Фитнес оборудванеСпециална линияTYTAX M1

TYTAX M1 № M1

TYTAX M1

 

Новият TYTAX M1 ви дава възможност да изградите вашето тяло не само с използването на големи тежести, но също така и с изпълнението на фитнес упражнения. По този начин нашето оборудване може да се използва от мъже и жени, като те със сигурност ще намерят своите любими упражнения. Докато тренирате с нашият TYTAX M1 вие никога няма да скучаете. TYTAX M1 ви предоставя най-малко по няколко упражнения за всеки мускул. С TYTAX M1 можете да си създадете тренировъчна програма за определен ден от седмицата и можете да промените и модифицирате вашите тренировки. Разгледайте например упражненията за  МУСКУЛИ.

 

Друга ценна функция на TYTAX M1 е фактът, че в определени конфигурации може да се използва едновременно от две лица!

 

Този фитнес уред е идеалното решение за оборудване не само за частната фитнес зала у дома, но може да служи и като ежедневно оборудване за тренировка в службите на пожарната, полицейските участъци и на военните лагери.

 

Най-важните характеристики на този уред са:

- Наличието на над 150 различни упражнения

- Неговата издръжливост е същата като TYTAX TX уредите

- TYTAX M1 заема значително по-малко  пространство спрямо TYTAX TX уредите

- Цената на новия TYTAX M1 е много по-ниска в сравнение с TYTAX TX уредите

Цената на уреда е без транспорта.

 

Ширина  Тегло:  Минимална дължина на помещението:  Минимална височина на помещението:   

 

Фаворит Спорт БГ - ООД  е официален представител  за  България на продуктите  от марката TYTAX

 


Официален вносител за България: “ФАВОРИТ СПОРТ БГ” ООД.гр.Пловдив

Facebook Twitter

За TYTAX


Кликнете за преглед

Спестете време и пари

Средният клиент на фитнеса прекарва около час, за да стигне до фитнес залата и да се върне у дома. С нас ще спестите разходите за транспорт и фитнес членство.

Можете да тренирате каквото искате и когато искате, защото имате свое собствено фитнес студио в една машина TYTAX®. Вече не се налага да се приспособявате към условията във фитнес ателие (наличност на оборудване, брой хора вътре, работно време). Друго предимство е, че вашите тренировки са сложни и с правилни темпове, без ненужни паузи. Така че отново - ще спестите време и ще направи обучението по-ефективно.