Фитнес оборудванеПейки и другиРимска пейка

Римска пейка № MH-L116

Римска пейка

Римска пейка MH-L116 - Marbo Sport

С помощта на пейката MH-L116 тренировките ви за корем и гръб ще станат възможно най-ефективни и удобни.

Висококачествени материали, издръжлива тапицерия, отлична стабилност и дизайн - това са само някои от многото изненадващи характеристики на този продукт.

Регулиране на опората на тазобедрената става

Пет нива на регулиране, благодарение на които можете свободно да настройте продукта според ръста си, за да увеличите комфорта при тренировка.

Регулируема ролки за краката                                                                                                                                                                             

Двустранното хоризонтално и вертикално регулиране ще ви позволи да регулирате устройството според вашите собствени предпочитания.

Дръжки за лицеви опори

Използването на странични дръжки не само ще ви улесни да заемете правилната позиция за упражнения, но също така ще ви позволи да разширите обхвата на обучение, така че можете също да изпълнявате лицеви опори.

Сгъваемa

Пейката е много компактна в сгънато състояние, така че можете лесно да я съхранявате на желаното място след тренировка.

Ключове за монтаж

Комплектът включва ключове за сглобяване, благодарение на които можете ефективно да сглобите пейката.

Параметри:

височина: 81 см, при сгъване 35 см
ширина: 78 см
дължина: 104 см, при сгъване 108 см
размери на облегалката: 55 х 30 см
тегло: 11 кг
максимално натоварване: 120 кг


Официален вносител за България: “ФАВОРИТ СПОРТ БГ” ООД.гр.Пловдив

Facebook Twitter

За Marbo Sport


Кликнете за преглед

Марбо – 30 години опит! Фирма Марбо е основана преди повече от 30 години в град Стараховице. Започнахме от производството на прости уреди за домашен фитнес, за да можем заедно с придобития опит постоянно да увеличаваме асортимента и качеството на продуктите. Днес сме водещ производител на уреди за културизъм в Полша, предлагащ стоки със световно качество. Също така сме достъпни и за всеки, който иска сега да започне с приключението културизъм, обзавеждаме професионални фитнеси и клубове, както и полицейски управления и други служби на територията на Полша и извън нейните граници. Всекидневно посредством собствения си транспорт и куриери реализираме за Вас около 200 поръчки. Изградихме марка и придобихме опит, който обвързва. Културизмът е наша страст, а благодарение на връзката му със съвременните машини, получаваш уреди от най-високо качество, изработени с грижа към детайлите, а преди всичко с мисъл за Твоя комфорт и сигурност по време на тренировка. Производство. Фирмата е със седалище в град Стараховице, област Шветокшистка. Тук се намира офисът, както и производствената база и складовете. Това е база, в която се контролират всички форми на интернет продажба и контакта с клиенти, база, от която тръгва транспорта за индивидуалните клиенти и партньорските пунктове. На фирмената карта всички пътища започват от Стараховице. Качество. Не искаш да инвестираш в китайски продукти. Избери европейски продукт и виж колко можеш да спечелиш! Имаш гаранция, че няма да намериш по-евтино китайско копие; Избягваш митото, комисиона и допълнителните такси.Получаваш стока на възможно най-добра цена; Получаваш подпечатана дългосрочна гаранция, реализирана в нашата страна – няма да срещнеш никакви неочаквани изненади. Гаранция. За всеки закупен от нас уред ще получиш доживотна писмена гаранция за заваръчните и метални части от конструкцията! Помисли, дали някой друг може да ти осигури такава сигурност? Още повече, съгласно действащото право, имаш 10 дена от получаването на продукта да го тестваш – в рамките на този срок по всяко време можеш да го върнеш без да отбелязваш причина, а единственото условие е да не бъде нарушен външния му вид. Говорим за това открито и това е най-добрата гаранция за удовлетвореност! Наистина имаш избор.