Фитнес оборудванеЛежанки и пейкиОЛИМПИЙСКА ГОРНА ЛЕЖАНКА - Marbo Sport

ОЛИМПИЙСКА ГОРНА ЛЕЖАНКА - Marbo Sport № MF-L004

ОЛИМПИЙСКА ГОРНА ЛЕЖАНКА - Marbo Sport

ОЛИМПИЙСКА ГОРНА ЛЕЖАНКА - Marbo Sport  MF-L004

Лежанка с положителен наклон с поставки за тежести MF-L004 - Marbo Sport

 

Производител: Marbo Sport   Серия: Свободно тегло

Гаранция: Пълна търговска    Код на продукта: MF-L004-k1t4

Тапицерия: Бордо/Черна

Рамка: Антрацитен Металик

 

Лежанка с положителен наклон

Лежанката MF-L004 е професионално оборудване, с което можете да изваете железни мускули на гърдите при положителен наклон. Оптимално избраният ъгъл на облегалката е гаранция за отлични резултати и комфорт за трениращия.

Дизайнът на лежанката е базиран на профили с размери 100 x 40 мм и 3 мм дебелина на стената, което придава надеждност и здравина на цялата конструкция.

Фиксираните стойки на 2 нива са снабдени с подсигурени с твърда и дебал гума куки, изработени от здрава метална пластина с дебелина 10 мм.

Огромната помощна платформа с размери 40 x 70 см е покрита с противоплъзгащи гумени елементи с цел осигуряване на 100% безопасно трениране.

Накрайниците за поставяне на тежести са с диаметър Ф50 и притежават полиамидно покритие със завишена устойчивост на надраскване и нараняване.

Конструкцията на облегалката е съставена от 4 елемента, специално пригодени за анатомичната форма на трениращия, което значително увеличава комфорта при трениране. Тапицерията е направена от здрав материал, които придава уникален вид на съоръжението.

 

Серия "Свободна тежест"

Серията "Свободна тежест" на Marbo e търговско фитнес оборудване със свободна тежест, предназначено за професионални културисти, които ценят удобството и сигурността на упражненията.

Серията има конструкция на базата на устойчиви профили с размери 100 x 50 мм, 100 x 40 мм, с дебелина на стената 3мм. Във всеки от дизайните са използвани приятни за окото извивки, 

които, в комбинация със заоблената тапицерия, правят вида на серията уреди "Свободна тежест" атрактивен и модерен. Това оборудване ще краси всяка професионална фитнес зала!

Упражнения, които могат да се изпълняват на лежанката MF-L004:

• Избутване на щанга от лег с широк хват

• Избутване на дъмбели от лег

• Избутване на щанга от лег с тесен хват

• Избутване на дъмбели от лег с положителен наклон

Техническите решения:

 

Регулиране на седалката

Лежанката MF-L004 притежава 4 позиции за контрол на височината на седалката, така че тя да може да се пригоди за всякакъв ръст.

Регулирането е базирано на механизма на крика, така че трениращият няма нужда да слиза от уреда, за извърши манипулацията по настройването на височината на седалката.

 

Полиамидено покритие на поставките за тежести

Машината е оборудвана с поставки за тежестите с полиамидено покритие. Полиамидът придава устойчивост към надраскване и механични повреди, дори при много често качване и сваляне на тежестите.

Тежестите могат да се държат върху поставкита за свободна тежест на самия уред, като по този начин се спестява нуждата от инвестиция и пространство за допълнителна стойка. Целият капацитет за тежести на уреда е 600 кг.

Поставките са проектирани за олимпийски размер на отвора - Ф50 мм.

Подсилена тапицерия

Тапицерията е с двойно подсилване на всеки ръб. Това се постига чрез комбинирането на   на дебели, здрави конци на компанията Coats и издръжлива изкуствена кожа. Капачките са направени от здрава черна пластмаса, които предпазват тапицерията от нараняване и придават на уреда изключително модерен дизайн.

Подсигурени гумирани куки

Лежанката MF-L004 e oборудвана със поставки за щанги на 2 нива с гумени, шокоабсорбиращи подложки. 

Те осигуряват безшумно оставяне на тежестите по време на тренировката и предпазват конструкцията и лостовете от драскотини.

