Фитнес оборудванеБягащи пътекиБягаща пътека AIR RUNNER

Бягаща пътека AIR RUNNER № 59-01

Бягаща пътека AIR RUNNER

Бягаща пътека AIR RUNNER 59-01

Air Runner Exercise Climber е иновативен продукт, който заедно с гребен ергометър и въздушен велосипед създава линия от оборудване за интервални тренировки (HIIT).

Бягащата пътека е проектирана да задоволи и най-взискателните потребители. Неговата задача е да ви даде възможност да бягате възможно най-близо до бягането в естествена среда. Една тренировка на нашето оборудване ще ви накара никога да не искате да се върнете към машина с електрическо задвижване.

Пътеката се захранва от мускулите на краката ви. Като бягате в предната му част, вие увеличавате темпото на бягане. Премествайки се в задната му част, вие правите темпото по-бавно. Имате пълен контрол върху вашата тренировка и лесно решавате нейната динамика и интензивност, без да се налага ръчно да превключвате между режимите на бягане.

Отличителната черта на бягащата пътека от конкуренцията е 4-степенното ръчно регулиране на съпротивлението на колана за бягане - вие решавате сами колко тежка ще бъде вашата тренировка. Първото ниво е небрежно бягане, последното ниво на съпротива ще ви накара да се почувствате сякаш бягате нагоре или бутате шейна за упражнения с външен товар . Лостът за регулиране на съпротивлението е лесно достъпен за потребителя и е много лесен за използване.

информация за продукта

Тегло: 135 кг
широчина: 99 см
Височина: 168 см
Източник на захранване
Няма източник на захранване
Дисплей: LCD
Максимално натоварване: 150 кг


Официален вносител за България: “ФАВОРИТ СПОРТ БГ” ООД.гр.Пловдив

Facebook Twitter

За Ellipse Fitness


Кликнете за преглед