Фитнес оборудванеПейки и другиЛежанка с регулируеми наклони

Лежанка с регулируеми наклони № MH-L107 2.0

Лежанка с регулируеми наклони

Лежанка с регулируеми наклони MH-L107 2.0 - Marbo Sport

Описание

Регулируема пейка с отрицателен наклон и вградени стойки MH-L107 е направена с помощта на най-новите технологии и най-качествените материали. Здравите профили 40x40 мм и дебели и издръжливи планки, използвани за свързване на отделни елементи, доказват перфектната стабилност на пейката MH-L107 2.0

* Щангата, видима на снимките, не е част от комплекта.

Система за регулиране на облегалката

Облегалката и седалката на пейката MH -L107 могат да бъдат настроени в седем позиции, а ъгълът на облегалката може да се регулира от -10 ° до 76 ° .Това ще ви позволи да тренирате цялостно мускулите на гърдите и раменете. Заслужава да се отбележи, че облегалката, когато задава положителни ъгли, се движи спрямо стойките. Благодарение на това можете удобно и безопасно да премахнете щангата от вилиците на стойките по време на тренировка.

Разширяващ се диапазон на упражнения

Пейката MH-L107 2.0 може да бъде оборудвана с аксесоари от същата серия. Можете да прикачите приставка за крака или скотово. Благодарение на това обхватът на изпълняваните упражнения е много по-голям, а ефектите са по-видими. Използването на заключващ бутон има положителен ефект върху безопасността на упражненията след инсталиране на допълнителен аксесоар.

Предпазни куки

Куките за прибиране на щангите са проектирани по такъв начин, че да поддържат максимална безопасност и най -висок комфорт по време на упражнения. Затова се погрижихме за подходящите разстояния между дръжките.

Сгъваемa

Пейката MH -L107 2.0 е изключително съвместима - можете лесно да я сгънете след тренировка, благодарение на което тя ще се побере дори в малка стая, предназначена за упражнения.

Ключове за монтаж

Комплектът включва ключове за сглобяване, благодарение на които можете ефективно да сглобите пейката.

Технически данни

Височина : 132 cm /40 см пейка
Ширина : 108 см
Дължина : 138 cm
Размери на седалката 30x27 см.
Размери на облегалката 81x27 см.
Тегло : 26 кг
Максимално натоварване : 300 кг


Официален вносител за България: “ФАВОРИТ СПОРТ БГ” ООД.гр.Пловдив

Facebook Twitter

За Marbo Sport


Кликнете за преглед

Марбо – 30 години опит! Фирма Марбо е основана преди повече от 30 години в град Стараховице. Започнахме от производството на прости уреди за домашен фитнес, за да можем заедно с придобития опит постоянно да увеличаваме асортимента и качеството на продуктите. Днес сме водещ производител на уреди за културизъм в Полша, предлагащ стоки със световно качество. Също така сме достъпни и за всеки, който иска сега да започне с приключението културизъм, обзавеждаме професионални фитнеси и клубове, както и полицейски управления и други служби на територията на Полша и извън нейните граници. Всекидневно посредством собствения си транспорт и куриери реализираме за Вас около 200 поръчки. Изградихме марка и придобихме опит, който обвързва. Културизмът е наша страст, а благодарение на връзката му със съвременните машини, получаваш уреди от най-високо качество, изработени с грижа към детайлите, а преди всичко с мисъл за Твоя комфорт и сигурност по време на тренировка. Производство. Фирмата е със седалище в град Стараховице, област Шветокшистка. Тук се намира офисът, както и производствената база и складовете. Това е база, в която се контролират всички форми на интернет продажба и контакта с клиенти, база, от която тръгва транспорта за индивидуалните клиенти и партньорските пунктове. На фирмената карта всички пътища започват от Стараховице. Качество. Не искаш да инвестираш в китайски продукти. Избери европейски продукт и виж колко можеш да спечелиш! Имаш гаранция, че няма да намериш по-евтино китайско копие; Избягваш митото, комисиона и допълнителните такси.Получаваш стока на възможно най-добра цена; Получаваш подпечатана дългосрочна гаранция, реализирана в нашата страна – няма да срещнеш никакви неочаквани изненади. Гаранция. За всеки закупен от нас уред ще получиш доживотна писмена гаранция за заваръчните и метални части от конструкцията! Помисли, дали някой друг може да ти осигури такава сигурност? Още повече, съгласно действащото право, имаш 10 дена от получаването на продукта да го тестваш – в рамките на този срок по всяко време можеш да го върнеш без да отбелязваш причина, а единственото условие е да не бъде нарушен външния му вид. Говорим за това открито и това е най-добрата гаранция за удовлетвореност! Наистина имаш избор.