Фитнес оборудванеПейки и другиДвойно подсилена пейка

Двойно подсилена пейка № MH-L115

Двойно подсилена пейка

Marbo Sport Двойно подсилена пейка MH-L115 подходящза за домашни условия с която можете да извършвате различни упражнения. Предимство на тази лежанка е, че можете да добавите други фитнес компоненти на Marbo Sport и така да имате една многофункционална лежанка за тренировка на различни мускулни групи.

Marbo Sport Регулируема лежанка MH-L115

предлага възможност за извършване на упражнения с положителен и отрицателен наклон.

Лежанката е изработена от здрава полска стомана с профил 40х40 мм. Облегалката има 7 степени на регулиране, а седалката - 3 степени. Тапицирани са с 3 см Т90 пяна за добър комфорт по време на тренировки.

Към Marbo Sport Двойно подсилена пейка MH-L115 могат да се добавят допълнителни приставки MH-A102 и MH-A101, коeто позволява да се изпълняват още упражнения.

Технически характеристики:

Модел: MH-L115
Висококачествени компоненти и естетичен дизайн
Осигурява ежедневни тренировки в пълен комфорт и безопасност
Бързо и лесно сгъване
Материал: полска стомана
Лесно регулиране на височината
Може да се използва за различни упражнения
Висока устойчивост на покритието
Профил-конструкция: 40 х 40 мм
Клас: H за домашно ползване
7 степени на регулиране на облегалката
3 степени на регулиране на седалката
Базови ъгли за регулиране - (-15 °), 20 °, 30 °, 40 °, 50 °, 60 °, 70 °, 80 °, 90 °
Тапицерия: 5 см, 3 см пяна T90
Размери и тегло:

Тегло: 15,3 кг
Размери: 141/45/61 см
Максимално натоварване: 250 кг


Официален вносител за България: “ФАВОРИТ СПОРТ БГ” ООД.гр.Пловдив

Facebook Twitter

За Marbo Sport


Кликнете за преглед

Марбо – 30 години опит! Фирма Марбо е основана преди повече от 30 години в град Стараховице. Започнахме от производството на прости уреди за домашен фитнес, за да можем заедно с придобития опит постоянно да увеличаваме асортимента и качеството на продуктите. Днес сме водещ производител на уреди за културизъм в Полша, предлагащ стоки със световно качество. Също така сме достъпни и за всеки, който иска сега да започне с приключението културизъм, обзавеждаме професионални фитнеси и клубове, както и полицейски управления и други служби на територията на Полша и извън нейните граници. Всекидневно посредством собствения си транспорт и куриери реализираме за Вас около 200 поръчки. Изградихме марка и придобихме опит, който обвързва. Културизмът е наша страст, а благодарение на връзката му със съвременните машини, получаваш уреди от най-високо качество, изработени с грижа към детайлите, а преди всичко с мисъл за Твоя комфорт и сигурност по време на тренировка. Производство. Фирмата е със седалище в град Стараховице, област Шветокшистка. Тук се намира офисът, както и производствената база и складовете. Това е база, в която се контролират всички форми на интернет продажба и контакта с клиенти, база, от която тръгва транспорта за индивидуалните клиенти и партньорските пунктове. На фирмената карта всички пътища започват от Стараховице. Качество. Не искаш да инвестираш в китайски продукти. Избери европейски продукт и виж колко можеш да спечелиш! Имаш гаранция, че няма да намериш по-евтино китайско копие; Избягваш митото, комисиона и допълнителните такси.Получаваш стока на възможно най-добра цена; Получаваш подпечатана дългосрочна гаранция, реализирана в нашата страна – няма да срещнеш никакви неочаквани изненади. Гаранция. За всеки закупен от нас уред ще получиш доживотна писмена гаранция за заваръчните и метални части от конструкцията! Помисли, дали някой друг може да ти осигури такава сигурност? Още повече, съгласно действащото право, имаш 10 дена от получаването на продукта да го тестваш – в рамките на този срок по всяко време можеш да го върнеш без да отбелязваш причина, а единственото условие е да не бъде нарушен външния му вид. Говорим за това открито и това е най-добрата гаранция за удовлетвореност! Наистина имаш избор.