Фитнес оборудванеГребни тренажориГребен тренажор-Rower

Гребен тренажор-Rower № R-400

Гребен тренажор-Rower

Гребен тренажор-Rower R-400

 

За тези който искат да насочат усилията си към усъвършенстване на краката, корема и ръцете гребането е една перфектна възможност за това. Това не само е най безопастният начин но и най естественията - плавни движения без излишно натоварване на мускулите и тялото.

Естественото движие на R-400 е основна цел при разработката на уреда. За да се постигне този ефект е използвана двойна система на съпротивлението, оборудвана с 11 кг маховик.Рамката на R-400 е изградена от заварена здрава стомана , която ви осигурява пълна стабилност по време на тренировка.

Вградена компютърна конзола ви предлага изключителен набор от тренировъчни настройки. Освен стандартните настройки вие можете да регулирате 16 нива на съпротивление, включени 12 предварително зададени програмни курсове, персонални потребителски профили, контролни курсове за честотата на сърцето.

 

R-400 разполага със стилен дизайн и здрава конструкция, която го прави един от най стабилните гребци. Задвижващият ремък е напревен от същата материя която се използва в автомобилостроенето, което го прави не само много издръжлив но и много тих по време на работа.

 

 

Програмни профили: 16
Въздушно съмпротивление - магнитно съпротивление: 16 нива
Магнитна спирачна система: маховик 11 кг
Потребителски профили: 4
Възстановяваща функция: ДА
Дистанция: ДА
Време: ДА
Калории: ДА
Безжична връзка: ДА
Макс. тегло на трениращият: 140 кг
Размери: 2500 x 590 x 960 мм
Транспортни колела: ДА
Тегло: 53 кг
Сертификат: CE/EN 957


Официален вносител за България: “ФАВОРИТ СПОРТ БГ” EООД.гр.Пловдив

Facebook Twitter Google

За DKN Technology


Кликнете за преглед