Фитнес оборудванеЛежанки и пейкиРегулируема лежанка за коремни преси

Регулируема лежанка за коремни преси № MF-L005

Регулируема лежанка за коремни преси

Регулируема лежанка за коремни преси MF-L005 Marbo Sport

 

Производител: Marbo Sport   Серия: Свободно тегло

Гаранция: Пълна търговска    Код на продукта: MF-L005-k1t4

Тапицерия: Бордо/Черна

Рамка: Антрацитен Металик

 

Регулируема лежанка за коремни преси

Регулируемата лежанка за коремни преси е професионален уред за извайване на железни коремни мускули.

Лежанката притежава 4-степенен механизъм за настройване на наклон, което позволява повишаване или понижаване на степента на трудност на упражнението. Това решение за фитнес оборудване е подходящо както за начинаещи, така и за напреднали.

Нововъведение е новата система от елементи на регулиращия механизъм. Тя предпазва лежанката от нараняване при внезапно освобождаване на заключването. Освен това системата позволява лесна смяна на наклона за хора, притежаващи не толкова силен хват.

Конструкцията на подпората за гърба е съставена от 4 елемента, специално пригодени за анатомичната форма на трениращия, което значително повишава комфорта на упражнението. Тапицерията е направена от здрав материал, който придава уникален вид на устройството.

Серия "Свободна тежест"

Серията "Свободна тежест" на Marbo e търговско фитнес оборудване със свободна тежест, предназначено за професионални културисти, които ценят удобството и сигурността на упражненията.

Серията има конструкция на базата на устойчиви профили с размери 100 x 50 мм, 100 x 40 мм, с дебелина на стената 3мм. Във всеки от дизайните са използвани приятни за окото извивки, които, в комбинация със заоблената тапицерия, правят вида на серията уреди "Свободна тежест" атрактивен и модерен. Това оборудване ще краси всяка професионална фитнес зала!

Упражнения, които могат да се изпълняват на регулируемата лежанка за коремни преси MF-L005:

• Коремни преси от отрицателен наклон

• Извивки на тялото встрани

• Повдигане на крака от лег при отрицателен наклон

Техническите решения:

 

Подсигурена дръжка

Дръжката е покрита с дебела, здрава,  полиуретанова пяна, която осигурява сигурен и удобен хват на трениращия.

Регулируем механизъм за заключване на краката

Ролките на модула за заключване на краката са направени от здрава полиуретанова пяна, покрита с мека, но издръжлива изкуствена кожа. За скриване на материала на обвивката е използвана метална розетка и винтова капачка с естетичен вид.

Модулът предлага 3 степени на регулиране, така че лежанката може да се пригоди за ръста на трениращия.

 

Дръжка и транспортни колелца

Лежанката е оборудвана с нехлъзгаво покритие на дръжката и практични транспортни колелца. Благодарение на това решение можете лесно и сигурно да транспортирате устройството.

 

Стабилна конструкция

Дизайнът на регулируемите лежанки за коремни преси MF-L005 осигурява стабилност и безопасност по време на трениране.

За производството на уреда са използвани профили с размери 100 x 50 мм. и 100 x 40 мм. с дебелина на стената от 3 мм., което гарантира надеждността и дълготрайността на оборудването.

Тапицерията е с двойно подсилване на всеки ръб. В допълнение към това е добавена и облицовка от здрав плат.

Елементите от по тапицерията на седалката и облегалката са приложение върху цяло парче естествена кожа с дебелина 3 мм. Този дизайн осигурява не само страхотна здравина, но и невероятен естетически вид на новото оборудване.

 

Гумени крачета

Всеки от краката на лежанката е подсигурен със подложка от дебела гума, която гарантира неподвижността на уреда при трениране.

 

Регулируема облегалка

Лежанката MF-L005 има 4 степени на регулиране на нивото на облегалката, което позволява контрол върху трудността на изпълнение на упражнението. Настройването се изпълнява чрез дърпане на дръжка с пружинен механизъм. Това осигурява недостижим комфорт и лекота на регулирането на степента на трудност.

