Фитнес оборудванеБоксови чувалиПразен боксов чувал 100 см /35 см

Празен боксов чувал 100 см /35 см № 100 | 35

Празен боксов чувал 100 см /35 см

Празен боксов чувал 100 см /35 см 

За производството на нашите чували, ние използваме най добрия винил - професионален материал, устойчив на износване и разкъсване, използван за производството на продукти, които трябва да се изправят пред най -екстремните предизвикателства.

Ще получите торбата празна, трябва да я напълните сами. Препоръчваме текстилни отпадъци за напълване. Ако обаче смятате, че не е достатъчно, нищо не ви пречи да добавите още повече тегло - в комплекта ще получите допълнителен малък чувал, който може да се напълни  със сух пясък и ще увеличи теглото на крушата с 20 кг. Боксовия чувал след пълнене има размери 22x55 cm, изработено от здрав полиестер 600x600, затворено е с цип.

Система за закрепване

Чувала има здрави монтажни дръжки с дебелина 6 милиметра.

Нашите круши имат дебели, двойно сгъваеми закрепващи ленти с множество шевове. Краят на закрепващата лента е зашит от нас по такъв начин, че те са защитени от повреда, разкъсване и износване.

Плътно покритие

Марбо боксови круши са завършени с цип с дебелина 10 милиметра.

Това решение е елегантно и дискретно, позволява бързо и удобно смяна на пълнежа и за разлика от чувалите , затегнати с връв, предотвратява изпадането на отпадъците от торбата, които излизат при по -силни удари.

Използваме най -новото поколение нишки Coats Epic core, които съчетават предимствата на висока якост на скъсване с гъвкаво използване и отлична производителност. Надеждността на най -прецизното шиене се осигурява от машините на марката Durkopp Adler.

Технически данни
Материал : Винил
Верига: 4 х 45 см
тегло на пълна +20 кг
Височина: 100 см
Диаметър: 35 см


Официален вносител за България: “ФАВОРИТ СПОРТ БГ” ООД.гр.Пловдив

Facebook Twitter

За Marbo Sport


Кликнете за преглед

Марбо – 30 години опит! Фирма Марбо е основана преди повече от 30 години в град Стараховице. Започнахме от производството на прости уреди за домашен фитнес, за да можем заедно с придобития опит постоянно да увеличаваме асортимента и качеството на продуктите. Днес сме водещ производител на уреди за културизъм в Полша, предлагащ стоки със световно качество. Също така сме достъпни и за всеки, който иска сега да започне с приключението културизъм, обзавеждаме професионални фитнеси и клубове, както и полицейски управления и други служби на територията на Полша и извън нейните граници. Всекидневно посредством собствения си транспорт и куриери реализираме за Вас около 200 поръчки. Изградихме марка и придобихме опит, който обвързва. Културизмът е наша страст, а благодарение на връзката му със съвременните машини, получаваш уреди от най-високо качество, изработени с грижа към детайлите, а преди всичко с мисъл за Твоя комфорт и сигурност по време на тренировка. Производство. Фирмата е със седалище в град Стараховице, област Шветокшистка. Тук се намира офисът, както и производствената база и складовете. Това е база, в която се контролират всички форми на интернет продажба и контакта с клиенти, база, от която тръгва транспорта за индивидуалните клиенти и партньорските пунктове. На фирмената карта всички пътища започват от Стараховице. Качество. Не искаш да инвестираш в китайски продукти. Избери европейски продукт и виж колко можеш да спечелиш! Имаш гаранция, че няма да намериш по-евтино китайско копие; Избягваш митото, комисиона и допълнителните такси.Получаваш стока на възможно най-добра цена; Получаваш подпечатана дългосрочна гаранция, реализирана в нашата страна – няма да срещнеш никакви неочаквани изненади. Гаранция. За всеки закупен от нас уред ще получиш доживотна писмена гаранция за заваръчните и метални части от конструкцията! Помисли, дали някой друг може да ти осигури такава сигурност? Още повече, съгласно действащото право, имаш 10 дена от получаването на продукта да го тестваш – в рамките на този срок по всяко време можеш да го върнеш без да отбелязваш причина, а единственото условие е да не бъде нарушен външния му вид. Говорим за това открито и това е най-добрата гаранция за удовлетвореност! Наистина имаш избор.