Фитнес оборудванеЛежанки и пейкиРегулируема пейка

Регулируема пейка № MF-L001

Регулируема пейка

Регулируема пейка MF-L001 - Marbo Sport

 

Производител: Marbo Sport   Серия: Свободно тегло

Гаранция: Пълна търговска    Код на продукта: MF-L001-k1t4

Тапицерия: Бордо/Черна

Рамка: Антрацитен Металик

 

 Регулируема пейка

 Регулируемата пейка MF-L001 е уред с мощна конструкция, предназначен за всякакви упражнения с щанги или дъмбели.

Дизайнът е базиран на профили с размери 100x40 мм с 3 мм дебелина на стената, с което се гарантира надеждност и здравина на цялата конструкция.

За производството на механизма за регулиране са използвани елементи с впечатляващата дебелина от 10 мм, които са подсигурени с предпазно покритие срещу корозия.

Седалката на пейката е регулируема с 4 позиции, а облегалката може да бъде настройвана във всяка една от 6-те налични позиции на уреда.

Конструкцията на облегалката е съставена от 4 елемента, специално пригодени за анатомичната форма на трениращия, което значително увеличава комфорта при трениране. Тапицерията е направена от здрав материал, които придава уникален вид на съоръжението.

 

Серия "Свободна тежест"

Серията "Свободна тежест" на Marbo e търговско фитнес оборудване със свободна тежест, предназначено за професионални културисти, които ценят удобството и сигурността на упражненията.

Серията има конструкция на базата на устойчиви профили с размери 100 x 50 мм, 100 x 40 мм, с дебелина на стената 3мм. Във всеки от дизайните са използвани приятни за окото извивки, които, в комбинация със заоблената тапицерия, правят вида на серията уреди "Свободна тежест" атрактивен и модерен. Това оборудване ще краси всяка професионална фитнес зала!

Упражнения, които могат да се изпълняват на пейката MF-L001:

• Избутване на щанга от лег с широк хват

• Избутване на дъмбели от хоризонтален лег

• Флайс с дъмбели от хоризонтален лег

• Концентрирано сгъване с дъмбел

• Избутване на щанга от лег с тесен хват

•Пулоувър с щанга или дъмбел

•Избутване на дъмбели от лег при положителен наклон

 

Техническите решения:

Подсилена тапицерия

Тапицерията е с двойно подсилване на всеки ръб. Това се постига чрез комбинирането на   на дебели, здрави конци на компанията Coats и издръжлива изкуствена кожа. Периферните капаци са направени от здрава черна пластмаса, които предпазват тапицерията от нараняване и придават на уреда изключително модерен дизайн.

Дръжка и транспортни колелца

Пейката е оборудвана с дръжка, покрита с противоплъзгащ материал и практични транспортни колелца.

С това техническо решение пренасянето на уреда е лесно и удобно.

Регулиране на облегалката

Пейката MF-L001 има 6 ъгъла на настройване на облегалката (0°, 16° , 32°, 48°, 74°, и 90°) и 4 позиции за настройване на седалката (0°, 13°, 26° и 39°). Това позволява идеално приспособяване на пейката към трениращия, независимо от неговите размери.

Елементите на механизма за регулиране са направени от плоскости с дебелина 10 мм, което гарантира сигурност и дълготрайност.

 За да настроите ъгъла на седалката или облегалката е нужно просто да се извади червеният щифт и да се постави на желания ъгъл.

Стабилна конструкция

Дизайнът на пейката MF-L001 осигурява максимална стабилност и безопасност по време на изпълнението на упражнения.

За изпълнението на конструкцията са използвани профили с размери 100x40 мм , с дебелина на стената 3 мм, което е гаранция за надеждността и дълготрайността на цялото съоръжение.

Извитите и наклонени задни крака осигуряват стабилност дори при най-интензивни тренировки с уреда.

Гумени крачета

Пейката е снабдена с гумени подложки от дебел каучук, който осигурява стабилност по време на трениране с уреда.