На гърба на лежанката е разполежена система от амортисьорни повдигачи, които правят смяната на наклона по-лесна от всякога и предпазват от изпускане на облегалката и блъскането и в конструкцията. Благодарение на това, тренирането с уреда не предизвиква никакъв шум и е абсолютно безопасно.

Технически данни

Височина: 115 см.

Дължина: 158 см.

Ширина: 76 см.

Тегло: 147 кг.

Максимален капацитет за тежести: 400кг.

Площ: 1,2 кв.м.

Структурен профил: 100 x 50 x 3 мм.

Регулиране на облегалката: 4 степени

Регулиране на механизма за заключване на краката: 3 степени

Цвят на тапицерията: Черно

Цвят на конструкцията: Антрацитен металик

 

Сигурността е от първостепенна важност за нас

С цел осигуряване на сигурността на нашите клиенти, нашето оборудване е преминало тестове за безопаност, в съответствие със наложените стандарти на Европейския Център за Качеството. Резултатът от тези тестове е Сертификат за Сигурност "Top security" на цялата гама продукти от серията "Свободна тежест".

Информация за производителя Marbo Sport

Marbo Sport е полска компания с над 30-годишна традиция със седалище град Стараховице. В началото компанията произвежда просто оборудване за домашна употреба, но днес предлага предимно професионални спортни съоръжения, които са подходящи както за спортни зали, така и за фитнес клубове. Основен акцент е поставен върху оборудването за бодибилдинг. Всеки ден Marbo Sport подписват около 200 договора, което е доказателство за огромната популярност и високото доверие на клиентите в марката. Продуктите на Marbo Sport се характеризират с високо качество, надеждност и максимална сигурност.


Официален вносител за България: “ФАВОРИТ СПОРТ БГ” ООД.гр.Пловдив

Facebook Twitter

За Marbo Sport


Кликнете за преглед

Марбо – 30 години опит! Фирма Марбо е основана преди повече от 30 години в град Стараховице. Започнахме от производството на прости уреди за домашен фитнес, за да можем заедно с придобития опит постоянно да увеличаваме асортимента и качеството на продуктите. Днес сме водещ производител на уреди за културизъм в Полша, предлагащ стоки със световно качество. Също така сме достъпни и за всеки, който иска сега да започне с приключението културизъм, обзавеждаме професионални фитнеси и клубове, както и полицейски управления и други служби на територията на Полша и извън нейните граници. Всекидневно посредством собствения си транспорт и куриери реализираме за Вас около 200 поръчки. Изградихме марка и придобихме опит, който обвързва. Културизмът е наша страст, а благодарение на връзката му със съвременните машини, получаваш уреди от най-високо качество, изработени с грижа към детайлите, а преди всичко с мисъл за Твоя комфорт и сигурност по време на тренировка. Производство. Фирмата е със седалище в град Стараховице, област Шветокшистка. Тук се намира офисът, както и производствената база и складовете. Това е база, в която се контролират всички форми на интернет продажба и контакта с клиенти, база, от която тръгва транспорта за индивидуалните клиенти и партньорските пунктове. На фирмената карта всички пътища започват от Стараховице. Качество. Не искаш да инвестираш в китайски продукти. Избери европейски продукт и виж колко можеш да спечелиш! Имаш гаранция, че няма да намериш по-евтино китайско копие; Избягваш митото, комисиона и допълнителните такси.Получаваш стока на възможно най-добра цена; Получаваш подпечатана дългосрочна гаранция, реализирана в нашата страна – няма да срещнеш никакви неочаквани изненади. Гаранция. За всеки закупен от нас уред ще получиш доживотна писмена гаранция за заваръчните и метални части от конструкцията! Помисли, дали някой друг може да ти осигури такава сигурност? Още повече, съгласно действащото право, имаш 10 дена от получаването на продукта да го тестваш – в рамките на този срок по всяко време можеш да го върнеш без да отбелязваш причина, а единственото условие е да не бъде нарушен външния му вид. Говорим за това открито и това е най-добрата гаранция за удовлетвореност! Наистина имаш избор.