Фитнес оборудванеПейки и другиДвустранно регулируема пейка

Двустранно регулируема пейка № MH-L114 2.0.

Двустранно регулируема пейка

Двустранно регулируема пейка MH-L114 2.0.  Marbo Sport

Слушаме вашия глас, за да създаваме продукти, които ще ви доставят 100% удовлетворение! След като представихме няколко нови решения и удобства, можем да ви представим двустранно регулируемата пейка MH-L114 от нашата серия Marbo Home!

Използваните технологии и съвременните решения вървят ръка за ръка с най -доброто качество на използваните материали. Като единствена компания в Полша, ние произвеждаме домашно оборудване, използвайки най-модерните машини с компютърно управление, което гарантира перфектното прилягане на частите и значително повишава естетиката на изработката.

Девет ъгъла на регулиране на облегалката и три опции за регулиране на седалката са нещо, което сте чакали, за да направите тренировката си още по -ефективна и удобна. Погрижихме се и за визуалната страна на нашата пейка - формата на тапицерията не е стандартно овална, а квадратна, което определено я отличава от останалото оборудване от този тип, предлагано на пазара.

Невероятната естетика на изработката, интересният и модерен дизайн, както и функционалните решения са заслугата на полското производство, което се фокусира предимно върху качеството. Домашното оборудване за упражнения трябва да бъде толкова професионално, колкото това, което се използва в спортните зали. Издръжливостта, вниманието към детайлите и първокласните материали са ключът към вашето удовлетворение. Пейка, изработена с използването на най-модерните машини с компютърно управление, ви гарантира ефективно и безопасно обучение в комфорта на вашия дом.

Силна и стабилна структура

Здравите профили с размери 40 x 40 mm гарантират пълна стабилност на конструкцията и безопасност по време на тренировка. Благодарение на използването на най -висококачествена стомана, пейката може да издържи натоварване до 200 кг.

Девет ъгъла на регулиране на облегалката и три ъгъла на седалката

Нищо не е невъзможно за нас, когато става въпрос за вашето удовлетворение. Девет ъгъла на регулиране на облегалката, включително един в отрицателен наклон и три нива на седалката, е иновативно решение, което не се предлага в много модели, налични на пазара! За да можете безопасно и удобно да промените позицията на облегалката по време на тренировка, добавихме специално предназначени дръжки. Всеки може да упражнява на нашата пейка - висок и нисък, защото ние сме конструирали пейката така, че да може да бъде с височина 45 см в хоризонтално положение. Това означава, че всеки ще може да постави краката си здраво на земята, докато хоризонтално натиска щангата!

Удобна тапицерия

По -дебелата тапицерия с ергономични форми значително ще увеличи комфорта ви по време на тренировка. За да направим тапицерията по -здрава и устойчива на всички ожулвания, решихме да използваме допълнителни шевове. Най -изложената на абразия зона е обезопасена с двоен слой кожа, върху който бродирахме нашето лого. Освен това в новия модел тапицерията се завинтва с винтове, което улеснява сгъването. Погрижихме се и за вашето естетическо изживяване - в този модел формата на тапицерията е квадратна, което придава на пейката характер и я отличава от останалото оборудване от този тип, налично на пазара.

Масивни гумени крака

В новия модел пейка MH-L114. използвахме гумени крачета, които предпазват пода от надраскване.

Ключове за монтаж

Комплектът включва комплект ключове за сглобяване, благодарение на които можете ефективно да сглобите пейката.


Официален вносител за България: “ФАВОРИТ СПОРТ БГ” ООД.гр.Пловдив

Facebook Twitter

За Marbo Sport


Кликнете за преглед

Марбо – 30 години опит! Фирма Марбо е основана преди повече от 30 години в град Стараховице. Започнахме от производството на прости уреди за домашен фитнес, за да можем заедно с придобития опит постоянно да увеличаваме асортимента и качеството на продуктите. Днес сме водещ производител на уреди за културизъм в Полша, предлагащ стоки със световно качество. Също така сме достъпни и за всеки, който иска сега да започне с приключението културизъм, обзавеждаме професионални фитнеси и клубове, както и полицейски управления и други служби на територията на Полша и извън нейните граници. Всекидневно посредством собствения си транспорт и куриери реализираме за Вас около 200 поръчки. Изградихме марка и придобихме опит, който обвързва. Културизмът е наша страст, а благодарение на връзката му със съвременните машини, получаваш уреди от най-високо качество, изработени с грижа към детайлите, а преди всичко с мисъл за Твоя комфорт и сигурност по време на тренировка. Производство. Фирмата е със седалище в град Стараховице, област Шветокшистка. Тук се намира офисът, както и производствената база и складовете. Това е база, в която се контролират всички форми на интернет продажба и контакта с клиенти, база, от която тръгва транспорта за индивидуалните клиенти и партньорските пунктове. На фирмената карта всички пътища започват от Стараховице. Качество. Не искаш да инвестираш в китайски продукти. Избери европейски продукт и виж колко можеш да спечелиш! Имаш гаранция, че няма да намериш по-евтино китайско копие; Избягваш митото, комисиона и допълнителните такси.Получаваш стока на възможно най-добра цена; Получаваш подпечатана дългосрочна гаранция, реализирана в нашата страна – няма да срещнеш никакви неочаквани изненади. Гаранция. За всеки закупен от нас уред ще получиш доживотна писмена гаранция за заваръчните и метални части от конструкцията! Помисли, дали някой друг може да ти осигури такава сигурност? Още повече, съгласно действащото право, имаш 10 дена от получаването на продукта да го тестваш – в рамките на този срок по всяко време можеш да го върнеш без да отбелязваш причина, а единственото условие е да не бъде нарушен външния му вид. Говорим за това открито и това е най-добрата гаранция за удовлетвореност! Наистина имаш избор.