Фитнес оборудванеБягащи пътекиБягаща пътека АirRun X-B

Бягаща пътека АirRun X-B № 20308

Бягаща пътека АirRun X-B

Технически Спецификации:


DKN iWorld ДА
DKN-Run   ДА
BitGym    ДА
Наклон   0-15°
Програми   15
Аварийно спиране ДА
Сензори за пулс в ръкохватките     ДА
Лента 450 x 1400 мм
Потребителски профили 4
Скорост 1 - 20 км/ч
Отчитане на разстояние ДА
Отчитане на време    ДА
Програмиране на сърдечна честота "Мy Zone"     ДА
Bluetooth 4.0 съвместимост    ДА
Ортопедичен колан   3 мм
Максимално тегло на трениращия 120 кг
Размери (ДxШxВ)       1800 x 770 x 1420 мм
Размери в сгънато състояние (ДxШxВ)   1821 x 780 x 273 мм
Безжичен сензор за сърдечна честота  с допълнителна лента за гърди
Памет на потребителите     2
Транспортни колела  Да
Сертифициране    CE/EN 957 Class SA
Система на сгъване  Slim Fold
PSA  ДА
ANT+  съвместимост ДА
Тегло  95 кг
Двигател

2.25 к.с. непрекъснато движение / 4 к.с. макс. производителност

 

Описание:

AirRun X-B използва двигател с 2.25 к.с при непрекъснато движение и 4 к.с максимална производителност, предоставяйки на потребителя обширен диапазон на скорост от 0 до 20 км/ч и 15 нива на наклон.

Tази високопроизводителна бягаща пътека на DKN e oборудвана с революционна система на сгъване, при която няма нужда от никакво сглобяване! Допълнително удобство е, че машината може да се съхранява права или във хоризонтално положение под леглото ви.

Системата Plug&Run на практика означава, че можете да извадите уреда от кашона и да започнете да тренирате след само 3 лесни стъпки.

Като част от модерния дизайн на уреда, гладките извити линии са създадени посредством напреднали методи на производство, така че да се запази непрекъснатата дължина на основата. Резултатът е машина, съчетаваща изключителна здравина и несравним съвременен стил.

AirRun X-B е обурудвана с 3 мм ортопедичен колан от здрав материал, който намалява шума и осигурява нисък коефициент на триене.

Системата Progressive Shock Absorbing, разбработена от DKN, се задейства при всяка крачка и създава омекотяване и опора като включва хидравлична система за поглъщане на енергията на удара, която способства за по-добра, по-гладка и по-тиха тренировка с уреда.

LCD конзолата позволява постоянно следене на отчетените данни за тренировъчната сесия, като това включва скорост, време, дистанция, калории, наклон, 400-метрови обиколки и сърдечен ритъм.

Потребителят има на разположение 12 предварително зададени трасейни профила, но също така и опция да създаде своя собствена програма, 2 потребителски профила за изготвяне на тренировка чрез въвеждане на собствени характеристики, което позволява по-точна синхронизация. Уредът има също и вграден приемник, който се свързва безжично със съвместима лента за гърди (предавател) и контролира това потребителят да остане в правилния диапазон на сърдечен ритъм.

Тази функция, наречена My Zone Program, ви позволява да използвате честотата на ударите на сърцето по най-ефективния начин, така че да постигнете желанoто състояние сърдечносъдовата ви система. В процеса на тренировката уредът автоматично променя наклона, скоростта или и двете, така че сърдечният ви ритъм да остане в зададените граници.

Допълнителна опция: Възможностите за тренировка стават безгранични, когато комбинирате AirRun X-B с IPad или таблет с Android.

DKN приложенията разгръщат пред вас цял куп интересни функционалности, като например: отслабване, тренировъчен лагер, горене на калории и т.н.... Превърнете таблета си в истинска фитнес конзола!

Изберете DKN iWorld или BitGym и пратете тялото и ума си на спортно пътешествие. Направете дневния си пробег на която и да е точка на Земята и предизвикайте себе си на някое от най-емблематичните места по света.

Когато приключите, с докосването на един-единствен бутон можете да проследите всеки аспект от личния ви прогрес и да съхраните най-важните данни от сесията във вашия iLog, или пък да ги споделите в социалните мрежи.Официален вносител за България: “ФАВОРИТ СПОРТ БГ” ООД.гр.Пловдив

Facebook Twitter

За DKN Technology


Кликнете за преглед