Фитнес оборудванеПейки и другиMarbo Sport Универсална(сгъваем)лежанка

Marbo Sport Универсална(сгъваем)лежанка № MH-L111

Marbo Sport Универсална(сгъваем)лежанка

Marbo Sport Универсална (сгъваем) лежанка MH-L111

Marbo Sport Универсална лежанка  MH-L111е многофункционална лежанка с която можете да изпълнявате различни видове упражнения. Лежанката има тройно регулиране за трениране на различни мускулни групи.

Лежанката лесно се сгъва и по този начин има възможно лесно да се съхранява в домашни условия. Изработена е от полска неръждаема стомана с профил 40 х 40 мм и издържа натоварване около 200 кг. Лежанката е тапецирана с изкуствена кожа - 5 см.

Технически характеристики:

Модел: MH-L111
Висококачествени компоненти и естетичен дизайн
Осигурява ежедневни тренировки в пълен комфорт и безопасност
Бързо и лесно сгъване
Решава проблема на пространството
Лесно регулиране на височината
Може да се използва за различни упражнения
Висока устойчивост на покритието
Материал: Полска неръждаема стомана
Профил Конструкция: 50 x 30, 40 x 40 мм
Клас: H за домашно ползване
Настройка на височината: 4 нива
Ъгъл на облегалката регулиране: 5 нива
Размери: 130/42/50 см
Размери-сгъната: 130/42/21 см
Размер на седалката: 30/28 см
Базови размери: 80/28 см
Тапицерия: 5 см, 3 см пяна T90
Тегло: 18.9 кг
Максимално натоварване: 130 кг


Официален вносител за България: “ФАВОРИТ СПОРТ БГ” ООД.гр.Пловдив

Facebook Twitter

За Marbo Sport


Кликнете за преглед

Марбо – 30 години опит! Фирма Марбо е основана преди повече от 30 години в град Стараховице. Започнахме от производството на прости уреди за домашен фитнес, за да можем заедно с придобития опит постоянно да увеличаваме асортимента и качеството на продуктите. Днес сме водещ производител на уреди за културизъм в Полша, предлагащ стоки със световно качество. Също така сме достъпни и за всеки, който иска сега да започне с приключението културизъм, обзавеждаме професионални фитнеси и клубове, както и полицейски управления и други служби на територията на Полша и извън нейните граници. Всекидневно посредством собствения си транспорт и куриери реализираме за Вас около 200 поръчки. Изградихме марка и придобихме опит, който обвързва. Културизмът е наша страст, а благодарение на връзката му със съвременните машини, получаваш уреди от най-високо качество, изработени с грижа към детайлите, а преди всичко с мисъл за Твоя комфорт и сигурност по време на тренировка. Производство. Фирмата е със седалище в град Стараховице, област Шветокшистка. Тук се намира офисът, както и производствената база и складовете. Това е база, в която се контролират всички форми на интернет продажба и контакта с клиенти, база, от която тръгва транспорта за индивидуалните клиенти и партньорските пунктове. На фирмената карта всички пътища започват от Стараховице. Качество. Не искаш да инвестираш в китайски продукти. Избери европейски продукт и виж колко можеш да спечелиш! Имаш гаранция, че няма да намериш по-евтино китайско копие; Избягваш митото, комисиона и допълнителните такси.Получаваш стока на възможно най-добра цена; Получаваш подпечатана дългосрочна гаранция, реализирана в нашата страна – няма да срещнеш никакви неочаквани изненади. Гаранция. За всеки закупен от нас уред ще получиш доживотна писмена гаранция за заваръчните и метални части от конструкцията! Помисли, дали някой друг може да ти осигури такава сигурност? Още повече, съгласно действащото право, имаш 10 дена от получаването на продукта да го тестваш – в рамките на този срок по всяко време можеш да го върнеш без да отбелязваш причина, а единственото условие е да не бъде нарушен външния му вид. Говорим за това открито и това е най-добрата гаранция за удовлетвореност! Наистина имаш избор.