Фитнес оборудванеСпециална линияTitan T3-X

Titan T3-X № T3-X

Titan T3-X

Titan T3-X 

 

Titan T3-X е 3 фаза от серията TX и пристига при вас стандартно със всичко което ви е нужно за да изпълнявате над 225 упражнения. Този уред също така има и опция за модернизация като това ви дава възможност да увеличите броя на трениращите, като прави уреда перфектен за фитнес зали, полицейски участъци, училища или хотели.

 

Стандартната характеристика на TITAN T3 включва една цяла домашна фитнес зала само в един уред – плъзгаща регулеруема фитнес пейка, патентоваха смит машина – хибрид, насрещно балансираща система и още множество аксесоари и стойка за тяхното съхранение.

 

Основните разлики между T1-X и T3-X моделите са:

- TITAN T1-X може да се използва от 3-ма души едновременно, като се има в предвид че  T3-X може да се използва до седем души едновременно.

- TITAN T3-X има допълнителни станции за обучение, които не могат да бъдат намерени в TITAN T1-X и TITAN T2-X моделите, те са следните:

а) уред за клякане - упражнение номер 1,

б) упражнения за коремните мускули - упражнение номер 2

в) уред за упражнение за коремната мускулатура и рамената – упражнения номер 3 и 4 (от скоро на разположение и на T1-X и T2-X като допълнителна опция-C)

 

 

Дължина: 395 см

Ширина ( без приставката „А“ ): 350 см

Ширина (с приставката „А“): 430 см

Височина: 223 см

Тегло: 640 кг /стандартна версия на уреда /

Тегло: 740 кг /с всички приставки /

Минимална дължина на помещението: 500 см

Минимална ширина на помещението: 500 см

Минимална височина на помещението: 225 см

Цената на уреда е без транспорта.

 


 

За повече информация относно този фитнес уред можете да посетите неговата официална страница. Също така там ще намерите и голяма галерия със изображения и видео клипове  - като по този начин ще придобиете пълна представа за продукта.

 

TITAN T3-X - OFFICAL PAGE

 


 


Официален вносител за България: “ФАВОРИТ СПОРТ БГ” EООД.гр.Пловдив

Facebook Twitter Google

За TITAN


Кликнете за преглед