Гумирана подсигурителна платформа

Голяма платформа с гумена повърхност осигурява сигурността както на трениращия, така и на неговия тренировъчен партньор. Никога повече не трябва да се притеснявате да не ви падне щангата върху ребрата.

Платформата има гумирана текстура, така че рискът от подхлвъзване и сведен до минимум.

Повдигнатата платформа предпазва тренировъчния партньор от нараняване. За разлика от ситуацията, при която спотърът е стъпил на пода, при MF-L004 няма риск от контузия на кръста или някаква друга травма. Лостът може да се хване лесно и надеждно и пътят на лоста до куките е скъсен значително.

Технически данни

Височина: 151 см

Дължина: 157 см

Ширина: 188 см

Тегло: 150 кг

Максимален капацитет за тежести: 400 кг

Площ: 2,59 кв.м

Структурен профил: 100 x 40 x 3 мм

Цвят на тапицерията: Черен

Цвят на конструкцията: Антрацитен металик

 

Сигурността е от първостепенна важност за нас

С цел осигуряване на сигурността на нашите клиенти, нашето оборудване е преминало тестове за безопаност, в съответствие със наложените стандарти на Европейския Център за Качеството. Резултатът от тези тестове е Сертификат за Сигурност "Top security" на цялата гама продукти от серията "Свободна тежест".

 

Информация за производителя Marbo Sport

Marbo Sport е полска компания с над 30-годишна традиция със седалище град Стараховице. В началото компанията произвежда просто оборудване за домашна употреба, но днес предлага предимно професионални спортни съоръжения, които са подходящи както за спортни зали, така и за фитнес клубове. Основен акцент е поставен върху оборудването за бодибилдинг. Всеки ден Marbo Sport подписват около 200 договора, което е доказателство за огромната популярност и високото доверие на клиентите в марката. Продуктите на Marbo Sport се характеризират с високо качество, надеждност и максимална сигурност.


Официален вносител за България: “ФАВОРИТ СПОРТ БГ” ООД.гр.Пловдив

Facebook Twitter

За Marbo Sport


Кликнете за преглед

Марбо – 30 години опит! Фирма Марбо е основана преди повече от 30 години в град Стараховице. Започнахме от производството на прости уреди за домашен фитнес, за да можем заедно с придобития опит постоянно да увеличаваме асортимента и качеството на продуктите. Днес сме водещ производител на уреди за културизъм в Полша, предлагащ стоки със световно качество. Също така сме достъпни и за всеки, който иска сега да започне с приключението културизъм, обзавеждаме професионални фитнеси и клубове, както и полицейски управления и други служби на територията на Полша и извън нейните граници. Всекидневно посредством собствения си транспорт и куриери реализираме за Вас около 200 поръчки. Изградихме марка и придобихме опит, който обвързва. Културизмът е наша страст, а благодарение на връзката му със съвременните машини, получаваш уреди от най-високо качество, изработени с грижа към детайлите, а преди всичко с мисъл за Твоя комфорт и сигурност по време на тренировка. Производство. Фирмата е със седалище в град Стараховице, област Шветокшистка. Тук се намира офисът, както и производствената база и складовете. Това е база, в която се контролират всички форми на интернет продажба и контакта с клиенти, база, от която тръгва транспорта за индивидуалните клиенти и партньорските пунктове. На фирмената карта всички пътища започват от Стараховице. Качество. Не искаш да инвестираш в китайски продукти. Избери европейски продукт и виж колко можеш да спечелиш! Имаш гаранция, че няма да намериш по-евтино китайско копие; Избягваш митото, комисиона и допълнителните такси.Получаваш стока на възможно най-добра цена; Получаваш подпечатана дългосрочна гаранция, реализирана в нашата страна – няма да срещнеш никакви неочаквани изненади. Гаранция. За всеки закупен от нас уред ще получиш доживотна писмена гаранция за заваръчните и метални части от конструкцията! Помисли, дали някой друг може да ти осигури такава сигурност? Още повече, съгласно действащото право, имаш 10 дена от получаването на продукта да го тестваш – в рамките на този срок по всяко време можеш да го върнеш без да отбелязваш причина, а единственото условие е да не бъде нарушен външния му вид. Говорим за това открито и това е най-добрата гаранция за удовлетвореност! Наистина имаш избор.