Фитнес оборудванеКростренажориКростренажор XC-160i

Кростренажор XC-160i № 20234

Кростренажор XC-160i

Описание:

DKN XC-160i  e тренажор, проектиран така, че да осигурява на потребителя функционалност и надеждност, присъщи на полупрофесионален уред. 20-килограмовият високопроизводителен маховик на този елиптикал е гаранция за това, че ще получавате страхотна тренировка с всяка сесия.

Удължената основа, върху която е монтиран уреда, позволява ергономичен разкрач от 51 см, който е подходящ за потребители с височина до 205 см.  Въртящите се стъпала със шарнирна връзка ви дават възможност да променяте ъгъла на ходилата докато тренирате, без да губите контакт с повърхността, което би оказало негативно влияние върху глезените и ходилото.

Високоустойчивите лагери с тефлоново тяло и гумено уплътнение осигуряват уникално гладко движение и много тих режим на работа.

Уредът е снабден с автоматично регулиране на съпротивлението в границите от 10 до 400 W, при интервална стъпка от 5 W. Това означава, че получавате много по-прецизна тренировка при широка гама от възможни интензивности за всеки потребителски вкус.

Еднопанелният дизайн е използван с цел по-лесна работа с уреда, позволявайки на потребителя да контролира всяка машина напълно интуитивно.

 Програма за персонални наставления: Мултифункционалните цветни LCD показват всички функции едновременно: скорост, време, таймер, разстояние, изгорени калории, производителност и сърдечна честота. DKN XC-160i предлага 12 предварително зададени програми, 32 избираеми нива на трудност, 20 времеви интервала, HRC режим, ръчен контрол на натоварването със стъпка 5W.

DKN iWorld използва данни от Google Maps и ви осигурява достъп до всяка точка от света от комфорта на вашия дом. За да придаде още по-голяма реалистичност, приложението синхронизира наклонът на избраната местност с настройките на уреда. Просто изберете и създайте маршрут, натиснете старт и следвайте картата с избрано от вас темпо! Можете да запазвате главните статистики в iLog след всяка сесия и да ги споделяте в социалните медии.

А можете и просто да свалите BitGym и да използвате камерата на смартфона ви, за да проследите тренировките си по истински маршрути.

 


Технически Спецификации:

 

DKN iWorld ДА
BitGym ДА
Bluetooth 4.0 съвместимост ДА
DKN-Motion ДА
Програми 12
Контрол на производителността 10-400W
My Zone - задаване на сърдечна честота ДА
Сензор за пулс в ръкохватките ДА
Нива на съпротивление 32
Потребителски профили 4
Потребителска памет 4
Отчитане на разстояние ДА
Отчитане на време ДА
Отчитане на обороти/мин ДА
Отчитане на скорост ДА
Отчитане на калории ДА
Максимално тегло на трениращия 150 кг
Размери (ДxШxВ)   1880 x 680 x 1860 мм
Маховик 20 кг
Магнитна спирачна система ДА
Тегло                93 кг
Сертифициране    CE/EN 957 Class SA
Официален вносител за България: “ФАВОРИТ СПОРТ БГ” ООД.гр.Пловдив

Facebook Twitter

За DKN Technology


Кликнете за преглед