Фитнес оборудванеCилови уредиГръден тренажор под отрицателен наклон със свободни тежести

Гръден тренажор под отрицателен наклон със свободни тежести № MF-U006

Гръден тренажор под отрицателен наклон със свободни тежести

Гръден тренажор под отрицателен наклон със свободни тежести MF-U006 - Marbo Sport

 

Производител: Marbo Sport   Серия: Свободно тегло

Гаранция: Пълна търговска    Код на продукта: MF-U006-k1t4

Тапицерия: Бордо/Черна

Рамка: Антрацитен Металик

 

 Гръден тренажор под отрицателен наклон със свободни тежести

 Уредът за трениране на гърди под отрицателен наклон е традиционно решение за всеки фитнес клуб. С помощта на това приспособление вашите клиенти ще могат да тренират гръдните си мускули при абсолютна безопасност на изпълняващия.

Машината е оборудвана с регулируема седалка, което прави лесно присобяването към ръста на изпълняващия. Благодарение на иновативната система на изпълнителния механизъм, това може да се извършва без да има нужда от напускане на уреда.

Отрицателният наклон е регулируем с 3 степени, което подобрява ефективността на всяка тренировка и скоростта, с която се извайва гръдната мускулатура.

Серия "Свободна тежест"

Серията "Свободна тежест" на Marbo e търговско фитнес оборудване със свободна тежест, предназначено за професионални културисти, които ценят удобството и сигурността на упражненията.

Серията има конструкция на базата на устойчиви профили с размери 100 x 50 мм, 100 x 40 мм, с дебелина на стената 3мм. Във всеки от дизайните са използвани приятни за окото извивки, които, в комбинация със заоблената тапицерия, правят вида на серията уреди "Свободна тежест" атрактивен и модерен. Това оборудване ще краси всяка професионална фитнес зала!

Упражнения, които могат да се изпълняват на гръдния тренажор MF-U006:

• Избутване на тежест от седнало положение с широк хват

Техническите решения:

 

Регулиране на седалката

Машината има цели 5 степени за регулиране на височината, така че всеки клиент да може да я приспособи за височината си.

Регулирането на седалката е на принципа на крика, така че не е необходимо да се слезе от уреда, за да се направи корекцията.

 

Полиамидено покритие на поставките за тежести

Машината е оборудвана с поставки за тежестите с полиамидено покритие. Полиамидът придава устойчивост към надраскване и механични повреди, дори при много често качване и сваляне на тежестите.

Тежестите могат да се държат върху поставкита за свободна тежест на самия уред, като по този начин се спестява нуждата от инвестиция и пространство за допълнителна стойка.

Поставките са проектирани за олимпийски размер на отвора - Ф50 мм.

Регулиране на облегалката

MF-U006 притежава 3 степени за настройване на начална позиция, като за целта се използва механизмът за регулиране на облегалката. Това позволява да се избира различен диапазон на движение при изпълнение на упражнението.

Подсилена тапицерия

Тапицерията е с двойно подсилване на всеки ръб. Това се постига чрез комбинирането на   на дебели, здрави конци на компанията Coats и издръжлива изкуствена кожа. Капачките са направени от здрава черна пластмаса, които предпазват тапицерията от нараняване и придават на уреда изключително модерен дизайн.

Нивелиращи крачета

Стабилността на машината зависи от правилното разположение. За да разположите правилно уреда, имате на разположение 4 нивелиращи крачета, които осигуряват стабилно позициониране върху пода.

Предната подложка е от плътен каучук, което предотвратява движението на машината по време на изпълнение на упражнението и предпазва от повреди по уреда.

 

Технически данни

Височина: 188 см.

Дължина: 152 см.

Ширина: 141 см.

Тегло: 129 кг.

Максимален капацитет за тежести: 400кг.

Диаметър на отвора на тежестите: 50мм.

Площ: 2,14 кв.м.

Структурен профил: 100 x 50 x 3 мм.

Вид на тежестите: Свободни

Регулиране на седалката: 5 степени

Регулиране на облегалката: 3 степени

Цвят на тапицерията: Черно

Цвят на конструкцията: Антрацитен металик

 

Сигурността е от първостепенна важност за нас

С цел осигуряване на сигурността на нашите клиенти, нашето оборудване е преминало тестове за безопаност, в съответствие със наложените стандарти на Европейския Център за Качеството. Резултатът от тези тестове е Сертификат за Сигурност "Top security" на цялата гама продукти от серията "Свободна тежест".

 

Информация за производителя Marbo Sport

Marbo Sport е полска компания с над 30-годишна традиция със седалище град Стараховице. В началото компанията произвежда просто оборудване за домашна употреба, но днес предлага предимно професионални спортни съоръжения, които са подходящи както за спортни зали, така и за фитнес клубове. Основен акцент е поставен върху оборудването за бодибилдинг. Всеки ден Marbo Sport подписват около 200 договора, което е доказателство за огромната популярност и високото доверие на клиентите в марката. Продуктите на Marbo Sport се характеризират с високо качество, надеждност и максимална сигурност.


Официален вносител за България: “ФАВОРИТ СПОРТ БГ” ООД.гр.Пловдив

Facebook Twitter

За Marbo Sport


Кликнете за преглед

Марбо – 30 години опит! Фирма Марбо е основана преди повече от 30 години в град Стараховице. Започнахме от производството на прости уреди за домашен фитнес, за да можем заедно с придобития опит постоянно да увеличаваме асортимента и качеството на продуктите. Днес сме водещ производител на уреди за културизъм в Полша, предлагащ стоки със световно качество. Също така сме достъпни и за всеки, който иска сега да започне с приключението културизъм, обзавеждаме професионални фитнеси и клубове, както и полицейски управления и други служби на територията на Полша и извън нейните граници. Всекидневно посредством собствения си транспорт и куриери реализираме за Вас около 200 поръчки. Изградихме марка и придобихме опит, който обвързва. Културизмът е наша страст, а благодарение на връзката му със съвременните машини, получаваш уреди от най-високо качество, изработени с грижа към детайлите, а преди всичко с мисъл за Твоя комфорт и сигурност по време на тренировка. Производство. Фирмата е със седалище в град Стараховице, област Шветокшистка. Тук се намира офисът, както и производствената база и складовете. Това е база, в която се контролират всички форми на интернет продажба и контакта с клиенти, база, от която тръгва транспорта за индивидуалните клиенти и партньорските пунктове. На фирмената карта всички пътища започват от Стараховице. Качество. Не искаш да инвестираш в китайски продукти. Избери европейски продукт и виж колко можеш да спечелиш! Имаш гаранция, че няма да намериш по-евтино китайско копие; Избягваш митото, комисиона и допълнителните такси.Получаваш стока на възможно най-добра цена; Получаваш подпечатана дългосрочна гаранция, реализирана в нашата страна – няма да срещнеш никакви неочаквани изненади. Гаранция. За всеки закупен от нас уред ще получиш доживотна писмена гаранция за заваръчните и метални части от конструкцията! Помисли, дали някой друг може да ти осигури такава сигурност? Още повече, съгласно действащото право, имаш 10 дена от получаването на продукта да го тестваш – в рамките на този срок по всяко време можеш да го върнеш без да отбелязваш причина, а единственото условие е да не бъде нарушен външния му вид. Говорим за това открито и това е най-добрата гаранция за удовлетвореност! Наистина имаш избор.