Статии

Екипирай се за спорт!

Най-голямата ценност за нас е здравето. И във всеки съвременен дом дори по-възрастните хора го знаят и се опитват да компенсират липсата му, която се налага от заседналия човешки живот в едно по-интелектуално общество, което е свикнало да си служи почти изцяло с техника и поставя на заден план нуждата от физическа активност. Затова всеки модерен човек с прогресивни интереси и степенувани приоритети се опитва да отдаде нужното място на спорта в своя дом и в своя имидж. В тази връзка ще дадем няколко идеи и ще направим ревю на някой продукти, които не са за пренебрегване.

 Нужно е да отдадем необходимата значимост на мекия гимнастически дюшек на Marbo - Sport, който с практичната си елегантност и универсалност ще намери място почти във всяка стая на жилището ни. Той дава възможност на нас и по-възрастните ни родители да правим аеробиката и йога упражненията си на удобно и безопасно място по средата на пода  след работа докато гледаме телевизия вместо само да се излежаваме без полза. Също ни гарантира спокойствието, че децата ни ще могат да се боричкат по земята свободно без да изядат мръсотията под килима или да си изкълчат крака. Имаме възможност за избор на удачния за нашите нужди и според квадратурата на стаята ни размер, конструкция, сгъваем – несгъваем и т.н.

 Като споменахме аеробика – DKN Technology ни предлага също и качествената си топка за гимнастика с диаметър от 65см., която гарантира издържане на голямо натоварване и е подходяща за всякаква повърхност. Технологията е по Аnti Brust PVC пяна върви и с помпа и видео тренировки като гаранция за максимален комфорт и пълна гама от упражнения. Един устойчив продукт, който няма да бъде излишен в ничий дом.

 Фитнес постелката DKN Technology от 182см. е друг тип компромис за самостоятелните ни упражнения, удобен с компактността си и възможността за преносимост, можем просто да я поставим в личния си багаж и да работим където и да сме.

 Не трябва да пропускаме да споменем и степенката на Boditone.

 Ако ние или половинката ни работим усилено за горна част на тялото у дома – можем да си направим един хубав подарък като набора от скрепци за стена с възможност за разнообразие от ръкохватки и седалка, който ще ни осигури пълна свобода и нужния комфорт. В тази категория трябва да поставим и богатия набор от дъмбели, тежести, лостове и гири според удобната ни тежест и размер на марка TITAN от Полша, както и настилки за защита на подовите ни покрития.

 И на последно място - не трябва да пропускаме и възможността да зарадваме по-борбените натури с подсилените боксови круши и чували в различни размери и платформите и елементите за закрепването им на Marbo – Sport, които ще ни позволят винаги да направим тренировката си, изпитвайки силата си и разпускайки напрежението на изключително изгодна цена.

Авторска статия на http://fitnesuredi-bg.com/. Забранено копирането и използването й в други сайтове с комерсиална цел.