Фитнес оборудванеПриставки и другиMarbo Sport Седалка за скрипец

Marbo Sport Седалка за скрипец № MS-A105

Marbo Sport Седалка за  скрипец

Marbo Sport Седалка за  скрипец MS-A105  е полупрофесионален фитнес компонент за по-взискателните потребители. Изработен е от здрава и стабилна конструкция от полска стомана с профил 50х50х2 мм.

Седлаката има модерна и комфортна тапицерия 3D от пенокаучук с различна плътност, като вътрешността не се деформира и осигурява голямо удобство по време на тренировки.
Шевовете на седалката имат гарантирана дълготрайност.

При Marbo Sport Пейка за скрипец MS-A105 има възможност да се инсталират два допълнителни фитнес модула.

Технически характеристики:

Модел: MS-A105
Висококачествени компоненти и естетичен дизайн
Осигурява ежедневни тренировки в пълен комфорт и безопасност
Висока устойчивост на покритието
Клас: H за домашно и професионално ползване
Прахово покритие
Материал: полска неръждаема стомана
Структурен профил: 50x50x2 мм
Възможност за допълнителни компоненти:  MS-W103 и MS-W105
Размери и тегло:

Тегло: 9.9 кг
Височина: 40 см
Дължина: 62 см
Ширина: 42 см
Размер на седалката: 31/28 см
Дължина на пръта за тежести: 20 см
Максимално натоварване: 250 кг


Официален вносител за България: “ФАВОРИТ СПОРТ БГ” ООД.гр.Пловдив

Facebook Twitter

За Marbo Sport


Кликнете за преглед

Марбо – 30 години опит! Фирма Марбо е основана преди повече от 30 години в град Стараховице. Започнахме от производството на прости уреди за домашен фитнес, за да можем заедно с придобития опит постоянно да увеличаваме асортимента и качеството на продуктите. Днес сме водещ производител на уреди за културизъм в Полша, предлагащ стоки със световно качество. Също така сме достъпни и за всеки, който иска сега да започне с приключението културизъм, обзавеждаме професионални фитнеси и клубове, както и полицейски управления и други служби на територията на Полша и извън нейните граници. Всекидневно посредством собствения си транспорт и куриери реализираме за Вас около 200 поръчки. Изградихме марка и придобихме опит, който обвързва. Културизмът е наша страст, а благодарение на връзката му със съвременните машини, получаваш уреди от най-високо качество, изработени с грижа към детайлите, а преди всичко с мисъл за Твоя комфорт и сигурност по време на тренировка. Производство. Фирмата е със седалище в град Стараховице, област Шветокшистка. Тук се намира офисът, както и производствената база и складовете. Това е база, в която се контролират всички форми на интернет продажба и контакта с клиенти, база, от която тръгва транспорта за индивидуалните клиенти и партньорските пунктове. На фирмената карта всички пътища започват от Стараховице. Качество. Не искаш да инвестираш в китайски продукти. Избери европейски продукт и виж колко можеш да спечелиш! Имаш гаранция, че няма да намериш по-евтино китайско копие; Избягваш митото, комисиона и допълнителните такси.Получаваш стока на възможно най-добра цена; Получаваш подпечатана дългосрочна гаранция, реализирана в нашата страна – няма да срещнеш никакви неочаквани изненади. Гаранция. За всеки закупен от нас уред ще получиш доживотна писмена гаранция за заваръчните и метални части от конструкцията! Помисли, дали някой друг може да ти осигури такава сигурност? Още повече, съгласно действащото право, имаш 10 дена от получаването на продукта да го тестваш – в рамките на този срок по всяко време можеш да го върнеш без да отбелязваш причина, а единственото условие е да не бъде нарушен външния му вид. Говорим за това открито и това е най-добрата гаранция за удовлетвореност! Наистина имаш избор.