Фитнес оборудванеМултифункционалниМултифункционална dip-станция 2в1

Мултифункционална dip-станция 2в1 № MH-U205

Мултифункционална dip-станция 2в1

Мултифункционална dip-станция Marbo Sport , MH-U205 2в1

 

Най-новите продукти от серията Marbo Home съчетават функционалност, модерен дизайн и лекота на използване.

Продуктите от серията Marbo Home са предназначени за начинаещи ентусиасти по културизъм, които започват своето приключение с фитнеса.

Оборудването е измислено по такъв начин, че да бъде възможно най-функционално и лесно за сглобяване. Оборудването от серията Home е изработено от издръжлив профил 40x40 mm, гарантиращ стабилност, несравнима с китайските пейки от съответния ценови диапазон. Естетиката на изработката се подчертава от елегантна червена и черна тапицерия върху гъба с дебелина три сантиметра и прахово покритие.

За да се гарантира безопасността на вашите клиенти, нашето оборудване е проверено за безопасност и съответствие с приложимите стандарти от Европейския център за качество.

Резултатът от тези тестове е сертификатът за сигурност и сертификатът за най-добра защита, които получихме за устройства от линията Home.


Официален вносител за България: “ФАВОРИТ СПОРТ БГ” ООД.гр.Пловдив

Facebook Twitter

За Marbo Sport


Кликнете за преглед

Марбо – 30 години опит! Фирма Марбо е основана преди повече от 30 години в град Стараховице. Започнахме от производството на прости уреди за домашен фитнес, за да можем заедно с придобития опит постоянно да увеличаваме асортимента и качеството на продуктите. Днес сме водещ производител на уреди за културизъм в Полша, предлагащ стоки със световно качество. Също така сме достъпни и за всеки, който иска сега да започне с приключението културизъм, обзавеждаме професионални фитнеси и клубове, както и полицейски управления и други служби на територията на Полша и извън нейните граници. Всекидневно посредством собствения си транспорт и куриери реализираме за Вас около 200 поръчки. Изградихме марка и придобихме опит, който обвързва. Културизмът е наша страст, а благодарение на връзката му със съвременните машини, получаваш уреди от най-високо качество, изработени с грижа към детайлите, а преди всичко с мисъл за Твоя комфорт и сигурност по време на тренировка. Производство. Фирмата е със седалище в град Стараховице, област Шветокшистка. Тук се намира офисът, както и производствената база и складовете. Това е база, в която се контролират всички форми на интернет продажба и контакта с клиенти, база, от която тръгва транспорта за индивидуалните клиенти и партньорските пунктове. На фирмената карта всички пътища започват от Стараховице. Качество. Не искаш да инвестираш в китайски продукти. Избери европейски продукт и виж колко можеш да спечелиш! Имаш гаранция, че няма да намериш по-евтино китайско копие; Избягваш митото, комисиона и допълнителните такси.Получаваш стока на възможно най-добра цена; Получаваш подпечатана дългосрочна гаранция, реализирана в нашата страна – няма да срещнеш никакви неочаквани изненади. Гаранция. За всеки закупен от нас уред ще получиш доживотна писмена гаранция за заваръчните и метални части от конструкцията! Помисли, дали някой друг може да ти осигури такава сигурност? Още повече, съгласно действащото право, имаш 10 дена от получаването на продукта да го тестваш – в рамките на този срок по всяко време можеш да го върнеш без да отбелязваш причина, а единственото условие е да не бъде нарушен външния му вид. Говорим за това открито и това е най-добрата гаранция за удовлетвореност! Наистина имаш избор.