Фитнес оборудванеБягащи пътекиБягаща пътека

Бягаща пътека № MedRun

Бягаща пътека

Технически Спецификации:


DKN iWorld ДА
DKN-Run   ДА
Наклон  0-15°
Програми  15
Аварийно спиране ДА
Сензори за пулс в ръкохватките  ДА
Лента    520 x 140 мм
Потребителски профил    ДА
Скорост 0.5 - 14 км/ч  
Отчитане на време  ДА
Програмиране на сърдечна честота "Мy Zone" ДА
Bluetooth 4.0 съвместимост  ДА
Ортопедичен колан   ДА
Максимално тегло на трениращия   140 кг
Размери (ДxШxВ) 183 x 77 x 129 см
Безжичен сензор за сърдечна честота ДА
Памет на потребителите 2
PSA       ДА
ANT+ съвместимост     ДА
Тегло   94 кг
Двигател  2.25 к.с. непрекъснато движение / 4 к.с. макс. производителност

Описание:

Кардио уред за терапевтични цели

Бягащата пътека DKN MedRun е разработена с цел да се създаде прецизен инструмент за рехабилитационни цели и оценка на стреса. Пътеката може да се използва за рехабилитация, медицински и спортно-кондициониращи терапии. Ниското разположение на лентата осигурява лесно качване и слизане, а перилата служат за стабилна ергономична опора за потребители с ограничена мобилност, без това да ограничава пространството за спортуване.

DKN MedRun използва двигател от най-ново поколение, който предлага 2.25 конски сили мощност в непрекъснат режим на работа, като максималната производителност може да достигне до 4 к.с. без опасност от прегряване и при изненадващо ниско ниво на шум. Ремъкът започва да се движи при много ниската скорост от 0.5 км/ч, като скоростта може да бъде покачвана със стъпки от по 0.1 км/ч.

Това е комфортна и сигурна пътека за рехабилитация, чиято лента предлага впечатляващите 52 x 140 см работна площ. DKN MedRun е оборудвана също и с 3 мм ортопедичен колан, направен от здрава материя, която намалява шума и намалява коефициента на триене. За максимално омекотяване и опора, DKN са адаптирали еластична лента за "прогресивно абсориране на сътресенията", която реагира при всяка крачка. DKN MedRun използва ролки с голям диаметър, които изискват по-малко напрежение от по-малки ролки, тъй като имат по-голяма повърхност, с която да захващат ремъка.

 

Допълнителна съвместимост:

DKN MedRun е съвместим с DKN Run Interface (приложение), като се свързва посредством BlueTooth. Това позволява на медицинското лице да програмира и контролира всяка рехабилитационна тренировка, използвайки външно устройство (таблет), без това да налага опериране със самата конзола. Многофункционалният характер на DKN Run софтуера позволява на докторите, физиотерапевтите и треньорите да съставят и прилагат персонализирани тренировъчни протоколи.

Приложението DKN Run осигурява възможност за записване на данните от тренировъчната сесия на пациента с цел последваща оценка.

За кардио оценка DKN MedRun е съвместим със стандартните безжични регистратори на сърдечна честота.

 

DKN не са отговорни за употребата, нито за правилното функциониране на допълнителните приложения на BlueTooth принадлежностите.


Официален вносител за България: “ФАВОРИТ СПОРТ БГ” ООД.гр.Пловдив

Facebook Twitter

За DKN Technology


Кликнете за преглед