Фитнес оборудванеПейки и другиМетална гимнастическа стълба

Метална гимнастическа стълба № MH -U204

Метална гимнастическа стълба

Метална гимнастическа стълба 230 x 81 см MH -U204 - Marbo Sport

Гласът на нашите клиенти има значение! Този път не е по -различно. За да отговорим на вашите очаквания, ви представяме изцяло нов продукт от серията Home, който включва оборудване за упражнения у дома - MH -U204 гимнастическа стълба, (шведска стена).

Всеки може да упражнява на нашите гимнастически стени! Няма значение възрастта, пола или физическото ви състояние. Той ще отговаря напълно на изискванията на спортистите, но и на хората, които тепърва започват своето приключение със спорта. Това е перфектното оборудване за тренировки за общо развитие, които включват много мускулни групи едновременно.

Гимнастическата стълба е изработена от най -висококачествени материали, подложена на прецизна лазерна обработка и изградена от солидна структура от профили с размери 40 mm x 40 mm. Благодарение на това можете да създадете свой собствен домашен фитнес на най -високо ниво, без да е необходимо да инвестирате в допълнително оборудване за тренировки.

Здрава и стабилна конструкция, монтирана на стената

Трайността е характеристика на всяко професионално фитнес оборудване. Само здрави, издръжливи и добре направени стълби ще ви позволят да провеждате ефективно обучение по безопасен начин. Структурата на нашата стълба е изработена от дебели профили, което гарантира нейната издръжливост, докато 12 монтажни отвора, с които е прикрепена към стената, гарантират нейната стабилност и максимална безопасност по време на тренировка.

Надеждни 30 мм стъпала

Ние сме една компания на пазара, която отговори на очакванията на клиентите и напълно премахна проблема с въртенето на стъпалата около оста им! Благодарение на дебелите и удобни 30 мм стъпала можете напълно да забравите за този проблем. Използвали сме решение, което значително ще увеличи комфорта ви по време на тренировка. Нашите стъпала се завинтват с винтове, благодарение на което гимнастическата стълба е напълно безопасна.

Разнообразие от упражнения

Много варианти на изпълняваните упражнения със сигурност са едно от най -големите предимства на нашите гимнастически стени. Шведската стена, може да се използва по време на коригиращи упражнения, както от деца така и от възрастни които, изпълняват физически и дори рехабилитационни упражнения.

Възможност за закупуване на Мултифункционална dip-станция 2 в 1

Можете да настроите нашата стълба според вашите нужди. Можете свободно да го разширите с нови елементи. Ние ви даваме възможност да добавите Мултифункционална dip-станция 2 в 1 MH-U205, благодарение на което ще увеличите обхвата на упражненията.

Ключове за монтаж

Комплектът включва ключове за сглобяване, благодарение на които можете ефективно да сглобите стълбата.

Спецификация:

Височина : 230 см.
Ширина : 81 см.
Разстояние между стъпалата: 24 см.
Ширина на стъпалата: 81 см.
Профили : 40 х 40 мм. 
Материал :стомана


Официален вносител за България: “ФАВОРИТ СПОРТ БГ” ООД.гр.Пловдив

Facebook Twitter

За Marbo Sport


Кликнете за преглед

Марбо – 30 години опит! Фирма Марбо е основана преди повече от 30 години в град Стараховице. Започнахме от производството на прости уреди за домашен фитнес, за да можем заедно с придобития опит постоянно да увеличаваме асортимента и качеството на продуктите. Днес сме водещ производител на уреди за културизъм в Полша, предлагащ стоки със световно качество. Също така сме достъпни и за всеки, който иска сега да започне с приключението културизъм, обзавеждаме професионални фитнеси и клубове, както и полицейски управления и други служби на територията на Полша и извън нейните граници. Всекидневно посредством собствения си транспорт и куриери реализираме за Вас около 200 поръчки. Изградихме марка и придобихме опит, който обвързва. Културизмът е наша страст, а благодарение на връзката му със съвременните машини, получаваш уреди от най-високо качество, изработени с грижа към детайлите, а преди всичко с мисъл за Твоя комфорт и сигурност по време на тренировка. Производство. Фирмата е със седалище в град Стараховице, област Шветокшистка. Тук се намира офисът, както и производствената база и складовете. Това е база, в която се контролират всички форми на интернет продажба и контакта с клиенти, база, от която тръгва транспорта за индивидуалните клиенти и партньорските пунктове. На фирмената карта всички пътища започват от Стараховице. Качество. Не искаш да инвестираш в китайски продукти. Избери европейски продукт и виж колко можеш да спечелиш! Имаш гаранция, че няма да намериш по-евтино китайско копие; Избягваш митото, комисиона и допълнителните такси.Получаваш стока на възможно най-добра цена; Получаваш подпечатана дългосрочна гаранция, реализирана в нашата страна – няма да срещнеш никакви неочаквани изненади. Гаранция. За всеки закупен от нас уред ще получиш доживотна писмена гаранция за заваръчните и метални части от конструкцията! Помисли, дали някой друг може да ти осигури такава сигурност? Още повече, съгласно действащото право, имаш 10 дена от получаването на продукта да го тестваш – в рамките на този срок по всяко време можеш да го върнеш без да отбелязваш причина, а единственото условие е да не бъде нарушен външния му вид. Говорим за това открито и това е най-добрата гаранция за удовлетвореност! Наистина имаш избор.