Новини и съобщения

BF FITNESS LINE

FITNESUREDI-BG.COM ви представя ново производство от три продукта, които променят  досегашните представи за качество и поставят нов стандарт на българските и международни пазари за професионални фитнес уреди

Професионалната пейка №BF-1 е изключително здрава благодарение на конструираната си по универсален дизайн технология, предвиждаща възможността да влиза в употреба и да създава  удобство по време на упражнения на потребители с различно телосложение: 1300мм дължина/500мм ширина/410мм височина на пейката. Продуктът е изработен от материали, които гарантират дълготраен живот и редуцирано до минимум ниво на износване: висококачествена изкуствена кожа, която е устойчива на силни натоварвания и не позволява разкъсване при активна употреба; дунапрен с увеличена плътност, изключващ възможност от разпадане и разграждане; изработка по технология на праховото боядисване. С професионалната пейка  клиентите ни получават също колела и хват за бързо и удобно преместване, както и гумени подложки за увеличена стабилност по време на тренировка, които предотвратяват опасността от движение на уреда, която е на лице при останалите марки фитнес уреди от този тип с по-нисък клас.

Професионалният стелаж за тежести №BF-2 е снабден с изключително здрава стоманена конструкция с товаримост от 350кг. Уредът притежава олимпийски ръкави за подреждането на тежести и гумени подложки с оглед предпазване от подхлъзване. Предлагаме ви удобство в размерите от дължина 1080мм/ширина760мм/височина 1181мм.

ПРОФЕСИОНАЛНА  РЕГУЛИРУЕМА ПЕЙКА BF-3 със 7 позиции на регулиране на облегалката и 3 позиции на седалката. Пейката е мобилна чрез повдигане с преден грип и отвеждане до необходимото място чрез задни колела. Уреда е оборудван с износоустойчива тапицерия и твърд дунапрен с дебелина 50 мм, като благодарение на своята оптимална твърдост се адаптира перфектно към формата на тялото на трениращия.   Уреда е предназначен, както за домашна така и за професионална фитнес употреба.   Екипът ни от „ФАВОРИТ СПОРТ БГ“ ЕООД мисли за своите клиенти и ви дава доживотна гаранция на стоманата на достъпни цени! Можете да направите поръчка от каталога на нашия сайт или директно на:

http://fitnesuredi-bg.com/equpments.php?brand=724