Новини и съобщения

Фаворити спорт БГ - Официален представител на TITAN

Фаворити спорт БГ - Официален представител на продуктите от гамата на TITAN


От 30.09.2013 ФАВОРИТИ СПОРТ БГ - ЕООД е официален представител за България на фитнес продуктите от серията TITAN.

Към момента ние можем да предложим на всички наши клиенти една добра гама от комбинираните фитнес уреди на тази марка. Голямата разлика между този тип комбинирани фитнес уреди и другите е че тези ви позволяват да изпълнявате много повече упражнения в сравнение с останалите - между 150 и над 250 упражнения само с един фитнес уред. Другата голяма разлика е броят трениращи едновременно - между 1 и 7 души само на един уред в зависимост от модела.

Ние се радваме изключително много че можем да предложим на нашите клиенти една нова и напълно нова и функционална гама фитнес уреди, която ще задоволи изискванията на всеки един от вас.
Комбинираните фитнес уреди TITAN T1-X, TITAN T2-X, TITAN T3-X и TITAN M1 могат да бъдат използвани за силови тренировки дори и при най екстремни условия на експлоатация, благодарение на солидната стомана от която са изградени.

Тази серия фитнес уреди е идеалното решение за оборудване не само на домашната фитнес зала у дома, но може да служи и като ежедневно оборудване за тренировка в службите на пожарната, полицейските участъци или на военните лагери.
Поредният голям плюс на тези серия от уреди е че можете да закупите само базовият уред и след време да закупите и допълнителните компонент за него - това ще ви позволи да изпълнявате още повече упражнения.

Ако желаете да получите повече информация за серията фитнес уреди на TITAN можете да я получите в нашият онлайн магазин - TITAN T1-X, TITAN T2-X, TITAN T3-X и TITAN M1 или в официалните им страници -  http://www.titan-gyms.com/

Ако имате допълнителни въпроси не се колебайте да се свържете с нас.
Всички фитнес уреди могат да бъдат закупени и на изплащане!