Фитнес оборудванеМултифункционалниМногофункционален лост 3в1

Многофункционален лост 3в1 № MH-D204

Многофункционален лост 3в1

Многофункционален лост 3в1 MH-D204 Marbo Sport

 

Нашите клиенти са най -голямата ни мотивация при създаването на нови продукти. Искаме да ви дадем универсално оборудване, което ще ви позволи да имате много възможности за трениране. Имайки това предвид, беше създаден многофункционалният лост MH-D204 с скрипец и приставка за боксова круша.

Мултифункционален - с помощта на нашия бар ще укрепите ръцете си и ще извайвате коремните мускули. Но това не е всичко, с приставка за круша ще си направите пълномащабна тренировка по бокс. Избирайки нашия многофункционален лост, вие получавате компактно и професионално място за обучение, без да излизате от дома си!

За гарантиране  на пълна безопасност на нашето оборудване, устройството е с цели 8 точки за монтаж. Използвахме  гумени дръжки на лостa, така че да имате пълен контрол върху тренировките си и сигурен захват.

* Боксовата круша и тежестите не са включени в комплекта.

Универсално решение 3 в 1

Всички наши продукти са резултат от постоянно търсене на иновативни решения, които се основават на качество, издръжливост и надеждност. Нашият продукт включва прав лост с дължина 120 см, горен скрипец и въртящ се държач за круша. Благодарение на този комплект ще можете да започнете да тренирате в домашния си фитнес без излишно забавяне! Освен това не се нуждаете от много място за нашето оборудване - това е единственото такова компактно и универсално устройство, налично на пазара!

Горен скрипец 

Използването на сачмени лагери в горния ни скрипец  гарантира безпроблемна работа. Освен това лост с ширина 120 см е идеалн за упражнения за гръб и трицепс. Благодарение на тези решения ще се погрижите за състоянието и мускулите си, без да излизате от дома си.

Здрава и издръжлива конструкция

Издръжливостта е отличителен белег на всяко наше оборудване за фитнес тренировки. Само солидно, издръжливо и добре изработено оборудване гарантира пълна стабилност на конструкцията и безопасност по време на тренировка. Структурата на нашия многофункционален лост е изработена от профили с размери 40 mm x 40 mm, а самата шина е с дебелина 30 mm.

Ключове за монтаж

Комплектът включва ключове за сглобяване, благодарение на които можете ефективно да инсталирате уреда.

Технически данни :
Място за товар: диаметър 22 мм. дължина 46 см.
Ширина : 122см.
Височина: 50 см.
Разстояние от стената: 73 см.
Отвори за монтаж : 8 бр.
Хоризонтално разстояние: 1170 мм
Вертикално разстояние: 190 мм / 60 мм
диаметър: 10 мм
Максимално натоварване : 150 кг
Материал :стомана
Тегло: 15 кг.


Официален вносител за България: “ФАВОРИТ СПОРТ БГ” ООД.гр.Пловдив

Facebook Twitter

За Marbo Sport


Кликнете за преглед

Марбо – 30 години опит! Фирма Марбо е основана преди повече от 30 години в град Стараховице. Започнахме от производството на прости уреди за домашен фитнес, за да можем заедно с придобития опит постоянно да увеличаваме асортимента и качеството на продуктите. Днес сме водещ производител на уреди за културизъм в Полша, предлагащ стоки със световно качество. Също така сме достъпни и за всеки, който иска сега да започне с приключението културизъм, обзавеждаме професионални фитнеси и клубове, както и полицейски управления и други служби на територията на Полша и извън нейните граници. Всекидневно посредством собствения си транспорт и куриери реализираме за Вас около 200 поръчки. Изградихме марка и придобихме опит, който обвързва. Културизмът е наша страст, а благодарение на връзката му със съвременните машини, получаваш уреди от най-високо качество, изработени с грижа към детайлите, а преди всичко с мисъл за Твоя комфорт и сигурност по време на тренировка. Производство. Фирмата е със седалище в град Стараховице, област Шветокшистка. Тук се намира офисът, както и производствената база и складовете. Това е база, в която се контролират всички форми на интернет продажба и контакта с клиенти, база, от която тръгва транспорта за индивидуалните клиенти и партньорските пунктове. На фирмената карта всички пътища започват от Стараховице. Качество. Не искаш да инвестираш в китайски продукти. Избери европейски продукт и виж колко можеш да спечелиш! Имаш гаранция, че няма да намериш по-евтино китайско копие; Избягваш митото, комисиона и допълнителните такси.Получаваш стока на възможно най-добра цена; Получаваш подпечатана дългосрочна гаранция, реализирана в нашата страна – няма да срещнеш никакви неочаквани изненади. Гаранция. За всеки закупен от нас уред ще получиш доживотна писмена гаранция за заваръчните и метални части от конструкцията! Помисли, дали някой друг може да ти осигури такава сигурност? Още повече, съгласно действащото право, имаш 10 дена от получаването на продукта да го тестваш – в рамките на този срок по всяко време можеш да го върнеш без да отбелязваш причина, а единственото условие е да не бъде нарушен външния му вид. Говорим за това открито и това е най-добрата гаранция за удовлетвореност! Наистина имаш избор.