Фитнес оборудванеЛостове и ТежестиОлимпийски лост за клекове - Marbo Sport

Олимпийски лост за клекове - Marbo Sport № MF-G003

Олимпийски лост за клекове  - Marbo Sport

Олимпийски лост за клекове MF-G003  - Marbo Sport

 

Производител: Marbo Sport   Серия: Свободно тегло

Гаранция: Пълна търговска    Код на продукта: MF-G003

 

 

Олимпийски лост за клекове MF-G003

Олимпийският лост за клекове притежава уникалното качество да е снабден с въртящи се дръжки с 3 различни дебелини, като по този начин стандартните клекове могат да заздравят мускулите на ръцете.

Дизайнът на лоста е базирана на формата на хексагона и тренирането с голяма тежест не претоварва гръбначният стълб и колената.

Тъй като приспособлението позволява на трениращия да заеме централна позиция спрямо конструкцията, центърът на тежестта се измества в самия него. Това увеличава ефективността на тренировката и осигурява по-добър контрол на тежестта.

Формата на лоста го прави идеален както за професионалисти, така и за хора, тепърва прохождащи в света на силовите тренировки.

Упражнения, които могат да се изпълняват с лоста MF-G003:

• Фермерска разходка

• Фермерска разходка с лост с широка дръжка

 

Серия "Свободна тежест"

Серията "Свободна тежест" на Marbo e търговско фитнес оборудване със свободна тежест, предназначено за професионални културисти, които ценят удобството и сигурността на упражненията.

Серията има конструкция на базата на устойчиви профили с размери 100 x 50 мм, 100 x 40 мм, с дебелина на стената 3мм. Във всеки от дизайните са използвани приятни за окото извивки, които, в комбинация със заоблената тапицерия, правят вида на серията уреди "Свободна тежест" атрактивен и модерен. Това оборудване ще краси всяка професионална фитнес зала!

Техническите решения:

Удобни омекотяващи ролки

Лостът е снабден с издръжливи полиуретанови омекотяващи ролки, покрити с мека, но здрава еко кожа.

С перфектно подбраната си твърдост и диаметър тези ролки правят клековете с щанга зад врат изключително удобни, дори при максимално натоварване.

Тапицерията е двойно подсилена при всеки ръб. Това е постигнато благодарение на комбинацията от употребата на дебели, здрави конци, произведени от компанията COATS, и здрава синтетична кожа.

Накрайници за тежести

Накрайниците са пригодени за олимпийски тип тежести.

На всеки от 2-та края разполагате с 33 см пространство за тежести.

Хромираните тръби с диаметър Ф50 са допълнени от гумени ограничители, който абсорбират удара на тежестите и осигуряват безшумна работа с приспособлението дори по време на интензивна тренировка.

Полусферичните капачки улесняват нанизването на тежестите и придават на цялата конструкция уникален и модерен вид.

Максимален капацитет 200 кг

Конструкцията на лоста е базирана на тръба с диаметър 48 мм при дебелина на стената 2.5 мм.

Тези параметри позволяват натоварване до 200 кг.

 

Технически данни

Дължина: 225 см

Височина: 47 см

Ширина: 31 см

Дължина на дръжките: 2 x 19 см

Диаметър на дръжките: 30 мм

Тегло: ~25.5 кг

Максимален капацитет за тежести: 200 кг

Дължина на накрайниците за поставяне на тежести:  2 x 33,5 см

Диаметър на накрайниците за поставяне на тежести: 50 мм

Структурен профил:

•тръба 48 x 2.5 мм

Сигурността е от първостепенна важност за нас

С цел осигуряване на сигурността на нашите клиенти, нашето оборудване е преминало тестове за безопаност, в съответствие със наложените стандарти на Европейския Център за Качеството. Резултатът от тези тестове е Сертификат за Сигурност "Top security" на цялата гама продукти от серията "Свободна тежест".

 

Информация за производителя Marbo Sport

Marbo Sport е полска компания с над 30-годишна традиция със седалище град Стараховице. В началото компанията произвежда просто оборудване за домашна употреба, но днес предлага предимно професионални спортни съоръжения, които са подходящи както за спортни зали, така и за фитнес клубове. Основен акцент е поставен върху оборудването за бодибилдинг. Всеки ден Marbo Sport подписват около 200 договора, което е доказателство за огромната популярност и високото доверие на клиентите в марката. Продуктите на Marbo Sport се характеризират с високо качество, надеждност и максимална сигурност.


Официален вносител за България: “ФАВОРИТ СПОРТ БГ” ООД.гр.Пловдив

Facebook Twitter

За Marbo Sport


Кликнете за преглед

Марбо – 30 години опит! Фирма Марбо е основана преди повече от 30 години в град Стараховице. Започнахме от производството на прости уреди за домашен фитнес, за да можем заедно с придобития опит постоянно да увеличаваме асортимента и качеството на продуктите. Днес сме водещ производител на уреди за културизъм в Полша, предлагащ стоки със световно качество. Също така сме достъпни и за всеки, който иска сега да започне с приключението културизъм, обзавеждаме професионални фитнеси и клубове, както и полицейски управления и други служби на територията на Полша и извън нейните граници. Всекидневно посредством собствения си транспорт и куриери реализираме за Вас около 200 поръчки. Изградихме марка и придобихме опит, който обвързва. Културизмът е наша страст, а благодарение на връзката му със съвременните машини, получаваш уреди от най-високо качество, изработени с грижа към детайлите, а преди всичко с мисъл за Твоя комфорт и сигурност по време на тренировка. Производство. Фирмата е със седалище в град Стараховице, област Шветокшистка. Тук се намира офисът, както и производствената база и складовете. Това е база, в която се контролират всички форми на интернет продажба и контакта с клиенти, база, от която тръгва транспорта за индивидуалните клиенти и партньорските пунктове. На фирмената карта всички пътища започват от Стараховице. Качество. Не искаш да инвестираш в китайски продукти. Избери европейски продукт и виж колко можеш да спечелиш! Имаш гаранция, че няма да намериш по-евтино китайско копие; Избягваш митото, комисиона и допълнителните такси.Получаваш стока на възможно най-добра цена; Получаваш подпечатана дългосрочна гаранция, реализирана в нашата страна – няма да срещнеш никакви неочаквани изненади. Гаранция. За всеки закупен от нас уред ще получиш доживотна писмена гаранция за заваръчните и метални части от конструкцията! Помисли, дали някой друг може да ти осигури такава сигурност? Още повече, съгласно действащото право, имаш 10 дена от получаването на продукта да го тестваш – в рамките на този срок по всяко време можеш да го върнеш без да отбелязваш причина, а единственото условие е да не бъде нарушен външния му вид. Говорим за това открито и това е най-добрата гаранция за удовлетвореност! Наистина имаш избор.