Фитнес оборудванеПолупрофесионални уредиСкотова пейка с регулируема опора

Скотова пейка с регулируема опора № MS-L107 2.0

Скотова пейка с регулируема опора

Скотова пейка с регулируема опора MS-L107 2.0 - Marbo Sport

Искате ли да тренирате професионално бицепс и извън залата? Сега е възможно, без да напускате дома!

Пейката Scott MS-L107 2.0 е нова версия на пейка от култовата серия Semi Pro на Marbo Sport. Това е идеалното устройство за изолирани упражнения за бицепс.

Открийте колко можете да постигнете с MS-L107 2.0 в собствената си домашна фитнес зала!

Упражнявайте бицепсите си безопасно, без да натоварвате прекалено много гърба си и с пълна гама от движения. Изградете мускула на ръката на бицепса и изпъкнете върха му.

Скотова пейка с регулируема опора MS-L107 2.0 е:

Mного високо качество на изработка , което се изразява в надеждна стабилност и ергономичност, при натоварване до 300 кг;

Oптимален ъгъл на накланяне – 5-степенно регулиране на облегалката ще ви позволи да настроите оптималната позиция спрямо естеството на вашите упражнения за бицепс;

Заложете на оборудване от най-висок клас, пригодено за използване във вашия домашен фитнес и извън него. Това е качество за напреднали!

Регулируема опора - ход на стъпки от 4 см

Тази Скотова пейка ще гарантира, че можете да тренирате удобно, независимо какъв ръст сте. 5-степенното регулиране на височината на опората с 4-сантиметров ход прави много лесно да се грижите за удобната настройка на височината на опората. Такава, която ще ви позволи да заемете оптимална поза, докато тренирате.

Избраната от вас опорна позиция няма да се промени при натоварване - всичко това благодарение на солидно копче за натиск. Втората функция за безопасност е заключващ механизъм, който се плъзга в отвора. Така че можете да практикувате без притеснение!

Две нива за поставяне на щангата

Двете куки за щангата означават по-голяма безопасност и удобство при упражняване - можете лесно и бързо да приберете щангата след приключване на интензивна серия.

Освен това получавате възможността безопасно да съхранявате две щанги.

Висококачествена тапицерия

Тапицерията на пейка MS-L107 2.0 е приятна на допир и най-вече устойчива на абразия и други повреди, причинени от интензивна употреба.

Така можете да сте сигурни, че оборудването ще изглежда като ново дълго време.

Модерен дизайн

Елегантната черна тапицерия придава на пейката Scott MS-L107 2.0 минималистичен стил - така че това оборудване ще се впише във всяко пространство.

Крака от подсилена каучукова смес

Гумените крачета гарантират, че пейката стои стабилно и не променя позицията си дори при интензивни упражнения с натоварване. Не е нужно да се притеснявате от подхлъзване, разместване или "клатене". Получавате пълен комфорт и безопасност на работа.

Освен това оборудването няма да надраска пода - независимо дали го поставяте върху плоскости, паркет или дюшеме.

Технически данни
Височина 89,5 - 105 см
ширина 75 см
Дължина 84 см
Тегло 20 кг
Регулиране на облегалката
5 позиции
Максимално натоварване
300 кг
Профили
50 x 50 x 2 мм
Материал стомана
прахово боядисване


Официален вносител за България: “ФАВОРИТ СПОРТ БГ” ООД.гр.Пловдив

Facebook Twitter

За Marbo Sport


Кликнете за преглед

Марбо – 30 години опит! Фирма Марбо е основана преди повече от 30 години в град Стараховице. Започнахме от производството на прости уреди за домашен фитнес, за да можем заедно с придобития опит постоянно да увеличаваме асортимента и качеството на продуктите. Днес сме водещ производител на уреди за културизъм в Полша, предлагащ стоки със световно качество. Също така сме достъпни и за всеки, който иска сега да започне с приключението културизъм, обзавеждаме професионални фитнеси и клубове, както и полицейски управления и други служби на територията на Полша и извън нейните граници. Всекидневно посредством собствения си транспорт и куриери реализираме за Вас около 200 поръчки. Изградихме марка и придобихме опит, който обвързва. Културизмът е наша страст, а благодарение на връзката му със съвременните машини, получаваш уреди от най-високо качество, изработени с грижа към детайлите, а преди всичко с мисъл за Твоя комфорт и сигурност по време на тренировка. Производство. Фирмата е със седалище в град Стараховице, област Шветокшистка. Тук се намира офисът, както и производствената база и складовете. Това е база, в която се контролират всички форми на интернет продажба и контакта с клиенти, база, от която тръгва транспорта за индивидуалните клиенти и партньорските пунктове. На фирмената карта всички пътища започват от Стараховице. Качество. Не искаш да инвестираш в китайски продукти. Избери европейски продукт и виж колко можеш да спечелиш! Имаш гаранция, че няма да намериш по-евтино китайско копие; Избягваш митото, комисиона и допълнителните такси.Получаваш стока на възможно най-добра цена; Получаваш подпечатана дългосрочна гаранция, реализирана в нашата страна – няма да срещнеш никакви неочаквани изненади. Гаранция. За всеки закупен от нас уред ще получиш доживотна писмена гаранция за заваръчните и метални части от конструкцията! Помисли, дали някой друг може да ти осигури такава сигурност? Още повече, съгласно действащото право, имаш 10 дена от получаването на продукта да го тестваш – в рамките на този срок по всяко време можеш да го върнеш без да отбелязваш причина, а единственото условие е да не бъде нарушен външния му вид. Говорим за това открито и това е най-добрата гаранция за удовлетвореност! Наистина имаш избор.