Фитнес оборудванеПолупрофесионални уредиРегулируема лежанка за упражнения на коремните мускули

Регулируема лежанка за упражнения на коремните мускули № MS-L110 2.0

Регулируема лежанка за упражнения на коремните мускули

Регулируема лежанка за упражнения на коремните мускули MS-L110 2.0 - Marbo Sport

Новата версия на добре познатата пейка за тренировка на коремни мускули MS-L110 2.0 от Marbo Sport е висококачествено устройство, което ще осигури възможността за безопасно, стабилно извършване на обширна ABS тренировка.

Пейката MS-L110 2.0 ще ви впечатли с:

страхотно качество на изработка – масивни метални профили и здрави стойки осигуряват надеждна стабилност, дори по време на интензивно трениране;
регулируем ъгъл на наклон – така че можете да регулирате нивото на трудност на упражнението според вашите фитнес или тренировъчни цели;
регулиране на дължината – можете перфектно да регулирате опората за крака, независимо какъв ръст сте;
функционалност – уредът ви дава възможност да извършите пълна тренировка за коремни мускули, включваща между другото навеждания с главата надолу, усуквания на торса, както и повдигане на краката в легнало положение.

Заложете на професионално качество и безопасност. Обогатете вашата фитнес зала с оборудване, което ще ви позволи да изваете стоманени коремни мускули!

Регулируем ъгъл на облегалката

Регулируемият ъгъл на облегалката ви позволява да изберете позицията на упражнение според степента на тренираност и вашите възможности.

Вие сами ще прецените колко натоварване искате да понесе тялото ви при изпълнение на сгъвания, усуквания или набирания.

Благодарение на това можете например постепенно да увеличите интензивността на упражненията или да я намалите, когато се върнете към тренировка след дълга почивка или имате нужда от възстановяване.

Регулируема опора за крака

Регулируемата опора за крака означава, че можете да го настроите на височина, която отговаря на вашия ръст. Което в резултат ще осигури стабилна и удобна позиция по време на тренировка.

Това ще доведе както до по-голям комфорт, така и до ефективност и безопасност на вашата тренировка.

Покрити с пяна ролки / опори за крака

Меката, но издръжлива EVA пяна на ролките ще гарантира отлично омекотяване и ще предотврати неприятното триене на краката - дори след дълги и интензивни тренировки. Ще почувствате комфорта при всяко повторение от поредицата.

Крака от подсилена каучукова смес

Не е нужно да се притеснявате, че вашата пейка за упражнения за коремни мускули ще одраска пода. Издръжливите гумени крачета ще предотвратят това да се случи, независимо дали е плочка, килим или ламинат - дори когато правите интензивни и продължителни упражнения.

Наличието на този елемент също гарантира, че пейката няма да плъзга - така че можете да тренирате, без да се притеснявате за вашата безопасност.

Подсилена тапицерия

Тапицерията на пейка MS-L110 2.0 е изработена от висококачествена еко кожа в елегантен черен цвят.

Подсилена с допълнителна лента с бродирано лого на най-уязвимото от абразия място. Ето защо можете да сте сигурни, че устройството ще изглежда страхотно дори при ежедневна интензивна употреба. Това е инвестиция за много години.

Технически данни
Материал стомана
Профили 50 x 50 x 2 мм
Максимално натоварване 250 кг
Ролки 4 бр
диаметър 8 см
Ева пяна
Тегло 20 кг
Ъгъл на облегалката
0°, -8°, -15°, -22°, -28°
Регулируеми опори за краката
4 позиции
Дължина
мин. 135 см
максимум 146 см
ширина 45 см
Височина 58 см


Официален вносител за България: “ФАВОРИТ СПОРТ БГ” ООД.гр.Пловдив

Facebook Twitter

За Marbo Sport


Кликнете за преглед

Марбо – 30 години опит! Фирма Марбо е основана преди повече от 30 години в град Стараховице. Започнахме от производството на прости уреди за домашен фитнес, за да можем заедно с придобития опит постоянно да увеличаваме асортимента и качеството на продуктите. Днес сме водещ производител на уреди за културизъм в Полша, предлагащ стоки със световно качество. Също така сме достъпни и за всеки, който иска сега да започне с приключението културизъм, обзавеждаме професионални фитнеси и клубове, както и полицейски управления и други служби на територията на Полша и извън нейните граници. Всекидневно посредством собствения си транспорт и куриери реализираме за Вас около 200 поръчки. Изградихме марка и придобихме опит, който обвързва. Културизмът е наша страст, а благодарение на връзката му със съвременните машини, получаваш уреди от най-високо качество, изработени с грижа към детайлите, а преди всичко с мисъл за Твоя комфорт и сигурност по време на тренировка. Производство. Фирмата е със седалище в град Стараховице, област Шветокшистка. Тук се намира офисът, както и производствената база и складовете. Това е база, в която се контролират всички форми на интернет продажба и контакта с клиенти, база, от която тръгва транспорта за индивидуалните клиенти и партньорските пунктове. На фирмената карта всички пътища започват от Стараховице. Качество. Не искаш да инвестираш в китайски продукти. Избери европейски продукт и виж колко можеш да спечелиш! Имаш гаранция, че няма да намериш по-евтино китайско копие; Избягваш митото, комисиона и допълнителните такси.Получаваш стока на възможно най-добра цена; Получаваш подпечатана дългосрочна гаранция, реализирана в нашата страна – няма да срещнеш никакви неочаквани изненади. Гаранция. За всеки закупен от нас уред ще получиш доживотна писмена гаранция за заваръчните и метални части от конструкцията! Помисли, дали някой друг може да ти осигури такава сигурност? Още повече, съгласно действащото право, имаш 10 дена от получаването на продукта да го тестваш – в рамките на този срок по всяко време можеш да го върнеш без да отбелязваш причина, а единственото условие е да не бъде нарушен външния му вид. Говорим за това открито и това е най-добрата гаранция за удовлетвореност! Наистина имаш избор.