Фитнес оборудванеСпециална линияTYTAX T1-X

TYTAX T1-X № T1-X

TYTAX T1-X

 

 

Стандартната характеристика на TYTAX T1-X включва една цяла домашна фитнес зала само  в един уред – плъзгаща регулеруема фитнес пейка, патентоваха смит машина – хибрид, насрещно балансираща система и още множество аксесоари и стойка за тяхното съхранение.

 

Ето и част от отделните фитнес уреди който можеда използвате: наклонена смит преса, трицепс машина, военна преса, преса за крака, вертикална преса за крака, уред за клякане, гребна машина, скрипец, хиперекстензии, уред за коремни преси, раменна преса, машина за гребане, и още други уред който не могат да бъдат описани в няколко изречения.

 

Фитнес уреда може да бъде използвал от максимум трима човека едновременно.

 

Дължина: 335 см

Ширина ( без приставката „А“ ): 190 см

Ширина (с приставката „А“): 265см

Височина: 223 см

Тегло: 560 кг  /стандартна версия на уреда /

Тегло: 565 кг  /с всички приставки /

Минимална дължина на помещението: 400 см

Минимална ширина на помещението: 300 см

Минимална височина на помещението: 225 см

Цената на уреда е без транспорта.


Официален вносител за България: “ФАВОРИТ СПОРТ БГ” ООД.гр.Пловдив

Facebook Twitter

За TYTAX


Кликнете за преглед

Спестете време и пари

Средният клиент на фитнеса прекарва около час, за да стигне до фитнес залата и да се върне у дома. С нас ще спестите разходите за транспорт и фитнес членство.

Можете да тренирате каквото искате и когато искате, защото имате свое собствено фитнес студио в една машина TYTAX®. Вече не се налага да се приспособявате към условията във фитнес ателие (наличност на оборудване, брой хора вътре, работно време). Друго предимство е, че вашите тренировки са сложни и с правилни темпове, без ненужни паузи. Така че отново - ще спестите време и ще направи обучението по-ефективно.