Фитнес оборудванеПейки и другиРегулируеми стойки за упражнения

Регулируеми стойки за упражнения № MH-S201

Регулируеми стойки за упражнения

Регулируеми стойки за упражнения MH-S201 - Marbo Sport

Оборудвани със 7-стъпково регулиране на височината, стойките MH-S201 ще се докажат като солиден инструмент в разнообразното обучение на много мускулни групи. Регулирането се извършва посредством стоманен заключващ щифт, който осигурява 100% стабилност на цялата конструкция.

Гумените подложки на вилиците на стойките са осигуряват безшумно поставяне на щангата.

Конструкцията, изработена от профили 40х40 мм, достига максимална здравина от 250 кг.

* Тежестите и щангите, видими на снимките, не са включени в стойките.

Стойките MH-S201 могат да се използват както самостоятелно, така и в комплект с тренировъчна пейка. Това доказва тяхната изключителна функционалност.

Те постигат максимална здравина от 250 кг, всичко това благодарение на издръжливите профили 40х40 мм, от които е направена конструкцията.

Пластмасовите крачета предотвратяват драскотини по пода. Вижте сами колко универсални са стойките MH -S201 - използвайте този инструмент по време на общо обучение!

Здравина 250 кг

Стойките MH-S201 са гаранция за отлична издръжливост. Можете да поставите щанга с максимално тегло 250 кг без колебание!

Система за регулиране на височината

Регулирането на височината на стойките се извършва посредством на стоманен заключващ щифт, чиято задача е да осигури 100% стабилност на цялата конструкция.

Стойките MH-S201 са оборудвани с фиксиращ бутон, които можете да използвате за стабилизиране на вилиците, след като регулирате височината им според вашите нужди.

Стабилна основа

Знаете много добре колко важна е стабилността при упражнения с щанга. Проверете сами колко добра тренировка може да ви осигури основата на щанда MH-S201.

Стабилността му се влияе от оптимално избраните размери на основата 50 x 41 cm. Можете да бъдете сигурни, че стойките ще останат на място, докато тренирате.

Без драскотини по пода, благодарение на пластмасови крачета не само се грижат за качеството на вашата тренировка, но и за състоянието на вашия под - забравете за драскотини и повреди.


Седем стъпки за регулиране на височината

Дизайнът на стойките ви позволява да регулирате позицията им на седем нива в диапазона от 87 до 145 см!

Това е особено важно при натискане на положителни наклони, тъй като ви позволява удобно да премахвате и поставяте щангата на стойките.

Включен комплект инструменти

Фитнес уредът се доставя с комплект ключове в размери 13 и 17. Комплектът включва инструментите, необходими за самостоятелно сглобяване на нашия продукт.

Технически данни:
Височина : мин. 87 cm, макс. 145 cm
Ширина : 41 cm
Дължина : 49 cm
Тегло : 2 x 6,5 kg
Максимално натоварване : 250 кг
Профили : 40 x 40 mm
Регулиране на височината : 7 нива
Боя : прахово покритие
Тип рафтове : отделен


Официален вносител за България: “ФАВОРИТ СПОРТ БГ” ООД.гр.Пловдив

Facebook Twitter

За Marbo Sport


Кликнете за преглед

Марбо – 30 години опит! Фирма Марбо е основана преди повече от 30 години в град Стараховице. Започнахме от производството на прости уреди за домашен фитнес, за да можем заедно с придобития опит постоянно да увеличаваме асортимента и качеството на продуктите. Днес сме водещ производител на уреди за културизъм в Полша, предлагащ стоки със световно качество. Също така сме достъпни и за всеки, който иска сега да започне с приключението културизъм, обзавеждаме професионални фитнеси и клубове, както и полицейски управления и други служби на територията на Полша и извън нейните граници. Всекидневно посредством собствения си транспорт и куриери реализираме за Вас около 200 поръчки. Изградихме марка и придобихме опит, който обвързва. Културизмът е наша страст, а благодарение на връзката му със съвременните машини, получаваш уреди от най-високо качество, изработени с грижа към детайлите, а преди всичко с мисъл за Твоя комфорт и сигурност по време на тренировка. Производство. Фирмата е със седалище в град Стараховице, област Шветокшистка. Тук се намира офисът, както и производствената база и складовете. Това е база, в която се контролират всички форми на интернет продажба и контакта с клиенти, база, от която тръгва транспорта за индивидуалните клиенти и партньорските пунктове. На фирмената карта всички пътища започват от Стараховице. Качество. Не искаш да инвестираш в китайски продукти. Избери европейски продукт и виж колко можеш да спечелиш! Имаш гаранция, че няма да намериш по-евтино китайско копие; Избягваш митото, комисиона и допълнителните такси.Получаваш стока на възможно най-добра цена; Получаваш подпечатана дългосрочна гаранция, реализирана в нашата страна – няма да срещнеш никакви неочаквани изненади. Гаранция. За всеки закупен от нас уред ще получиш доживотна писмена гаранция за заваръчните и метални части от конструкцията! Помисли, дали някой друг може да ти осигури такава сигурност? Още повече, съгласно действащото право, имаш 10 дена от получаването на продукта да го тестваш – в рамките на този срок по всяко време можеш да го върнеш без да отбелязваш причина, а единственото условие е да не бъде нарушен външния му вид. Говорим за това открито и това е най-добрата гаранция за удовлетвореност! Наистина имаш избор.