Фитнес оборудванеСтелажиСтойка за щанги

Стойка за щанги № MF-S001

Стойка за щанги

Стойка за щанги MF-S001 - Marbo Sport

 

Производител: Marbo Sport   Серия: Свободно тегло

Гаранция: Пълна търговска    Код на продукта: MF-S001

Тапицерия: Бордо/Черна

Рамка: Антрацитен Металик

 

Стойка за щанги

Стойката за щанги MF-S001 e професионален уред, който има място във всеки фитнес клуб. С негова помощ ще се въдвори ред във вашата зала.

Със своят компактен дизайн уредът не заема много място и е подходящ и за по-малки тренировъчни помещения.

Гумените подложки на краката и куките предпазват пода и лостовете от нараняване.

Стойката за щанги е направена от солиден профил с размери 100 x 50 мм., позволявайки до 400 кг. натоварване. Капацитетът на стойката е 10 лоста с минимална дължина 90 см.

Серия "Свободна тежест"

Серията "Свободна тежест" на Marbo e търговско фитнес оборудване със свободна тежест, предназначено за професионални културисти, които ценят удобството и сигурността на упражненията.

Серията има конструкция на базата на устойчиви профили с размери 100 x 50 мм, 100 x 40 мм, с дебелина на стената 3мм. Във всеки от дизайните са използвани приятни за окото извивки, които, в комбинация със заоблената тапицерия, правят вида на серията уреди "Свободна тежест" атрактивен и модерен. Това оборудване ще краси всяка професионална фитнес зала!

Упражнения, които могат да се изпълняват на лат машината MF-L003:

• Чуково бицепсово сгъване

• Сгъване за предмишници

• Сгъване за предмишници със завъртане на ръката

Техническите решения:

Гумени подложки на държачите

Държачите за щанги са оборудвани с шокоабсорбиращи подложки с дебелина 10 мм., което осигурява безшумно вдигане и поставяне на щангите и предпазва външния вид на стойката и този на лостове от драскотини.

Гумени крачета

Стойката е оборудвана с крака изработени от плътна гума, която прави невъзможно местенето на уреда по време на взимане и оставяне на щангите.

Дебелината на гумата осигурява сигурна защита от издраскване на подовата повърхност.

Надеждна конструкция

Рамата е направена от профили с размери 100 x 50 x 3 мм. и ламарина 4 мм. Всичко това е перфектно заварено в единна и здрава конструкция. Това решение гарантира пълната сигурност на трениращите и придава атрактивен и модерен вид.

Технически данни

Височина: 148 см.

Дължина: 79 см.

Ширина: 99 см.

Тегло: 126 кг.

Максимален капацитет за тежести: 400кг.

Площ: 1.47 кв.м.

Структурен профил: 100 x 50 x 3 мм.

Капацитет за щанги: 10 бр. (минимална дължина на лоста 90 см.)

Цвят на рамата: Антрацитен

 

Сигурността е от първостепенна важност за нас

С цел осигуряване на сигурността на нашите клиенти, нашето оборудване е преминало тестове за безопаност, в съответствие със наложените стандарти на Европейския Център за Качеството. Резултатът от тези тестове е Сертификат за Сигурност "Top security" на цялата гама продукти от серията "Свободна тежест".

Информация за производителя Marbo Sport

Marbo Sport е полска компания с над 30-годишна традиция със седалище град Стараховице. В началото компанията произвежда просто оборудване за домашна употреба, но днес предлага предимно професионални спортни съоръжения, които са подходящи както за спортни зали, така и за фитнес клубове. Основен акцент е поставен върху оборудването за бодибилдинг. Всеки ден Marbo Sport подписват около 200 договора, което е доказателство за огромната популярност и високото доверие на клиентите в марката. Продуктите на Marbo Sport се характеризират с високо качество, надеждност и максимална сигурност.


Официален вносител за България: “ФАВОРИТ СПОРТ БГ” ООД.гр.Пловдив

Facebook Twitter

За Marbo Sport


Кликнете за преглед

Марбо – 30 години опит! Фирма Марбо е основана преди повече от 30 години в град Стараховице. Започнахме от производството на прости уреди за домашен фитнес, за да можем заедно с придобития опит постоянно да увеличаваме асортимента и качеството на продуктите. Днес сме водещ производител на уреди за културизъм в Полша, предлагащ стоки със световно качество. Също така сме достъпни и за всеки, който иска сега да започне с приключението културизъм, обзавеждаме професионални фитнеси и клубове, както и полицейски управления и други служби на територията на Полша и извън нейните граници. Всекидневно посредством собствения си транспорт и куриери реализираме за Вас около 200 поръчки. Изградихме марка и придобихме опит, който обвързва. Културизмът е наша страст, а благодарение на връзката му със съвременните машини, получаваш уреди от най-високо качество, изработени с грижа към детайлите, а преди всичко с мисъл за Твоя комфорт и сигурност по време на тренировка. Производство. Фирмата е със седалище в град Стараховице, област Шветокшистка. Тук се намира офисът, както и производствената база и складовете. Това е база, в която се контролират всички форми на интернет продажба и контакта с клиенти, база, от която тръгва транспорта за индивидуалните клиенти и партньорските пунктове. На фирмената карта всички пътища започват от Стараховице. Качество. Не искаш да инвестираш в китайски продукти. Избери европейски продукт и виж колко можеш да спечелиш! Имаш гаранция, че няма да намериш по-евтино китайско копие; Избягваш митото, комисиона и допълнителните такси.Получаваш стока на възможно най-добра цена; Получаваш подпечатана дългосрочна гаранция, реализирана в нашата страна – няма да срещнеш никакви неочаквани изненади. Гаранция. За всеки закупен от нас уред ще получиш доживотна писмена гаранция за заваръчните и метални части от конструкцията! Помисли, дали някой друг може да ти осигури такава сигурност? Още повече, съгласно действащото право, имаш 10 дена от получаването на продукта да го тестваш – в рамките на този срок по всяко време можеш да го върнеш без да отбелязваш причина, а единственото условие е да не бъде нарушен външния му вид. Говорим за това открито и това е най-добрата гаранция за удовлетвореност! Наистина имаш избор.