Фитнес оборудванеПейки и другиРегулируема многофункционална тренировъчна пейка MH

Регулируема многофункционална тренировъчна пейка MH № MH-L115 2.0

Регулируема многофункционална тренировъчна пейка MH

Регулируема многофункционална тренировъчна пейка MH-L115 2.0 - Marbo Sport

Искаме да предоставим в домовете ви оборудване, което напълно ще отговори на вашите нужди и ще бъде на най -високо ниво. Ние непрекъснато въвеждаме нови решения, използвайки най-добрата налична технология, резултатът от която е регулируемата пейка MH-L115 2.0.

Този модел може да бъде оборудван с редица необходими аксесоари, които ще разнообразят и разширят вашата тренировка. Към пейката можете да закачите Приставка за кракаПриставка за скотово сгъване и др.. Ще работите за вашата форма цялостно! Благодарение на малките размери на нашето оборудване, можете лесно да го поставите дори в малко пространство. Това е перфектният домашен комплект!

Девет ъгъла на регулиране на облегалката и три опции за регулиране на седалката са нещо, което сте чакали, за да направите тренировката си още по -ефективна и удобна. Погрижихме се и за визуалната страна на нашата пейка - формата на тапицерията не е стандартно овална, а квадратна, което определено я отличава от останалото оборудване от този тип, предлагано на пазара.

Невероятната естетика на изработката, интересният и модерен дизайн, както и функционалните решения са заслугата на нашето производство, което се фокусира предимно върху качеството. Домашното оборудване за упражнения трябва да бъде толкова професионално, колкото това, което се използва в спортните зали. Издръжливостта, вниманието към детайлите и първокласните материали са ключът към вашето удовлетворение. Пейка, изработена с използването на най-модерните машини с компютърно управление, ви гарантира ефективно и безопасно трениране в уюта на вашия дом.

Възможност за монтиране на аксесоари

Като добавите аксесоари за упражнения към комплекта, ще си осигурите универсално оборудване, без да е необходимо да купувате отделни машини, които заемат допълнително място, което е от голямо значение с малко пространство за тренировка. Можете лесно да прикрепите към нашата пейка за скот и устройство за упражнения на мускулите на краката.

Силна и стабилна структура

Здравите профили с размери 40 x 40 mm гарантират пълна стабилност на конструкцията и безопасност по време на тренировка. Благодарение на използването на най -висококачествена стомана, пейката може да издържи натоварване до 200 кг.

Девет ъгъла за регулиране на облегалката и три ъгъла на седалката

Моделът MH-L115 има цели девет ъгъла на регулиране на облегалката и три опции за регулиране на седалката! Вие решавате коя настройка е най -подходяща за вас. Пейката е посветена предимно на любителите на силовите тренировки у дома, затова се погрижихме и за визуалната й страна и й придадохме модерна квадратна форма.

Удобна тапицерия

По -дебелата тапицерия с ергономични форми значително ще увеличи комфорта ви по време на тренировка. За да направим тапицерията по -здрава и устойчива на всички ожулвания, решихме да използваме допълнителни шевове. Най -изложената на абразия зона е обезопасена с двоен слой кожа, върху който бродирахме нашето лого. Освен това в новия модел тапицерията се завинтва с винтове, което улеснява сгъването. Погрижихме се и за вашето естетическо изживяване - в този модел формата на тапицерията е квадратна, което придава на пейката характер и я отличава от останалото оборудване от този тип, предлагано на пазара.

Извити крака и гумени подложки

В новия модел пейка MH-L115. използвахме гумени крачета, които предпазват пода ви от надраскване. Специално огънат профил на крака увеличава стабилността на пейката и добавя изразителност към нея.

Технически данни :
Височина : 45 см. 
Ширина : 59см.
Дължина : 119см.
Размери на седалката 30x27 см.
Размери на облегалката 81x27 см.
Материал :стомана
Тегло: 15.4 кг.
Максимално натоварване : 200 кг


Официален вносител за България: “ФАВОРИТ СПОРТ БГ” ООД.гр.Пловдив

Facebook Twitter

За Marbo Sport


Кликнете за преглед

Марбо – 30 години опит! Фирма Марбо е основана преди повече от 30 години в град Стараховице. Започнахме от производството на прости уреди за домашен фитнес, за да можем заедно с придобития опит постоянно да увеличаваме асортимента и качеството на продуктите. Днес сме водещ производител на уреди за културизъм в Полша, предлагащ стоки със световно качество. Също така сме достъпни и за всеки, който иска сега да започне с приключението културизъм, обзавеждаме професионални фитнеси и клубове, както и полицейски управления и други служби на територията на Полша и извън нейните граници. Всекидневно посредством собствения си транспорт и куриери реализираме за Вас около 200 поръчки. Изградихме марка и придобихме опит, който обвързва. Културизмът е наша страст, а благодарение на връзката му със съвременните машини, получаваш уреди от най-високо качество, изработени с грижа към детайлите, а преди всичко с мисъл за Твоя комфорт и сигурност по време на тренировка. Производство. Фирмата е със седалище в град Стараховице, област Шветокшистка. Тук се намира офисът, както и производствената база и складовете. Това е база, в която се контролират всички форми на интернет продажба и контакта с клиенти, база, от която тръгва транспорта за индивидуалните клиенти и партньорските пунктове. На фирмената карта всички пътища започват от Стараховице. Качество. Не искаш да инвестираш в китайски продукти. Избери европейски продукт и виж колко можеш да спечелиш! Имаш гаранция, че няма да намериш по-евтино китайско копие; Избягваш митото, комисиона и допълнителните такси.Получаваш стока на възможно най-добра цена; Получаваш подпечатана дългосрочна гаранция, реализирана в нашата страна – няма да срещнеш никакви неочаквани изненади. Гаранция. За всеки закупен от нас уред ще получиш доживотна писмена гаранция за заваръчните и метални части от конструкцията! Помисли, дали някой друг може да ти осигури такава сигурност? Още повече, съгласно действащото право, имаш 10 дена от получаването на продукта да го тестваш – в рамките на този срок по всяко време можеш да го върнеш без да отбелязваш причина, а единственото условие е да не бъде нарушен външния му вид. Говорим за това открито и това е най-добрата гаранция за удовлетвореност! Наистина имаш избор.