Фитнес оборудванеГребни тренажориConcept2

Concept2 № Model D

Concept2

Общо описание:


Надеждната конструкция на гребния тренажор Model D го превърна в най-продавания уред от този тип в света. Признат от конкурецията за стандарт в областта на домашния фитнес, Model D предоставя ефективна сърдечносъдова тренировка, която ще покачи фитнес нивото ви и ще извая физиката ви. Само за частица от цената на други домашни фитнес машини или на цената на годишен абонамент за фитнес, вие можете да се насладите на лукса да провеждате тренировки вкъщи, когато пожелаете...  и то какви!

Производителите Concept2 ценят високо практическия дизайн:Model D е проектиран с мисъл за ефективност и доживотна безпроблемна работа. Моделът, който купувате е същият, който са използвали олимпийски и други елитни спортисти при подготовката за своята дисциплина - можете да сте сигурни, че уредът ще издържи ежедневни тежки тренировки. Ако търсите солидно фитнес обурудване на страхотна цена, Model D е перфектният избор!

Model D е наличен в два цвята: светло сиво (също като Model E и гребен тренажор Dynamic) или черно.

 

 

Характеристики:


Контролен монитор

Мониторът, отчитащ характеристиките на тренировката ви, е това, което отличава гребните тренажори на Concept2 от всички останали. Model D е снабден с най-новия и усъвършенстван монитор на компанията, а именно PM5. Интелигентен, но все пак лесен за употреба, PM5 осигурява точни, сравнимни данни за всяка тренировка. Наличната подсветка подобрява видимостта, а съвместимостта с USB устройства прави запазването на тренировъчната ви информация елементарно. Сърдечният ритъм се отчита безжично, а регулируемата стойка на Model D ви позволява да разположите монитора, както пожелаете.

Маховик и регулатор на въздушен поток

Гребният тренажор на Concept2 отговаря пропорционално на усилието, което прилагате при всяко повторение, така че да можете да контролирате съпротивлението и степента на напрягане във всеки момент. Спиралният регулатор на въздушната струя  ви позволява лесно да настройвате въздушния поток към маховика, чрез което можете да променяте усещането от загребването да отговаря на вкуса ви. Дизайнът на маховика е оптимизиран с цел намаляване на шума и увеличаване на плавността на загребването.

Нисък профил

Със своите 35 см височина на седалката, Model D влиза в категорията на нископрофилните фитнес уреди.

Съхранение и преносимост

Model D включва механизъм за бързо освобождаване, така че да можете бързо да разглобите уреда на 2 части с цел съхранение. Колелцата на предната опора ви позволяват да приплъзнете вече сглобения уред до мястото му на употреба.

Регулируеми опори за краката и ергономична дръжка

Регулируемите опори за крака, с които е снабден моделът осигуряват бързо и лесно нагласяне според размера на ходилото. Удобната, ергономична дръжка е с 10-градусова извивка, която ви позволява да гребете в естествена за ръцете ви позиция.

Никелирана верига

Никелираната верига изглежда добре и подобрява издръжливостта. Покритието позволява по-дълги периоди без омасляване, така че дори поддръжката да не ви е любимо занимание, Model D няма да спре да ви доставя усещането за плавност, на което сте свикнали.

Лесно сглобяване

Монтирането на предните крака на уреда изисква само 8 болта. Включени са ясни, илюстрирани инструкции, като процедурата отнема от 20 до 30 мин.

Здрава, лесна за поддръжка конструкция

Уредите на Concept2 са добре известни със своята издръжливост и надеждност на конструкцията. Със своята солидна изработка Model D устоява на чести и тежки тренировки в навеси за лодки, тренировъчни центрове, домашни помещения, хотели, здравни центрове и военни бази по целия свят. Компанията се стреми да направи грижите за обурудването, което предлага, елементарни, за да могат клиентите й да се фокусират върху употребата на инвестицията си, вместо върху поддръжката й.

 

*Покупката на Model D PM5 включва:

- Ръководство на потребителя

- Упътване за бързо въвеждане в експлоатация

- Инструменти и илюстровани инструкции за сглобяване

 

*Опция за отборно трениране или симулация на гребане във вода

Concept2 предлагат отделно и слайд (релси, върху които се плъзга уреда), който добавя усещане за гребане във вода към вашия Model D и ви позволява да свържете множество Model C, D и/или Е тренажори с цел отборно трениране.

 

 

Спецификации:


Обща дължина

244 см

Ширина

61 см

Височина на седалката

36 см

Дължина на релсата

137 см

Хора с дължина на краката 96.5 см или повече може да имат нужда от по-дълга релса. Свържете се с Concept2 за повече информация.

Верига или кабел

Никелирана стоманена верига

Гнездо за верига/кабел

Частично затворено

Монитор

PM5

Захранване

2 D-cell батерии. По време на тренировка, мониторът черпи енергия от маховика, удължавайки живота на батериите.

Максимално тегло на потребителя

227 кг (тествано от Concept2)

135 кг (тествано според Европейския стандарт за тестване на стационарно фитнес обурудване EN 20957-7.)

Конструкция

Предни крака: алуминий. Задни: стомана.

Мониторна конзола

ABS пластмаса. Върти се при прибиране и при настройване на височината. Ъгълът на монитора също може да се променя.

Покритие

Праховo.

Цвят

Светло сив или черен

Съхранение

Разделя се на 2 части за лесно съхранение.

Препоръчителна площ

В сглобен вид (244 x 61 см)

С добавено разстояние за свободна работа с уреда (274 x 122 см)

Във вид за съхранение (63.5 x 83.8 x 137.2 см)

Тегло на уреда

26 кг

Размери в опакован вид

1 кашон (38 x 55 x 142 см)

Тегло в опакован вид

32 кг

 

Официален вносител за България: “ФАВОРИТ СПОРТ БГ” ООД.гр.Пловдив

Facebook Twitter

За Concept2


Кликнете за преглед