Фитнес оборудванеCилови уредиСмит машина

Смит машина № MF-U003

Смит машина

 Смит машина MF-U003 - Marbo Sport

 

Производител: Marbo Sport   Серия: Свободно тегло

Гаранция: Пълна търговска    Код на продукта: MF-U003-k1t4

Тапицерия: Бордо/Черна

Рамка: Антрацитен Металик

 

Смит машина

 Смит машината е традиционно решение за всеки фитнес клуб. С помощта на това приспособление вашите клиенти ще могат да тренират мускулите на ръцете, краката, гърба, корема и гърдите при абсолютна сигурност за трениращия.

Със своите 2 стабилни водача този уред работи тихо и безопасно дори при максимално натоварване. В долната част на направляващите пръти са поставени дебели гумени омекотители, които предпазват уреда от повреда, в случай на рязко изпускане на щангата.

Захващащият механизъм е изработен от плоскост с дебелина 5 мм. и 13 подсигурителни куки. Това позволява изпълнението на упражнения с пълен диапазон на движение, което пък повишава ефективността на тренировката.

Серия "Свободна тежест"

Серията "Свободна тежест" на Marbo e търговско фитнес оборудване със свободна тежест, предназначено за професионални културисти, които ценят удобството и сигурността на упражненията.

Серията има конструкция на базата на устойчиви профили с размери 100 x 50 мм, 100 x 40 мм, с дебелина на стената 3мм. Във всеки от дизайните са използвани приятни за окото извивки, които, в комбинация със заоблената тапицерия, правят вида на серията уреди "Свободна тежест" атрактивен и модерен. Това оборудване ще краси всяка професионална фитнес зала!

Упражнения, които могат да се изпълняват на смит машината MF-U003:

• Избутване на смит машина с тесен хват

•Избутване на смит машина с широк хват

•Повдигане на пръсти на смит машина

•Избутване на щанга от лег с широк хват

•Военна преса с тесен хват

•Военна преса с широк хват

Техническите решения:

Полиамидно покритие на поставките за тежести

Машината е оборудвана с поставки за тежестите с полиамидно покритие. Полиамидът придава устойчивост към надраскване и механични повреди, дори при много често качване и сваляне на тежестите.

Тежестите могат да се държат върху поставкита за свободна тежест на самия уред, като по този начин се спестява нуждата от инвестиция и пространство за допълнителна стойка.

Поставките са проектирани за олимпийски размер на отвора - Ф50 мм.

Олимпийски лост 220 см

Олимпийският лост е предназначен за тежести с диамътър на отвора Ф51 мм.

Благодарение на дължина на частта от лоста за поставяне на тежести, трениращият има възможност да сложи цели 300 кг тежест !

Подсигурен механизъм за заключване

Куките са изработени от плоскост с дебелина 5 мм, което гарантира 100% сигурност по време на трениране. Системата за заключване има 13 нива, като по този начин се осигурява пълен диапазон на движение.

Елементът, който отговаря за застопоряване на лоста е с покритие от полиамид, така че безшумната работа с уреда е гарантирана!

 

Технически данни

Височина: 213 см

Дължина: 141 см

Ширина: 226 см

Тегло: 226 кг

Максимален капацитет за тежести: 400 кг

Място за поставяне на тежестите: 

•диаметър 50 мм

•дължина 2 x 34 см

Площ: 3,19 кв. м

Структурен профил: 100 x 50 x 3 мм.

Вид на тежестите: Свободни

Цвят на тапицерията: Черна

Цвят на конструкцията: Антрацитен металик

 

Сигурността е от първостепенна важност за нас

С цел осигуряване на сигурността на нашите клиенти, нашето оборудване е преминало тестове за безопаност, в съответствие със наложените стандарти на Европейския Център за Качеството. Резултатът от тези тестове е Сертификат за Сигурност "Top security" на цялата гама продукти от серията "Свободна тежест".

 

Информация за производителя Marbo Sport

Marbo Sport е полска компания с над 30-годишна традиция със седалище град Стараховице. В началото компанията произвежда просто оборудване за домашна употреба, но днес предлага предимно професионални спортни съоръжения, които са подходящи както за спортни зали, така и за фитнес клубове. Основен акцент е поставен върху оборудването за бодибилдинг. Всеки ден Marbo Sport подписват около 200 договора, което е доказателство за огромната популярност и високото доверие на клиентите в марката. Продуктите на Marbo Sport се характеризират с високо качество, надеждност и максимална сигурност.


Официален вносител за България: “ФАВОРИТ СПОРТ БГ” ООД.гр.Пловдив

Facebook Twitter

За Marbo Sport


Кликнете за преглед

Марбо – 30 години опит! Фирма Марбо е основана преди повече от 30 години в град Стараховице. Започнахме от производството на прости уреди за домашен фитнес, за да можем заедно с придобития опит постоянно да увеличаваме асортимента и качеството на продуктите. Днес сме водещ производител на уреди за културизъм в Полша, предлагащ стоки със световно качество. Също така сме достъпни и за всеки, който иска сега да започне с приключението културизъм, обзавеждаме професионални фитнеси и клубове, както и полицейски управления и други служби на територията на Полша и извън нейните граници. Всекидневно посредством собствения си транспорт и куриери реализираме за Вас около 200 поръчки. Изградихме марка и придобихме опит, който обвързва. Културизмът е наша страст, а благодарение на връзката му със съвременните машини, получаваш уреди от най-високо качество, изработени с грижа към детайлите, а преди всичко с мисъл за Твоя комфорт и сигурност по време на тренировка. Производство. Фирмата е със седалище в град Стараховице, област Шветокшистка. Тук се намира офисът, както и производствената база и складовете. Това е база, в която се контролират всички форми на интернет продажба и контакта с клиенти, база, от която тръгва транспорта за индивидуалните клиенти и партньорските пунктове. На фирмената карта всички пътища започват от Стараховице. Качество. Не искаш да инвестираш в китайски продукти. Избери европейски продукт и виж колко можеш да спечелиш! Имаш гаранция, че няма да намериш по-евтино китайско копие; Избягваш митото, комисиона и допълнителните такси.Получаваш стока на възможно най-добра цена; Получаваш подпечатана дългосрочна гаранция, реализирана в нашата страна – няма да срещнеш никакви неочаквани изненади. Гаранция. За всеки закупен от нас уред ще получиш доживотна писмена гаранция за заваръчните и метални части от конструкцията! Помисли, дали някой друг може да ти осигури такава сигурност? Още повече, съгласно действащото право, имаш 10 дена от получаването на продукта да го тестваш – в рамките на този срок по всяко време можеш да го върнеш без да отбелязваш причина, а единственото условие е да не бъде нарушен външния му вид. Говорим за това открито и това е най-добрата гаранция за удовлетвореност! Наистина имаш избор.