Фитнес оборудванеКростренажориКростренажор Multi Motion Trainer XC-170i

Кростренажор Multi Motion Trainer XC-170i № 20489

Кростренажор Multi Motion Trainer XC-170i

Кростренажор Multi Motion Trainer XC-170i 

XC-170i Multi Motion Trainer слива елиптичното упражнение с ниско въздействие с възможността да ходим или бутаме, без да нараняваме ставите .
В сърцето на XC-170i е тихата магнитна съпротива, поддържаща High Intensity Taining. Системата за двустепенно задвижване създава голямо усещане за инерция. А по-високото предавателно отношение предлага плавно движение напред и назад.
XC-170i е снабден с патентована дължина на удължената лента на 3 нива с валяк с настройки от 18 до 23 инча . Регулируемата дължина на крачката означава, че можете да използвате този Elliptical за ходене и джогинг, което прави този уред отлична алтернатива на въздействието на бягащите пътеки.
Този компактен многофункционален кростренажор съчетава традиционното елиптично упражнение с ходене и джогинг с ниско въздействие. Комбинацията Stride / Walk дава възможност за насочване на тон на различни мускулни групи от долната част на тялото в рамките на една тренировка.
Обучението на горната част на тялото на XC-170i е доста впечатляващо.

За поддържане на горната част на тялото и ядрото едновременно XC-170i притежава многофункционални кормила с двойно действие.
Тези първокласни кормила ви позволяват удобно да хващате по различни начини, за да се фокусирате върху различни мускули в горната част на тялото и ядрото.
LCD конзолата позволява до 4 потребителя да настроят индивидуалните си профили, състоящи се от възраст, пол, тегло и височина. След това тези данни се използват от компютъра, за да се калибрира обратната връзка, като например време, разстояние, обороти, оценка на изгарянето на калориите и изразходвано усилие (измерено във ватове).
Тази конзола предлага 32 нива на съпротивление, 12 предварително зададени програми, измерване на пулса безжично (с помощта на опционалния тракер Cardio Connect или лентата на гърдите), програма, дефинирана от потребителя, и програма с постоянна вата.
XC-170i предлага тесен 7-сантиметров коефициент „Q“ (разстояние между педалите) за естествено движение, по-ниска входна точка с 19 см и стабилизатор за задния достъп с удобни и твърди педали за безопасна работа - Стъпка стъпка напред.
Изключително големият отвор за чаши идва много полезен, за да пуснете вашия смартфон, ключове, бутилка или каквото и да имате нужда по време на тренировка.
Конзолата XC-170i е съвместима с няколко приложения, за да осигури по-реалистично преживяване.
Нашето партньорство с Kinomap или BityGym ви предлага достъп до някои от най-популярните маршрути, включително и общността на потребителите с фитнес ум. Или изберете да създадете свой собствен маршрут, като използвате данните от Google Map, включително функцията за наклон и отхвърляне.

В крайна сметка:
XC-170i Multi Motion Trainer ви предлага възможност за крачка, разходка или бутане, и всичко това в компактен домашен кростренажор, който спестява много пари.

ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИ

Профили на програмата 12
Контрол на вата 10 - 400 вата
HR програмиране "Моята зона" да
съпротивление 32 нива
Магнитна спирачна система да
Пулсови сензори да
Потребителски профил да
Потребителска памет 4
път да
скорост да
разстояние да
Оборотомер да
Калории да
Максимален потребителски лимит 135 кг
Комплект маховик 11 кг
Размери (LxWxH) 1640 x 738 x 1674 mm
тегло 65 кг
сертифициране CE / EN 957 Клас H
Транспортни колела да
Задвижваща система Поликлинов колан
Безжично предаване на човешки ресурси Незадължителна лента на гърдите
BitGym да
Kinomap да
Приложение за фитнес на Vescape да
Съвместим с Bluetooth 4.0 да
 


Официален вносител за България: “ФАВОРИТ СПОРТ БГ” ООД.гр.Пловдив

Facebook Twitter

За DKN Technology


Кликнете за преглед