Фитнес оборудванеМултифункционалниКомбиниран скрипец

Комбиниран скрипец № MH-W106 2.0

Комбиниран скрипец

Комбиниран скрипец MH-W106 2.0 - Marbo Sport

Горният и долен скрипец MH-W106 2.0 е напълно стационарно оборудване, снабден със седалка, и ключ за бедра, допълнителна опора за гърба и , средна ролка, която можете да използвате за упражняване на мускулите на ръцете или гърдите. Фитнес тренажор MH-W106 2.0, е един функционален уред, който се явява троен комбиниран скрипец.

Комплектът включва всичко необходимо, за да започнете да тренирате веднага: стационарен скрипец, стоманени въжета с карабинери и ограничителни топки, ключ за бедра, стъпки за долно дърпане и дълъг лост.

Струва си да се обърне внимание на външния вид на новия модел MH-W106 2.0 – това със сигурност е продукт, който се откроява с дизайна си от конкуренцията.

Приложни решения

Регулируем ключ за бедрата:

Фитнес уредът има регулируем на три нива ключ за бедрата, изработена от удобна EVA пяна.

Регулирайте позицията му към вашата височина и ще имате стабилност при упражнението.

Място за за дискове

Два пластмасови водача са отговорни за насочването на дискa. Това решение осигурява плавно движение на плъзгача и предотвратява надраскването по вертикалния водач на скрипец.  

Моделът MH-W106 2.0 е проектиран да работи със свободни тежести, които поставяте върху здрава тръба с диаметър 25 мм.

Облегалка с допълнителна ролка

В последната версия на MH-W106 2.0 сме добавили облегалка и допълнителна ролка, поставен на височината на главата.

Благодарение на тези нововъведения ще можете да правите много повече упражнения и самото обучение ще бъде много по-удобно.

Неплъзгащи се платформи

Скрипецът е стандартно оборудван с удобни неплъзгащи се платформи от дебела ламарина. Техният специален, огънат дизайн ги прави двойно използваеми.

По време на упражненията за гръб на долния скрипец ще можете да поставите краката си срещу тях, докато по време на тренировка на мускулите на ръцете в изправено положение, ще стабилизирате повдигането.

Спецификации

Тегло: 29,1 кг
Материал: стомана
Покритие: Прахово боядисване
Дължина: 160 см
Височина: 208 см
Максимално натоварване: 140 кг
Водещи ролки: 7 бр.
Заета площ: 0,82 м2
Вид монтаж: стационарен
Височина на седалката: 44,5 см


Официален вносител за България: “ФАВОРИТ СПОРТ БГ” ООД.гр.Пловдив

Facebook Twitter

За Marbo Sport


Кликнете за преглед

Марбо – 30 години опит! Фирма Марбо е основана преди повече от 30 години в град Стараховице. Започнахме от производството на прости уреди за домашен фитнес, за да можем заедно с придобития опит постоянно да увеличаваме асортимента и качеството на продуктите. Днес сме водещ производител на уреди за културизъм в Полша, предлагащ стоки със световно качество. Също така сме достъпни и за всеки, който иска сега да започне с приключението културизъм, обзавеждаме професионални фитнеси и клубове, както и полицейски управления и други служби на територията на Полша и извън нейните граници. Всекидневно посредством собствения си транспорт и куриери реализираме за Вас около 200 поръчки. Изградихме марка и придобихме опит, който обвързва. Културизмът е наша страст, а благодарение на връзката му със съвременните машини, получаваш уреди от най-високо качество, изработени с грижа към детайлите, а преди всичко с мисъл за Твоя комфорт и сигурност по време на тренировка. Производство. Фирмата е със седалище в град Стараховице, област Шветокшистка. Тук се намира офисът, както и производствената база и складовете. Това е база, в която се контролират всички форми на интернет продажба и контакта с клиенти, база, от която тръгва транспорта за индивидуалните клиенти и партньорските пунктове. На фирмената карта всички пътища започват от Стараховице. Качество. Не искаш да инвестираш в китайски продукти. Избери европейски продукт и виж колко можеш да спечелиш! Имаш гаранция, че няма да намериш по-евтино китайско копие; Избягваш митото, комисиона и допълнителните такси.Получаваш стока на възможно най-добра цена; Получаваш подпечатана дългосрочна гаранция, реализирана в нашата страна – няма да срещнеш никакви неочаквани изненади. Гаранция. За всеки закупен от нас уред ще получиш доживотна писмена гаранция за заваръчните и метални части от конструкцията! Помисли, дали някой друг може да ти осигури такава сигурност? Още повече, съгласно действащото право, имаш 10 дена от получаването на продукта да го тестваш – в рамките на този срок по всяко време можеш да го върнеш без да отбелязваш причина, а единственото условие е да не бъде нарушен външния му вид. Говорим за това открито и това е най-добрата гаранция за удовлетвореност! Наистина имаш избор.