Фитнес оборудванеПейки и другиСтационарна регулируема успоредка

Стационарна регулируема успоредка № MH-D212

Стационарна регулируема успоредка

Стационарна регулируема успоредка MH-D212

Стационарна регулируема успоредка MH-D212 е предназначенa за трениране на много мускулни групи.

Тя заема малко място - което я прави перфектният домашен фитнес уред. Простият, безпроблемен дизайн ви позволява да извайвате както коремните мускули, изпълнявайки повдигане на краката, така и мускулите на ръцете благодарение на възможността да практикувате шведски лицеви опори.

Благодарение на използването на здрав профил 40x40 mm заедно с 30 mm тръба, тя постигат максимална здравина от 200 kg.

Успоредката е прахово боядисани в черно и червено.

Регулиране на височината 

Парапетите MH-D212 са оборудвани с възможност за регулиране на височината.

Получавате две нива на регулиране, 86 см и 95 см.

Благодарение на това решение можете да ги регулирате според вашия ръст, за да направите тренировката още по -удобна.

Регулируема долна напречна греда

Рамката има регулируема долна греда, която увеличава обхвата на възможните упражнения и действа като подсилване за цялата конструкция.

Напречната греда може да се регулира на височина от 29 см до 44 см.

Регулируемо разстояние на успоредката

Парапетите MH-D212 могат лесно да бъдат адаптирани към вашите изисквания, като зададете разстоянието по ваш избор.

Регулирането е плавно, в диапазона от 42 см до 109 см.

Четири фиксиращи бутона гарантират, че регулируемата греда е здраво заключено във фиксирано положение.

Увеличен набор от упражнения

Регулируемите парапети MH-D212 имат допълнителна дръжка за лицеви опори с дължина 12 см.

Благодарение на позицията му от външната страна на уреда, можете по-свободно да изпълнявате упражненията.

В комбинация с регулиране на височината, по-ниска щанга и възможност за отделяне, релсите MH-D212 образуват устройство за цялостна тренировка, използвайки собственото ви телесно тегло.

Пластмасови крака

Ние знаем много добре, че оборудването, предназначено за домашна употреба, трябва да бъде адаптирано, за да може да бъде поставено на всякакъв тип земя. Независимо дали имате паркет, плочки или дъски от екзотично дърво във вашия дом, парапетите MH-D202 могат да бъдат поставени навсякъде!

Благодарение на използването на пластмасови крачета на краката на стойката, можете да сте сигурни, че няма да надраска пода.

Включен комплект инструменти

Устройството се доставя с набор от ключове в размери 13 и 17. Комплектът включва инструментите, необходими за самостоятелно сглобяване на нашия продукт.

Технически данни :
Височина : 104 см. Парапетити 86-95 см. / Долна напречна греда: 29-44 см.
Ширина : 86см. - 153см.
Дължина : 102см.
Вътрешно разстояние : 80 см
Тегло : 2 х 7,4 кг
Профили : 40 х 40 мм. / 30 mm тръба
Материал :стомана
Максимално натоварване : 200 кг
Тип монтаж : стационарен


Официален вносител за България: “ФАВОРИТ СПОРТ БГ” ООД.гр.Пловдив

Facebook Twitter

За Marbo Sport


Кликнете за преглед

Марбо – 30 години опит! Фирма Марбо е основана преди повече от 30 години в град Стараховице. Започнахме от производството на прости уреди за домашен фитнес, за да можем заедно с придобития опит постоянно да увеличаваме асортимента и качеството на продуктите. Днес сме водещ производител на уреди за културизъм в Полша, предлагащ стоки със световно качество. Също така сме достъпни и за всеки, който иска сега да започне с приключението културизъм, обзавеждаме професионални фитнеси и клубове, както и полицейски управления и други служби на територията на Полша и извън нейните граници. Всекидневно посредством собствения си транспорт и куриери реализираме за Вас около 200 поръчки. Изградихме марка и придобихме опит, който обвързва. Културизмът е наша страст, а благодарение на връзката му със съвременните машини, получаваш уреди от най-високо качество, изработени с грижа към детайлите, а преди всичко с мисъл за Твоя комфорт и сигурност по време на тренировка. Производство. Фирмата е със седалище в град Стараховице, област Шветокшистка. Тук се намира офисът, както и производствената база и складовете. Това е база, в която се контролират всички форми на интернет продажба и контакта с клиенти, база, от която тръгва транспорта за индивидуалните клиенти и партньорските пунктове. На фирмената карта всички пътища започват от Стараховице. Качество. Не искаш да инвестираш в китайски продукти. Избери европейски продукт и виж колко можеш да спечелиш! Имаш гаранция, че няма да намериш по-евтино китайско копие; Избягваш митото, комисиона и допълнителните такси.Получаваш стока на възможно най-добра цена; Получаваш подпечатана дългосрочна гаранция, реализирана в нашата страна – няма да срещнеш никакви неочаквани изненади. Гаранция. За всеки закупен от нас уред ще получиш доживотна писмена гаранция за заваръчните и метални части от конструкцията! Помисли, дали някой друг може да ти осигури такава сигурност? Още повече, съгласно действащото право, имаш 10 дена от получаването на продукта да го тестваш – в рамките на този срок по всяко време можеш да го върнеш без да отбелязваш причина, а единственото условие е да не бъде нарушен външния му вид. Говорим за това открито и това е най-добрата гаранция за удовлетвореност! Наистина имаш избор.