Фитнес оборудванеПолупрофесионални уредиПейка за хиперекстензии

Пейка за хиперекстензии № MS-L108

Пейка за хиперекстензии

Пейка за хиперекстензии MS-L108 - Marbo Sport

Искаме да ви представим нов модел на популярната пейка за хиперекстензии  MS-L108.

Пейката MS-L108 е оборудвана с модерна и удобна тапицерия с дебелина до
5 см, която благодарение на оптимално подбраната твърдост перфектно се адаптира към формата на тялото при упражнения.

Обърнете внимание на новите фиксиращи ролки, това е напълно ново качество. Изработен по нова технология от EVA пяна съполимер, много издръжлив материал с висока степен на амортизация. Диаметърът 8 см осигурява комфорт и безопасност по време на тренировка.

Стоманената конструкция от огънати профили е напълно модернизирана. Изработен е от издръжлив профил 50x50x2 mm. Огънатите профили има по-малко профилни фуги и по този начин - по -голяма здравина на конструкцията.

Болтовата система Quadro, е отговорна за стабилността и здравината на основата.

Технически детайли:
Височина: 80-92 см
Ширина: 62 см
Дължина: 127 см
Тегло: 25,6 кг
Регулиране на облегалката: 4 позиции
Защити:. 2 бр, Диаметър 8 см, EVA
Максимално натоварване: 200 кг
Структурен профил: 50 х 50 х 2 mm
материал: полска стомана
Боя: прахово боядисване


Официален вносител за България: “ФАВОРИТ СПОРТ БГ” ООД.гр.Пловдив

Facebook Twitter

За Marbo Sport


Кликнете за преглед

Марбо – 30 години опит! Фирма Марбо е основана преди повече от 30 години в град Стараховице. Започнахме от производството на прости уреди за домашен фитнес, за да можем заедно с придобития опит постоянно да увеличаваме асортимента и качеството на продуктите. Днес сме водещ производител на уреди за културизъм в Полша, предлагащ стоки със световно качество. Също така сме достъпни и за всеки, който иска сега да започне с приключението културизъм, обзавеждаме професионални фитнеси и клубове, както и полицейски управления и други служби на територията на Полша и извън нейните граници. Всекидневно посредством собствения си транспорт и куриери реализираме за Вас около 200 поръчки. Изградихме марка и придобихме опит, който обвързва. Културизмът е наша страст, а благодарение на връзката му със съвременните машини, получаваш уреди от най-високо качество, изработени с грижа към детайлите, а преди всичко с мисъл за Твоя комфорт и сигурност по време на тренировка. Производство. Фирмата е със седалище в град Стараховице, област Шветокшистка. Тук се намира офисът, както и производствената база и складовете. Това е база, в която се контролират всички форми на интернет продажба и контакта с клиенти, база, от която тръгва транспорта за индивидуалните клиенти и партньорските пунктове. На фирмената карта всички пътища започват от Стараховице. Качество. Не искаш да инвестираш в китайски продукти. Избери европейски продукт и виж колко можеш да спечелиш! Имаш гаранция, че няма да намериш по-евтино китайско копие; Избягваш митото, комисиона и допълнителните такси.Получаваш стока на възможно най-добра цена; Получаваш подпечатана дългосрочна гаранция, реализирана в нашата страна – няма да срещнеш никакви неочаквани изненади. Гаранция. За всеки закупен от нас уред ще получиш доживотна писмена гаранция за заваръчните и метални части от конструкцията! Помисли, дали някой друг може да ти осигури такава сигурност? Още повече, съгласно действащото право, имаш 10 дена от получаването на продукта да го тестваш – в рамките на този срок по всяко време можеш да го върнеш без да отбелязваш причина, а единственото условие е да не бъде нарушен външния му вид. Говорим за това открито и това е най-добрата гаранция за удовлетвореност! Наистина имаш избор.