В допълнение към това гумата предпазва и подовата повърхност от надраскване.

 

Технически данни:

Височина:

• макс. 134 см

•мин. 45 см

Дължина: 130 см

Ширина: 64 см

Тегло: 49 кг

Максимално натоварване: 400 кг

Площ: 0,84 кв.м

Регулиране на седалката: 4 позиции

Регулиране на облегалката: 6 позиции

Структурен профил: 100 x 40 x 3 мм.

Цвят на тапицерията: Черен

Цвят на конструкцията: Антрацитен металик

 

Сигурността е от първостепенна важност за нас

С цел осигуряване на сигурността на нашите клиенти, нашето оборудване е преминало тестове за безопаност, в съответствие със наложените стандарти на Европейския Център за Качеството. Резултатът от тези тестове е Сертификат за Сигурност "Top security" на цялата гама продукти от серията "Свободна тежест".

 

Информация за производителя Marbo Sport

Marbo Sport е полска компания с над 30-годишна традиция със седалище град Стараховице. В началото компанията произвежда просто оборудване за домашна употреба, но днес предлага предимно професионални спортни съоръжения, които са подходящи както за спортни зали, така и за фитнес клубове. Основен акцент е поставен върху оборудването за бодибилдинг. Всеки ден Marbo Sport подписват около 200 договора, което е доказателство за огромната популярност и високото доверие на клиентите в марката. Продуктите на Marbo Sport се характеризират с високо качество, надеждност и максимална сигурност.

 


Официален вносител за България: “ФАВОРИТ СПОРТ БГ” ООД.гр.Пловдив

Facebook Twitter

За Marbo Sport


Кликнете за преглед

Марбо – 30 години опит! Фирма Марбо е основана преди повече от 30 години в град Стараховице. Започнахме от производството на прости уреди за домашен фитнес, за да можем заедно с придобития опит постоянно да увеличаваме асортимента и качеството на продуктите. Днес сме водещ производител на уреди за културизъм в Полша, предлагащ стоки със световно качество. Също така сме достъпни и за всеки, който иска сега да започне с приключението културизъм, обзавеждаме професионални фитнеси и клубове, както и полицейски управления и други служби на територията на Полша и извън нейните граници. Всекидневно посредством собствения си транспорт и куриери реализираме за Вас около 200 поръчки. Изградихме марка и придобихме опит, който обвързва. Културизмът е наша страст, а благодарение на връзката му със съвременните машини, получаваш уреди от най-високо качество, изработени с грижа към детайлите, а преди всичко с мисъл за Твоя комфорт и сигурност по време на тренировка. Производство. Фирмата е със седалище в град Стараховице, област Шветокшистка. Тук се намира офисът, както и производствената база и складовете. Това е база, в която се контролират всички форми на интернет продажба и контакта с клиенти, база, от която тръгва транспорта за индивидуалните клиенти и партньорските пунктове. На фирмената карта всички пътища започват от Стараховице. Качество. Не искаш да инвестираш в китайски продукти. Избери европейски продукт и виж колко можеш да спечелиш! Имаш гаранция, че няма да намериш по-евтино китайско копие; Избягваш митото, комисиона и допълнителните такси.Получаваш стока на възможно най-добра цена; Получаваш подпечатана дългосрочна гаранция, реализирана в нашата страна – няма да срещнеш никакви неочаквани изненади. Гаранция. За всеки закупен от нас уред ще получиш доживотна писмена гаранция за заваръчните и метални части от конструкцията! Помисли, дали някой друг може да ти осигури такава сигурност? Още повече, съгласно действащото право, имаш 10 дена от получаването на продукта да го тестваш – в рамките на този срок по всяко време можеш да го върнеш без да отбелязваш причина, а единственото условие е да не бъде нарушен външния му вид. Говорим за това открито и това е най-добрата гаранция за удовлетвореност! Наистина имаш избор.