава. За да има високи приходи и висока посещаемост хотелът Ви, трябва да се погрижите той да бъде осигурен с фитнес оборудване за вашите гости. Направите ли го, печалбите Ви ще се увеличат, както и рейтинга на Вашия хотел!

 

 

 

Хотелско фитнес оборудване от Фаворит Спорт БГ – изборът на разумния хотелиер