Фитнес оборудванеПейки и другиСтационарни Парапети

Стационарни Парапети № MH-D011

Стационарни Парапети

Стационарни Парапети MH-D011 - Marbo Sport / Уред за кофички

Стационарни парапети са предназначени за трениране на много мускулни групи.

Те заемат малко място - това е перфектният домашен уред. Простият, безпроблемен дизайн ви позволява да извайвате както коремните мускули, изпълнявайки повдигане на краката, така и мускулите на ръцете, благодарение на възможността да практикувате лицеви опори във въздуха.

Благодарение на използването на здрав профил 40x40 mm заедно с 30
mm тръба , те постигат максимална якост от 140 kg.

Парапетите са прахово боядисани в черно.

Вижте какви упражнения ще правите с парапета MH-D011

Шведски лицеви опори
Повдигане на крака

Гумени крака

Ние знаем много добре, че оборудването, предназначено за домашна употреба, трябва да бъде адаптирано, за да може да бъде поставено на всякакъв тип повърхност. Независимо дали имате паркет, плочки или дъска от екзотично дърво във вашия дом, парапетите MH-D011 могат да бъдат поставени навсякъде!

Благодарение на използването на гумени крачета на краката на стойките, можете да сте сигурни, че няма да надраскат пода.

Регулиране

Парапетите MH-D011 са оборудвани с възможност за регулиране на височината.

Скокът между двете налични нива е
10 см.

Благодарение на това решение можете да ги регулирате според вашия ръст, за да направите тренировката още по -удобна.

Технически данни :
Височина : 104 см
Ширина : 42 см
Дължина : 91 см
Вътрешно разстояние : 80 см
Тегло : 2 х 7,4 кг
Профили : 40 х 40 мм
Материал : полска стомана
Максимално натоварване : 140 кг
Тип монтаж : стационарен


Официален вносител за България: “ФАВОРИТ СПОРТ БГ” ООД.гр.Пловдив

Facebook Twitter

За Marbo Sport


Кликнете за преглед

Марбо – 30 години опит! Фирма Марбо е основана преди повече от 30 години в град Стараховице. Започнахме от производството на прости уреди за домашен фитнес, за да можем заедно с придобития опит постоянно да увеличаваме асортимента и качеството на продуктите. Днес сме водещ производител на уреди за културизъм в Полша, предлагащ стоки със световно качество. Също така сме достъпни и за всеки, който иска сега да започне с приключението културизъм, обзавеждаме професионални фитнеси и клубове, както и полицейски управления и други служби на територията на Полша и извън нейните граници. Всекидневно посредством собствения си транспорт и куриери реализираме за Вас около 200 поръчки. Изградихме марка и придобихме опит, който обвързва. Културизмът е наша страст, а благодарение на връзката му със съвременните машини, получаваш уреди от най-високо качество, изработени с грижа към детайлите, а преди всичко с мисъл за Твоя комфорт и сигурност по време на тренировка. Производство. Фирмата е със седалище в град Стараховице, област Шветокшистка. Тук се намира офисът, както и производствената база и складовете. Това е база, в която се контролират всички форми на интернет продажба и контакта с клиенти, база, от която тръгва транспорта за индивидуалните клиенти и партньорските пунктове. На фирмената карта всички пътища започват от Стараховице. Качество. Не искаш да инвестираш в китайски продукти. Избери европейски продукт и виж колко можеш да спечелиш! Имаш гаранция, че няма да намериш по-евтино китайско копие; Избягваш митото, комисиона и допълнителните такси.Получаваш стока на възможно най-добра цена; Получаваш подпечатана дългосрочна гаранция, реализирана в нашата страна – няма да срещнеш никакви неочаквани изненади. Гаранция. За всеки закупен от нас уред ще получиш доживотна писмена гаранция за заваръчните и метални части от конструкцията! Помисли, дали някой друг може да ти осигури такава сигурност? Още повече, съгласно действащото право, имаш 10 дена от получаването на продукта да го тестваш – в рамките на този срок по всяко време можеш да го върнеш без да отбелязваш причина, а единственото условие е да не бъде нарушен външния му вид. Говорим за това открито и това е най-добрата гаранция за удовлетвореност! Наистина имаш избор.