Фитнес оборудванеЛостове и ТежестиОлимпийски лост тип Parallel Press

Олимпийски лост тип Parallel Press № MF-G013

Олимпийски лост тип Parallel Press

Олимпийски лост тип Parallel Press MF-G013 - Marbo Sport

Производител: Marbo Sport   Серия: Свободно тегло

Гаранция: Пълна търговска    Код на продукта: MF-G013

 

 

Олимпийски лост тип Parallel Press MF-G013

Олимпийският лост тип Parallel Press е професионално фитнес оборудване с извита на парабола част за захващане и 2 чифта успоредни дръжки. Този дизайн на лоста позволява възможно най-големия диапазон на движение при изпълнение на упражнения, които включват повдигане на тежестта, като по този начин правят тренировките много по-ефективни.

Благодарение на перпендикулярните на оста на лоста дръжки, напрежението върху китките и ръцете е значително намалено в сравнение с класическия вариант.

За максимална сигурност всички дръжки са с набраздена повърхност, която предотвратява изплъзване на лоста от ръката.

Упражнения, които могат да се изпълняват с лоста MF-G013:

• Избутване на щанга от лег с широк хват

•Избутване на щанга от лег с тесен хват

•Бицепсово сгъване с щанга от стоеж

•Скотово сгъване с щанга

•Повдигане на щанга за трапец

 

Серия "Свободна тежест"

Серията "Свободна тежест" на Marbo e търговско фитнес оборудване със свободна тежест, предназначено за професионални културисти, които ценят удобството и сигурността на упражненията.

Серията има конструкция на базата на устойчиви профили с размери 100 x 50 мм, 100 x 40 мм, с дебелина на стената 3мм. Във всеки от дизайните са използвани приятни за окото извивки, които, в комбинация със заоблената тапицерия, правят вида на серията уреди "Свободна тежест" атрактивен и модерен. Това оборудване ще краси всяка професионална фитнес зала!

Техническите решения:

Набраздени дръжки

Максимално здравият хват определя сигурността ви по време на изпълнение на упражнение с лоста. С цел постигане на максимално добро и удобно захващане, повърхността на всяка дръжка е прецизно набраздена. Вече няма нужда да се тревожите, че тежкият лост може да ви се изплъзне при множеството повторения.

Накрайници за тежести

Накрайниците са пригодени за олимпийски тип тежести.

На всеки от 2-та края разполагате с 33 см пространство за тежести.

Хромираните тръби с диаметър Ф50 са допълнени от гумени ограничители, който абсорбират удара на тежестите и осигуряват безшумна работа с приспособлението дори по време на интензивна тренировка.

Полусферичните капачки улесняват нанизването на тежестите и придават на цялата конструкция уникален и модерен вид.

Максимален капацитет 150 кг

Конструкцията на лоста е базирана на тръба с диаметър 48 мм при дебелина на стената 2.5 мм. и плоскости с дебелина 8 мм.

Тези параметри позволяват натоварване до 150 кг.

 

Технически данни

Височина: 22 см

Дължина на дръжките: 4 x 14 см

Диаметър на дръжките: 30 мм

Тегло: ~19.2 кг

Максимален капацитет за тежести: 150 кг

Дължина на накрайниците за поставяне на тежести:  2 x 33,5 см

Структурен профил:

•тръба 48 x 2.5 мм

•плоскост 8 мм

Сигурността е от първостепенна важност за нас

С цел осигуряване на сигурността на нашите клиенти, нашето оборудване е преминало тестове за безопаност, в съответствие със наложените стандарти на Европейския Център за Качеството. Резултатът от тези тестове е Сертификат за Сигурност "Top security" на цялата гама продукти от серията "Свободна тежест".

 

Информация за производителя Marbo Sport

Marbo Sport е полска компания с над 30-годишна традиция със седалище град Стараховице. В началото компанията произвежда просто оборудване за домашна употреба, но днес предлага предимно професионални спортни съоръжения, които са подходящи както за спортни зали, така и за фитнес клубове. Основен акцент е поставен върху оборудването за бодибилдинг. Всеки ден Marbo Sport подписват около 200 договора, което е доказателство за огромната популярност и високото доверие на клиентите в марката. Продуктите на Marbo Sport се характеризират с високо качество, надеждност и максимална сигурност.


Официален вносител за България: “ФАВОРИТ СПОРТ БГ” ООД.гр.Пловдив

Facebook Twitter

За Marbo Sport


Кликнете за преглед

Марбо – 30 години опит! Фирма Марбо е основана преди повече от 30 години в град Стараховице. Започнахме от производството на прости уреди за домашен фитнес, за да можем заедно с придобития опит постоянно да увеличаваме асортимента и качеството на продуктите. Днес сме водещ производител на уреди за културизъм в Полша, предлагащ стоки със световно качество. Също така сме достъпни и за всеки, който иска сега да започне с приключението културизъм, обзавеждаме професионални фитнеси и клубове, както и полицейски управления и други служби на територията на Полша и извън нейните граници. Всекидневно посредством собствения си транспорт и куриери реализираме за Вас около 200 поръчки. Изградихме марка и придобихме опит, който обвързва. Културизмът е наша страст, а благодарение на връзката му със съвременните машини, получаваш уреди от най-високо качество, изработени с грижа към детайлите, а преди всичко с мисъл за Твоя комфорт и сигурност по време на тренировка. Производство. Фирмата е със седалище в град Стараховице, област Шветокшистка. Тук се намира офисът, както и производствената база и складовете. Това е база, в която се контролират всички форми на интернет продажба и контакта с клиенти, база, от която тръгва транспорта за индивидуалните клиенти и партньорските пунктове. На фирмената карта всички пътища започват от Стараховице. Качество. Не искаш да инвестираш в китайски продукти. Избери европейски продукт и виж колко можеш да спечелиш! Имаш гаранция, че няма да намериш по-евтино китайско копие; Избягваш митото, комисиона и допълнителните такси.Получаваш стока на възможно най-добра цена; Получаваш подпечатана дългосрочна гаранция, реализирана в нашата страна – няма да срещнеш никакви неочаквани изненади. Гаранция. За всеки закупен от нас уред ще получиш доживотна писмена гаранция за заваръчните и метални части от конструкцията! Помисли, дали някой друг може да ти осигури такава сигурност? Още повече, съгласно действащото право, имаш 10 дена от получаването на продукта да го тестваш – в рамките на този срок по всяко време можеш да го върнеш без да отбелязваш причина, а единственото условие е да не бъде нарушен външния му вид. Говорим за това открито и това е най-добрата гаранция за удовлетвореност! Наистина имаш избор.