Фитнес оборудванеВелоeргометриВелоергометър EMS

Велоергометър EMS № EB-2400

Велоергометър EMS

Велоергометър EMS EB-2400

Велоергометърът EB-2400 е здрава екипировка с елегантен, спортен вид и предлага солиден маховик от 14 кг за плавно действие и удобни, но предизвикателни тренировки за потребители на всички нива на фитнес.
За да направите машината перфектен интервален тренажор с висока интензивност , има 32 нива на компютърно контролирано съпротивление без триене, както и EMS спирачна система, осигуряваща наистина бързи промени в съпротивлението. Идеално съвпадение като високоинтензивен интервален тренажор

Този велосипед се предлага с издръжлива седалка с микрорегулируеми позиции, позволяващи страхотно движение за всеки потребител. Педалите са в съответствие със седалката като всеки обикновен велосипед на открито. Така че без значение как карате EB-2400, той винаги ще пасне . Седалката се движи хоризонтално и вертикално, за да осигури оптимална позиция за колоездене.

Кормилото с висока издръжливост на разстояние, което дава на всеки да намери перфектна естествена позиция за тренировки на велосипеда EB-2400, като препозиционира баланса на тялото между горната част на ръцете и долната част на тялото, за да избегне напрежението в долната част на гърба.

Удобната за потребителя накланяща се конзола е функция, която всеки потребител ще оцени и оцени: тя осигурява постоянна и точна обратна връзка за широк спектър от нива на съпротивление, за да осигури превъзходно изживяване при тренировка както за начинаещи, така и за експерти.

Всички данни за тренировка, включително скорост/об/мин, изминало време, изминато разстояние, теоретично изгаряне на калории, изразходвана ватове/енергия и сърдечен ритъм се показват едновременно, докато горният екран ще показва активния режим.

Велосипедът предлага страхотен избор от 12 програми , така че да останете мотивирани и забавни. Въведете и запазете вашите лични данни, като използвате един от 4-те налични потребителски профила, за да получите по-персонализирана обратна връзка. Или направете някои кардио тренировки, като използвате целеви зони с контролиран пулс . Просто закачете допълнителната  Bluetooth HR каишка   и се свържете автоматично към конзолата за стабилна и по-точна регистрация на пулса.

Можете дори да използвате различни приложения, за да персонализирате бяганията си. Този велосипед е съвместим с приложенията за фитнес Kinomap, Vescape и Bitgym .

За да осигури по-реалистично изживяване, приложението синхронизира функцията за наклон и наклон.
Просто изберете или създайте маршрут с помощта на Google Maps © , натиснете старт и синхронизирайте разстоянието и наклона със скоростта и интензивността на вашата тренировка.  

ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИ

Програмни профили 12
Watt контрол 10 -450 вата
"Моята зона" HR програмиране  
Съпротива 32 нива
Регулируема позиция на седалката  
EMS спирачна система  
Сензори за пулсиране  
Потребителски профил  
Потребителска памет  
Време  
Скорост  
Разстоянието  
обороти в минута  
Калории  
Максимален потребителски лимит 150 кг
Комплект маховик 14 кг
Размери (ДxШxВ) 1120 x 570 x 1380 мм
Тегло 68 кг
Сертифициране CE/EN 957 клас SA
Безжична HR предаване  
BitGym  
Кинокарта  
Приложение Vescape Fitness  

Официален вносител за България: “ФАВОРИТ СПОРТ БГ” ООД.гр.Пловдив

Facebook Twitter

За DKN Technology


Кликнете за преглед