Фитнес оборудванеПолупрофесионални уредимултифункционална пейка

мултифункционална пейка № MS-L002

мултифункционална пейка

мултифункционална пейка MS-L002

Marbo Sport  мултифункционална пейка MS-L002 която има възможност за поставяне на други фитнес компоненти. Напълно регулируема седалка и облегалка, което създава възможност за разнообразни натоварвания по време на тренировка. Лежанката е изработена от здрава полска стомана с профил 50 x 50 x 2 мм и има планки за регулиране на височината, които са с дебелина от 3 мм.


Използвана е 3D тапицерия с два вида пяна, което подсилва допълнително тапицерията. Вътрешността не се деформира по време на ползване, което осигурява допълнително удобство по време на тренировка.

Marbo Sport Мултифункционална лежанка MS-L002 има възможност да се регулира облегалката и седалката. Облегалката се ригулира на 10 степни, като има и отрицателен ъгъл, което е предпоставка за извършване на различни натоварвания. Седалката има 3 нива на регулиране.

Възможност за поставяне на допълнителни компоненти, като: поставка за скотово сгъване, горен и долен скрипец, уред за натоварване на краката, стабилизатор за крака при извършване на коремни преси.

Максималното натоварване на тази много добра регулируема лежанка достига 350 кг.


Височина: 47 см
Ширина: 61 см
Дължина: 134 см, 147 см (под ъгъл от 0 ° облегалката)
Тегло: 22 кг
Размери на седалката: 81 х 27 см
Размери на седалката: 30 х 27 см
Регулиране на седалката: 3 позиции
Максимално натоварване: 350 кг
Материал: стомана Полша
Finish: прахово боядисване
Регулиране на облегалката [инж] на: 10 позиции


Официален вносител за България: “ФАВОРИТ СПОРТ БГ” EООД.гр.Пловдив

Facebook Twitter Google

За Marbo Sport


Кликнете за преглед

Марбо – 30 години опит! Фирма Марбо е основана преди повече от 30 години в град Стараховице. Започнахме от производството на прости уреди за домашен фитнес, за да можем заедно с придобития опит постоянно да увеличаваме асортимента и качеството на продуктите. Днес сме водещ производител на уреди за културизъм в Полша, предлагащ стоки със световно качество. Също така сме достъпни и за всеки, който иска сега да започне с приключението културизъм, обзавеждаме професионални фитнеси и клубове, както и полицейски управления и други служби на територията на Полша и извън нейните граници. Всекидневно посредством собствения си транспорт и куриери реализираме за Вас около 200 поръчки. Изградихме марка и придобихме опит, който обвързва. Културизмът е наша страст, а благодарение на връзката му със съвременните машини, получаваш уреди от най-високо качество, изработени с грижа към детайлите, а преди всичко с мисъл за Твоя комфорт и сигурност по време на тренировка. Производство. Фирмата е със седалище в град Стараховице, област Шветокшистка. Тук се намира офисът, както и производствената база и складовете. Това е база, в която се контролират всички форми на интернет продажба и контакта с клиенти, база, от която тръгва транспорта за индивидуалните клиенти и партньорските пунктове. На фирмената карта всички пътища започват от Стараховице. Качество. Не искаш да инвестираш в китайски продукти. Избери европейски продукт и виж колко можеш да спечелиш! Имаш гаранция, че няма да намериш по-евтино китайско копие; Избягваш митото, комисиона и допълнителните такси.Получаваш стока на възможно най-добра цена; Получаваш подпечатана дългосрочна гаранция, реализирана в нашата страна – няма да срещнеш никакви неочаквани изненади. Гаранция. За всеки закупен от нас уред ще получиш доживотна писмена гаранция за заваръчните и метални части от конструкцията! Помисли, дали някой друг може да ти осигури такава сигурност? Още повече, съгласно действащото право, имаш 10 дена от получаването на продукта да го тестваш – в рамките на този срок по всяко време можеш да го върнеш без да отбелязваш причина, а единственото условие е да не бъде нарушен външния му вид. Говорим за това открито и това е най-добрата гаранция за удовлетвореност! Наистина имаш избор.