Фитнес оборудванеМултифункционалниУниверсален лост за стена и таван

Универсален лост за стена и таван № MH-D002

Универсален лост за стена и таван

УНИВЕРСАЛЕН ЛОСТ ЗА СТЕНА И ТАВАН № MH-D002


Marbo Sport Универсален лост за набиране MH-D002, който може да се монтира и на стената и на тавана с който можете да изпълнявате различни набирания в домашни условия. За да се монтира на стената или на тавана, само развийте 4 винта, промените позицията на дръжката и сте готови!

За да ви осигури най-високо ниво на сигурност, продуктите на Marbo са тествани за безопасност и спазването на съответните стандарти от Европейския център за качество. Резултатът от тези тестове са  сертификати за безопасност и сигурност.

Изработен е от профил с размери 40х40х1,5 мм, от висококачествена полска стомана. Продукта е предназначен за закрепване към стената и тавана, като има 8 точки за монтаж, като по този начин се достигна максимално натоварване от 150 кг.

Marbo Sport Универсален лост за набиране MH-D002 има възможност за 3 различни захвата и  гумирани дръжки за добър захват с ръцете. Прахово боядисан в черно.

ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ:

    - Модел: MH-D002
    - Висококачествени компоненти и естетичен дизайн
    - Осигурява ежедневни тренировки в пълен комфорт и безопасност
    - Висока устойчивост на покритието
    - Прахово покритие
    - 8 точки на захващане към стената
    - Клас: H за домашно ползване
    - Структурен профил: 40 x 40 х 1,5 мм
    - Дължина на лоста: 120 см
    - Разстояние от стената: 42 см
    - Разстояние от тавана: 47,7 см
    - Натоварване: 150 кг
    - Тегло: 5,5 кг


Официален вносител за България: “ФАВОРИТ СПОРТ БГ” ООД.гр.Пловдив

Facebook Twitter

За Marbo Sport


Кликнете за преглед

Марбо – 30 години опит! Фирма Марбо е основана преди повече от 30 години в град Стараховице. Започнахме от производството на прости уреди за домашен фитнес, за да можем заедно с придобития опит постоянно да увеличаваме асортимента и качеството на продуктите. Днес сме водещ производител на уреди за културизъм в Полша, предлагащ стоки със световно качество. Също така сме достъпни и за всеки, който иска сега да започне с приключението културизъм, обзавеждаме професионални фитнеси и клубове, както и полицейски управления и други служби на територията на Полша и извън нейните граници. Всекидневно посредством собствения си транспорт и куриери реализираме за Вас около 200 поръчки. Изградихме марка и придобихме опит, който обвързва. Културизмът е наша страст, а благодарение на връзката му със съвременните машини, получаваш уреди от най-високо качество, изработени с грижа към детайлите, а преди всичко с мисъл за Твоя комфорт и сигурност по време на тренировка. Производство. Фирмата е със седалище в град Стараховице, област Шветокшистка. Тук се намира офисът, както и производствената база и складовете. Това е база, в която се контролират всички форми на интернет продажба и контакта с клиенти, база, от която тръгва транспорта за индивидуалните клиенти и партньорските пунктове. На фирмената карта всички пътища започват от Стараховице. Качество. Не искаш да инвестираш в китайски продукти. Избери европейски продукт и виж колко можеш да спечелиш! Имаш гаранция, че няма да намериш по-евтино китайско копие; Избягваш митото, комисиона и допълнителните такси.Получаваш стока на възможно най-добра цена; Получаваш подпечатана дългосрочна гаранция, реализирана в нашата страна – няма да срещнеш никакви неочаквани изненади. Гаранция. За всеки закупен от нас уред ще получиш доживотна писмена гаранция за заваръчните и метални части от конструкцията! Помисли, дали някой друг може да ти осигури такава сигурност? Още повече, съгласно действащото право, имаш 10 дена от получаването на продукта да го тестваш – в рамките на този срок по всяко време можеш да го върнеш без да отбелязваш причина, а единственото условие е да не бъде нарушен външния му вид. Говорим за това открито и това е най-добрата гаранция за удовлетвореност! Наистина имаш избор.