Фитнес оборудванеСтелажиГумирана стойка за дъмбели (15 чифта)

Гумирана стойка за дъмбели (15 чифта) № MF-S002-3

Гумирана стойка за дъмбели (15 чифта)

Гумирана стойка за дъмбели (15 чифта) MF-S002-3 - Marbo Sport

 

Производител: Marbo Sport   Серия: Свободно тегло

Гаранция: Пълна търговска    Код на продукта: MF-S002-3m-k1

Брой модули: 3

 

Каскадна стойка за дъмбели

 Каскадната стойка за дъмбели е професионална техника, необходима за всеки фитнес клуб за обществено ползване. С помощта на това приспособление най-накрая ще бъде въведен ред във вашата залата.

Със своя каскаден и модулен дизайн, стойката MF-S002 заема малко място и е подходяща дори и за по-малки тренировъчни зали.

Съоръжението е изградено на базата на здрав профил с размери 100 x 50 мм, което му позволява да издържа на натоварване до 1200 кг. Капацитетът за дъмбели е 30 броя.

Стойката е съставена от сегменти, които могат да бъдат комбинирани до всякаква дължина. Основният елемент е дълъг 129 см, тежи 67.5 кг и побира 10 дъмбела.

Забележка: Конкретният предмет на продажба е 3 модулна стойка

Серия "Свободна тежест"

Серията "Свободна тежест" на Marbo e търговско фитнес оборудване със свободна тежест, предназначено за професионални културисти, които ценят удобството и сигурността на упражненията.

Серията има конструкция на базата на устойчиви профили с размери 100 x 50 мм, 100 x 40 мм, с дебелина на стената 3мм. Във всеки от дизайните са използвани приятни за окото извивки, които, в комбинация със заоблената тапицерия, правят вида на серията уреди "Свободна тежест" атрактивен и модерен. Това оборудване ще краси всяка професионална фитнес зала!

Техническите решения:

Гумени подложки в гнездата за дъмбели

На всяско от 2-те нива има 5 подложки за дъмбели. Направени са от твърда гума, която предпазва релсата и дъмбелите от щети.

Върху стойката могат да се поставят дъмбели с дължина на лоста за хващане най-малко 125 мм и максимален диаметър 210мм.

Дизайнът, базиран на плоскости с дебелина, 4 мм осигурява максимална устойчивост и сигурност при поставяне на дъмбела на мястото му.

Здрава конструкция

Рамата на съоръжението е изградена от профили с размери 100 x 50 x 3 мм и 4 мм дебелина на плоскостта. Всичко е идеално скрепено с М12 болтове и обезпечено с пластмасови капачки.

Този дизайн осигурява пълна сигурност на вашите клиенти, докато взимат и поставят тежести на стойката, като същевременно придава атрктивен и модерен вид.

Освен всичко останало, стойката има и гумени крачета за допълнителна стабилност на цялата структура.

 

Технически данни

Височина: 91 см

Дължина: 73 см

Ширина: 362 см

Тегло: 158 кг

Максимален капацитет за тежести: 400 кг на модул

Място за поставяне на тежестите: 

•30 броя

•дължина на лостовете на дъмбелите  12.5 - 17 см

•максимален диаметър на лостовете 21 см

Площ: 2,64 кв. м

Структурен профил: 100 x 50 x 3 мм.

Цвят на конструкцията: Антрацитен металик

 

Сигурността е от първостепенна важност за нас

С цел осигуряване на сигурността на нашите клиенти, нашето оборудване е преминало тестове за безопаност, в съответствие със наложените стандарти на Европейския Център за Качеството. 

Резултатът от тези тестове е Сертификат за Сигурност "Top security" на цялата гама продукти от серията "Свободна тежест".

 

Информация за производителя Marbo Sport

Marbo Sport е полска компания с над 30-годишна традиция със седалище град Стараховице. В началото компанията произвежда просто оборудване за домашна употреба, но днес предлага предимно професионални спортни съоръжения, които са подходящи както за спортни зали, така и за фитнес клубове. Основен акцент е поставен върху оборудването за бодибилдинг. Всеки ден Marbo Sport подписват около 200 договора, което е доказателство за огромната популярност и високото доверие на клиентите в марката. Продуктите на Marbo Sport се характеризират с високо качество, надеждност и максимална сигурност.


Официален вносител за България: “ФАВОРИТ СПОРТ БГ” ООД.гр.Пловдив

Facebook Twitter

За Marbo Sport


Кликнете за преглед

Марбо – 30 години опит! Фирма Марбо е основана преди повече от 30 години в град Стараховице. Започнахме от производството на прости уреди за домашен фитнес, за да можем заедно с придобития опит постоянно да увеличаваме асортимента и качеството на продуктите. Днес сме водещ производител на уреди за културизъм в Полша, предлагащ стоки със световно качество. Също така сме достъпни и за всеки, който иска сега да започне с приключението културизъм, обзавеждаме професионални фитнеси и клубове, както и полицейски управления и други служби на територията на Полша и извън нейните граници. Всекидневно посредством собствения си транспорт и куриери реализираме за Вас около 200 поръчки. Изградихме марка и придобихме опит, който обвързва. Културизмът е наша страст, а благодарение на връзката му със съвременните машини, получаваш уреди от най-високо качество, изработени с грижа към детайлите, а преди всичко с мисъл за Твоя комфорт и сигурност по време на тренировка. Производство. Фирмата е със седалище в град Стараховице, област Шветокшистка. Тук се намира офисът, както и производствената база и складовете. Това е база, в която се контролират всички форми на интернет продажба и контакта с клиенти, база, от която тръгва транспорта за индивидуалните клиенти и партньорските пунктове. На фирмената карта всички пътища започват от Стараховице. Качество. Не искаш да инвестираш в китайски продукти. Избери европейски продукт и виж колко можеш да спечелиш! Имаш гаранция, че няма да намериш по-евтино китайско копие; Избягваш митото, комисиона и допълнителните такси.Получаваш стока на възможно най-добра цена; Получаваш подпечатана дългосрочна гаранция, реализирана в нашата страна – няма да срещнеш никакви неочаквани изненади. Гаранция. За всеки закупен от нас уред ще получиш доживотна писмена гаранция за заваръчните и метални части от конструкцията! Помисли, дали някой друг може да ти осигури такава сигурност? Още повече, съгласно действащото право, имаш 10 дена от получаването на продукта да го тестваш – в рамките на този срок по всяко време можеш да го върнеш без да отбелязваш причина, а единственото условие е да не бъде нарушен външния му вид. Говорим за това открито и това е най-добрата гаранция за удовлетвореност! Наистина имаш избор.