Фитнес оборудванеCилови уредиМашина за гребане

Машина за гребане № SR07

Машина за гребане

  • Алуминиеви дръжки с набраздена повърхност против хлъзгане
  • Конусно-ролкови лагери от немския производител FAG
  • Гумени ограничители с дебелина 50 мм за движещите части
  • Полиуретанова пяна с плътност 80 кг/куб.м.
  • Стоманени тръби с 3 мм дебелина
  • 90 микрона епоксиден грунд 3М
  • Система за регулиране на нивото на седалката посредством един-единствен щифт.

 

Техническа информация:

 

Корпус: Стоманени тръби 110 x 52 мм, с дебелина на стената 3 мм. Студено валцувана стомана посредством система от 4 вала, благодарение на което се избягва деформация по време на процеса и се запазват физическите характеристики по цялата дължина на елемента.

Боядисване: 50 микрона епоксиден грунд. Повърхностна обработка с 90 микрона двукомпонентна епоксидна боя, с висока степен на антиоксидантна защита срещу влага и конденз. Висококачествен пигмент с голяма лъскавина, който се употребява в автомобилните производствени процеси. Боядисване и изсъхване на боята при 60 °C.

Заваряване: Затворени върхови повърхности и анкерни плочи. Монтажна система: подсилени връзки - плоскост с дебелина 10 мм, осигуряваща защита от изкривяване и отхлабване в точките на високо натоварване. Оптимално разположение от ергономична и биомеханична гледна точка за всяко упражнение.

Оси: Лазерно изрязани 10 мм подсилени плоскости против хлабини и изкривяване под осевите усилия, причинени от употребата на уреда или зареждането му с тежести

Лагери: Двуредни конусно-ролкови лагери SKF, поставени в затворена главина.

Облегалка и седалка: Изкуствена кожа, устойчива на влага от изпотяване, притежаваща антибактериални и антиалергични свойства. Избродирано лого върху тапицерията на уреда. Подложката на облегалката и седалката е направена от еластична полиуретанова пяна с плътност 80 кг/куб.м, което осигурява равномерен контакт на тялото с повърхностите и оптимална опора за тялото. Пяната е изключително устойчина на деформация.

Дръжки: Гумирана повърхност дебелина 3 мм, която не позволява плъзгане и не се напуква. Оптимална плътност за хват с максимална контактна повърхност. Ограничители от здрав алуминий. Регулирането на седалката има 8 позиции на настройка.

Други: 4 тръбни поставки за тежести от хромирана стомана, който правят машината по-стабилна. Гумени ограничители с дебелина 20 мм предпазват тежестите. Гумени ограничители с дебелина 50 мм осигуряват опора на движещите части. Болтове от клас 10.9 якост на опън. Система за регулиране на седалка посредством един-единствен щифт, издържащ на натоварване от до 750 кг. 4 противохлъзгащи подложки на крачетата на уреда. Независимо движение на 2-те рамена на уреда, които се събират и разделят по време на изпълнение на упражнението, симулирайки по този начин изпълнението със свободни тежести.


Официален вносител за България: “ФАВОРИТ СПОРТ БГ” ООД.гр.Пловдив

Facebook Twitter

За Bodytone


Кликнете за преглед

Професионално фитнес-оборудване за спортни зали. Мисия Да предоставим на клиентите си най-добрите продукти на най-добрите пазарни цени, като им предложим качество, сигурност и доверие, както и отлично обслужване в периода след продажбата. Информация за компанията “BODYTONE” е водеща фирма в областта на разработването, производството и продажбата на професионално фитнес-оборудване за спортни зали и съоръжения. Описание “BODYTONE”, като производители и разпространители на фитнес-оборудване, наша основна цел е твоето здраве и самочувствие, затова създаваме, разработваме и произвеждаме оборудване с отлично качество, за да може постигането на целите и задачите ти да се превърне в незабравимо изживяване. “BODYTONE” не е просто марка. Ние сме колектив от хора, професионалисти и специалисти, които работят всеки ден, за да могат да предложат най-високо качество и услуги.