Фитнес оборудванеТежести и СтелажиКомбиниран фитнес стелаж

Комбиниран фитнес стелаж № MH-S209

Комбиниран фитнес стелаж

Комбиниран фитнес стелаж MH-S209 - Marbo Sport

Ако искате да осигурите безопасно и функционално съхранение на вашето оборудване за тренировки - разгледайте нашата стойкa за тежести гири и щанги MH -S209. Този многофункционален стелаж 3 в 1 е отлична инвестиция, благодарение на която можете правилно да организирате и съхранявате вашето оборудване. Благодарение на използването на здрави и издръжливи рафтове, дръжки и решетки, можете да поставите не само щанги, но и гири и тежести с общо тегло до 300 кг.

* Тежестите, гирите и щангите, видими на снимките, не са включени към продукта.

Приложени решения:

Поставка за гири

В горната част на стойката има стабилен и практичен рафт, на който можете да поставите гирите. Рафтът с дължина 106 см осигурява комфорт при използване и възможност за безопасно съхранение на дъмбелите.

Товарни барове

Стойката MH-S209 има цели 7 носещи товарни накрайника, дълги 19 см и диаметър 25 мм, върху които можете да поставите тежестите. Благодарение на гумените ограничители, можете да сте сигурни, че дисковете няма да бъдат повредени.

Поставки за лостове

Перфектна стойка 3в1 - можете също да съхранявате лостове! Всичко на едно място благодарение на стойката MH-S209. Можете да поставите до 4 листа върху нея, които са ви необходими по време на тренировка.

Натоварване 300 кг

Най -висококачествените материали, използвани по време на производството, внимание към детайлите и прецизност - тези аспекти допринасят за отличната издръжливост на представената стойка. Максималният товар е до 300 кг.

Ключове за монтаж

Комплектът включва ключове за сглобяване, благодарение на които можете ефективно да сглобите стойката.

Технически данни

Височина : 95 cm 
Ширина : 106 см
Дължина : 48 cm
Тегло : 19.8 кг
Максимално натоварване : 300 кг


Официален вносител за България: “ФАВОРИТ СПОРТ БГ” ООД.гр.Пловдив

Facebook Twitter

За Marbo Sport


Кликнете за преглед

Марбо – 30 години опит! Фирма Марбо е основана преди повече от 30 години в град Стараховице. Започнахме от производството на прости уреди за домашен фитнес, за да можем заедно с придобития опит постоянно да увеличаваме асортимента и качеството на продуктите. Днес сме водещ производител на уреди за културизъм в Полша, предлагащ стоки със световно качество. Също така сме достъпни и за всеки, който иска сега да започне с приключението културизъм, обзавеждаме професионални фитнеси и клубове, както и полицейски управления и други служби на територията на Полша и извън нейните граници. Всекидневно посредством собствения си транспорт и куриери реализираме за Вас около 200 поръчки. Изградихме марка и придобихме опит, който обвързва. Културизмът е наша страст, а благодарение на връзката му със съвременните машини, получаваш уреди от най-високо качество, изработени с грижа към детайлите, а преди всичко с мисъл за Твоя комфорт и сигурност по време на тренировка. Производство. Фирмата е със седалище в град Стараховице, област Шветокшистка. Тук се намира офисът, както и производствената база и складовете. Това е база, в която се контролират всички форми на интернет продажба и контакта с клиенти, база, от която тръгва транспорта за индивидуалните клиенти и партньорските пунктове. На фирмената карта всички пътища започват от Стараховице. Качество. Не искаш да инвестираш в китайски продукти. Избери европейски продукт и виж колко можеш да спечелиш! Имаш гаранция, че няма да намериш по-евтино китайско копие; Избягваш митото, комисиона и допълнителните такси.Получаваш стока на възможно най-добра цена; Получаваш подпечатана дългосрочна гаранция, реализирана в нашата страна – няма да срещнеш никакви неочаквани изненади. Гаранция. За всеки закупен от нас уред ще получиш доживотна писмена гаранция за заваръчните и метални части от конструкцията! Помисли, дали някой друг може да ти осигури такава сигурност? Още повече, съгласно действащото право, имаш 10 дена от получаването на продукта да го тестваш – в рамките на този срок по всяко време можеш да го върнеш без да отбелязваш причина, а единственото условие е да не бъде нарушен външния му вид. Говорим за това открито и това е най-добрата гаранция за удовлетвореност! Наистина имаш избор.