Фитнес оборудванеCилови уредиЛат машина със свободни тежести

Лат машина със свободни тежести № MF-U005

Лат машина със свободни тежести

Лат машина със свободни тежести MF-U005 Marbo Sport

 

Производител: Marbo Sport   Серия: Свободно тегло

Гаранция: Пълна търговска    Код на продукта: MF-U005-k1t4

Тапицерия: Бордо/Черна

Рамка: Антрацитен Металик

 

Лат машина със свободни тежести

 Лат машина MF-U005 е професионален уред със свободни тежести, който е основен елемент във всяка фитнес зала. С негова помощ клиентите ви ще имат възможност да тренират мускулите на гърба, без опасност за изпълняващия упражнението.

Машината е снабдена с регулируема седалка и регулируем механизъм за заключване на краката така, че да може лесно да се пригоди за всеки ръст и размери.

Осигурена е с гумирани нивелиращи крачета за предотвратяване на движението на машината по време на трениране, което я прави стабилна и сигурна, дори когато се използва с максимални тежести.

 

Серия "Свободна тежест"

Серията "Свободна тежест" на Marbo e търговско фитнес оборудване със свободна тежест, предназначено за професионални културисти, които ценят удобството и сигурността на упражненията.

Серията има конструкция на базата на устойчиви профили с размери 100 x 50 мм, 100 x 40 мм, с дебелина на стената 3мм. Във всеки от дизайните са използвани приятни за окото извивки, които, в комбинация със заоблената тапицерия, правят вида на серията уреди "Свободна тежест" атрактивен и модерен. Това оборудване ще краси всяка професионална фитнес зала!

Упражнения, които могат да се изпълняват на лат машината MF-U005:

• Придърпване на тежестта към гръдния кош с подхват

• Придърпване на тежестта към гръдния кош с надхват

• Придърпване на тежестта към врата с надхват

Техническите решения:

 

Регулиране на седалката

Машината има цели 5 степени за регулиране на височината, така че всеки клиент да може да я приспособи за височината си.

Регулирането на седалката е на принципа на крика, така че не е необходимо да се слезе от уреда, за да се направи корекцията.

 

Регулируем механизъм за заключване на краката

Ролките на модула за заключване на краката са направени от здрава полиуретанова пяна, покрита с мека, но издръжлива изкуствена кожа. За скриване на материала на обвивката е използвана метална розетка и винтова капачка с естетичен вид.

 

Полиамидено покритие на поставките за тежести

Машината е оборудвана с поставки за тежестите с полиамидено покритие. Полиамидът придава устойчивост към надраскване и механични повреди, дори при много често качване и сваляне на тежестите.

Тежестите могат да се държат върху поставкита за свободна тежест на самия уред, като по този начин се спестява нуждата от инвестиция и пространство за допълнителна стойка.

Поставките са проектирани за олимпийски размер на отвора - Ф50 мм.

 

Широк хват

Машината е приспособена така, че да осигури максимална амплитуда на движението на изпълняващия упражнението.

Дръжките са покрити с нехлъзгава, твърда пяна, която осигурява сигурно и удобно захващане.

Подсилена тапицерия

Тапицерията е с двойно подсилване на всеки ръб. Това се постига чрез комбинирането на   на дебели, здрави конци на компанията Coats и издръжлива изкуствена кожа. Капачките са направени от здрава черна пластмаса, които предпазват тапицерията от нараняване и придават на уреда изключително модерен дизайн.

Технически данни

Височина: 204 см.

Дължина: 186 см.

Ширина: 111 см.

Тегло: 147 кг.

Максимален капацитет за тежести: 400кг.

Диаметър на отвора на тежестите: 50мм.

Площ: 2,06 кв.м.

Структурен профил: 100 x 50 x 3 мм.

Вид на тежестите: Свободни

Регулиране на седалката: 5 степени

Регулиране на механизма за заключване на краката: 3 степени

Цвят на тапицерията: Бордо

Цвят на конструкцията: Антрацитен металик

 

Сигурността е от първостепенна важност за нас

С цел осигуряване на сигурността на нашите клиенти, нашето оборудване е преминало тестове за безопаност, в съответствие със наложените стандарти на Европейския Център за Качеството. Резултатът от тези тестове е Сертификат за Сигурност "Top security" на цялата гама продукти от серията "Свободна тежест".

 

Информация за производителя Marbo Sport

Marbo Sport е полска компания с над 30-годишна традиция със седалище град Стараховице. В началото компанията произвежда просто оборудване за домашна употреба, но днес предлага предимно професионални спортни съоръжения, които са подходящи както за спортни зали, така и за фитнес клубове. Основен акцент е поставен върху оборудването за бодибилдинг. Всеки ден Marbo Sport подписват около 200 договора, което е доказателство за огромната популярност и високото доверие на клиентите в марката. Продуктите на Marbo Sport се характеризират с високо качество, надеждност и максимална сигурност.

 


Официален вносител за България: “ФАВОРИТ СПОРТ БГ” ООД.гр.Пловдив

Facebook Twitter

За Marbo Sport


Кликнете за преглед

Марбо – 30 години опит! Фирма Марбо е основана преди повече от 30 години в град Стараховице. Започнахме от производството на прости уреди за домашен фитнес, за да можем заедно с придобития опит постоянно да увеличаваме асортимента и качеството на продуктите. Днес сме водещ производител на уреди за културизъм в Полша, предлагащ стоки със световно качество. Също така сме достъпни и за всеки, който иска сега да започне с приключението културизъм, обзавеждаме професионални фитнеси и клубове, както и полицейски управления и други служби на територията на Полша и извън нейните граници. Всекидневно посредством собствения си транспорт и куриери реализираме за Вас около 200 поръчки. Изградихме марка и придобихме опит, който обвързва. Културизмът е наша страст, а благодарение на връзката му със съвременните машини, получаваш уреди от най-високо качество, изработени с грижа към детайлите, а преди всичко с мисъл за Твоя комфорт и сигурност по време на тренировка. Производство. Фирмата е със седалище в град Стараховице, област Шветокшистка. Тук се намира офисът, както и производствената база и складовете. Това е база, в която се контролират всички форми на интернет продажба и контакта с клиенти, база, от която тръгва транспорта за индивидуалните клиенти и партньорските пунктове. На фирмената карта всички пътища започват от Стараховице. Качество. Не искаш да инвестираш в китайски продукти. Избери европейски продукт и виж колко можеш да спечелиш! Имаш гаранция, че няма да намериш по-евтино китайско копие; Избягваш митото, комисиона и допълнителните такси.Получаваш стока на възможно най-добра цена; Получаваш подпечатана дългосрочна гаранция, реализирана в нашата страна – няма да срещнеш никакви неочаквани изненади. Гаранция. За всеки закупен от нас уред ще получиш доживотна писмена гаранция за заваръчните и метални части от конструкцията! Помисли, дали някой друг може да ти осигури такава сигурност? Още повече, съгласно действащото право, имаш 10 дена от получаването на продукта да го тестваш – в рамките на този срок по всяко време можеш да го върнеш без да отбелязваш причина, а единственото условие е да не бъде нарушен външния му вид. Говорим за това открито и това е най-добрата гаранция за удовлетвореност! Наистина имаш избор.